• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın
esra gözün aydın maşallah tombiş kızına herşeyde normalmiş oh elevitinizide almışsınız

esra gözün aydın canım maşallah ikinize de..

yaren sağol canım inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz

fatos az kaldı hayatım ya az daha dayan

kızlar gunaydın...
erkencıyız kızımla bugun 11 e dogru cıkıcaz ewden doktor amcamızı gormeye gıdıcez zemuszemus
gece dogru duzgun uyuyamadım bızımkının tepıklerı bı yandan tıkalı burnum bı yandan... sonra dayanamadım kalktım ötrovine sıktım sonrada bı vıcdan azabı cektım butun gece hala cekıyorum :sinifsinif:
fatos,tubıs noldu kız kocalarınıza sabah sabah costularmı ne arada gelıyolar heralde bu erkeklere :olmaz:
esra masallah kızına gozun aydın canım kaptın elevıtı keyfıne dıcek yoktur sımdı kaydirigubbakcemile2
warmı baska atladıgım bısı ya bugun seker yuklememızde yapılcak ben kahvaltı ettım ama ıns ac gıtmem gerekmıyodur. tetenoz asım da yattı yıne hala duzelemedım :kahve:

günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...

biz c.tesi dr. gittik... kızımı gördüm... çok yaramaz dr. teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... kafası aşağı doğru duruyomuş.. ama o çok yer değiştirir daha dedi... rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... kilomuz 1060 gr olmuş... boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. teyzemiz iyi dedi.. ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... bide ilaçlarım bitmişti... onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... doktorumuzu çok seviyoruz biz...

gözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan

kızlar gunaydın...
erkencıyız kızımla bugun 11 e dogru cıkıcaz ewden doktor amcamızı gormeye gıdıcez zemuszemus
gece dogru duzgun uyuyamadım bızımkının tepıklerı bı yandan tıkalı burnum bı yandan... sonra dayanamadım kalktım ötrovine sıktım sonrada bı vıcdan azabı cektım butun gece hala cekıyorum :sinifsinif:
fatos,tubıs noldu kız kocalarınıza sabah sabah costularmı ne arada gelıyolar heralde bu erkeklere :olmaz:
esra masallah kızına gozun aydın canım kaptın elevıtı keyfıne dıcek yoktur sımdı kaydirigubbakcemile2
warmı baska atladıgım bısı ya bugun seker yuklememızde yapılcak ben kahvaltı ettım ama ıns ac gıtmem gerekmıyodur. tetenoz asım da yattı yıne hala duzelemedım :kahve:

canım malesef aç gitmen gerekiyodu bende tok gittim ertesi güne kaldı ama ben o gün test yapacağını bilmiyodum normal kontrole gitmiştim neyse sağlık olsun yarın yaptırırsın artıkkaydirigubbakcemile5

günaydınn herkese........
inşallah herkes iyidir.. ben pek yazamıyorum pc kocamdan ve kaynımdan bana kalmıyo şu aralar ama arada girip okuyorum sizleri.. aklımdasınız.. öptüm..

esracım gözün aydın, maşallah kızına :nazar: 1 kiloyu geçtiniz, hadi bakalım darısı bizlere.dolanma düzelmiş mi,peki?

onun için bişey demedi canım ya bende merak ediyorum ama... sadece korkmanı gerektiricek bişey yok dedi... suyu azaldığında tehlikeli oluyormuş dolanma ama çok şükür suyumuzda iyi çıktı... kızlar bol su için çok önemli su sakın ihmal etmeyin...

ohh maşallah kızına çok büyümüş annesi

çok şükür canım büyüsünlerde hayırlısıyla kavuşalım onlara...

maşallah benim güzelime hadi canım gözün aydın beniki pek bi hareketsiz sağlığında sorun yok ama öle diyolar bak takarım şlimdi bunu

canım sakın takma kafana... hareketsiz olduğunu nerden biliyosun... sen hissetmiyosundur belkide... eminim o içerde fıldır fıldır dönüyodur annesi...

herkese günaydın
esra gözün aydın maşallah tombiş kızına herşeyde normalmiş oh elevitinizide almışsınız

hehehe sorma canım ya elevitte işin başka güzelliği oldu:)) beni doğuma kadar götürür elevit sadece demir alırım bi kutu daha o kadar...

esra gözün aydın canım maşallah ikinize de..

sağol canım... senin ne sorunun oldu hayatım ya ben geçmişe bakamadım ama merak ettim.. inşallah şimdi iyisindir...

sağol canım çok şükür atlattık bu ayki kontrolüde tahlillerim falanda temiz çıktı... artık doğumu bekliyoruz dedi dr. :Saruboceq: onuda hayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz....

kızlar gunaydın...
aç olman lazımdı canım
gözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan
hadi gözün aydın tatlım
inşallah herkes iyidir.. ben pek yazamıyorum pc kocamdan ve kaynımdan bana kalmıyo şu aralar ama arada girip okuyorum sizleri.. aklımdasınız.. öptüm..
günaydın canım

kesınlestı yanı bı kızımız daha gelıyo topıce gozun aydın canımmm hihoyyyt

canım malesef aç gitmen gerekiyodu bende tok gittim ertesi güne kaldı ama ben o gün test yapacağını bilmiyodum normal kontrole gitmiştim neyse sağlık olsun yarın yaptırırsın artıkkaydirigubbakcemile5

ya netten okudum ac gıtmenız gerekmıyo sadece sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saat kan alınana kadar bısı yıyıp ıcmemenız lazım dedı bende ona guvendım yedım :gitme:
neyse yarın bı daha gıderız napalım :CüvCüv:

evet esracım doğru diyon sen kilo al al çocuğu hissetmiyomde minicik kuzucuğu suçla tembel diye bu bana gelsin:oklava:
berrin teyzesi annesi hissediyo onuda çok az az tekmik değil yani

günaydın canım maşallah kızına bir kaç gün geride olmasında sorun yok canım benimde 1 hafta geridendi ama normale döndü kız olduğuda kesinleşmiş ne güzel

kızlar gunaydın...

zeynepcim iyi haberlerini bekliyoruz diye yazmıştım ,tekrar yazayım :). 50 g şeker yüklemesinde açlık-tokluk farketmiyor canım. bu arada sen grip için doktora gittin mi? bu cocukların kullandıkları burun spreyinden veriyorlar, belki o rahatlatırdı seni.. inş en kısa zamanda düzelir canım.

sağol canım ... sen nerelerdesin epeydir karşılaşamıyoruz seninle... dediğin gibi pozisyonları çok önemli hissetmede... ben bazen karnımdan çıkıcak gibi hissediyorum bazende çok hafif vuruyo yada içerde kayma hareeketleri hissediyorum... değişiyo... maşallah canım seninde kızına 790 gr olmuş... 25+4 hiç kafana takma canım bazen bebeklerde oluyomuş... geriden gelirken bi bakmışsın bi sonraki kontrole 1 hafta önden gidiyo... sen hiç buna takılma canım.. bak ne güzel dr. da yolunda herşey demiş.... merak etme olumsuz bişey olsa hayatta içlerinde tutamaz onlar... felaket habercisi gibiler... opuyorumnanaktan

Esracım maşallah kızımıza kocaman olmuş yaw:nazar:
Zeynepçim bana doktorum kahvaltını yap glukozu iç öyle kan ver demişti. Açlık şekerine bakmadı zaten her test yapıldığında bakılıyor diye. Seninki de sadece tarama istediyse aç olman gerekmiyor.
Caneylom maşallah kızına canım.

Kızlaar göbiş topiğine bugün çektiğim resimlerimi koydum:asigim:

Herkeze günaydın iyi haftalar...Şeker yüklemesine idecek olan arkadaşlara ben aç karnınan gittim vegitmeden önce 24 saat şekerli hiç bişey yemedim meyve dahil doktorum özellikle öyle söyledi...

canlarım bu arada kızımızın ismine DURU ELA olarak karar verdik... sonradan yine değişmezse böyle olucak... durular bayağı çok oldu gerçi topikte ama... babamıza beğendirmek zor oldu isimleri...

zeynepcim iyi haberlerini bekliyoruz diye yazmıştım ,tekrar yazayım :). 50 g şeker yüklemesinde açlık-tokluk farketmiyor canım. bu arada sen grip için doktora gittin mi? bu cocukların kullandıkları burun spreyinden veriyorlar, belki o rahatlatırdı seni.. inş en kısa zamanda düzelir canım.
sagol canım... gıtmedım grıp ıcın doktora doktordan korkuyorum resmen mıkrop yuvası baktım kendı kendıne hafıflıyor gıtmedım ama gıtmem gerek sanırım bu burun gecmıcek gıbı... 1 hafta hastalık cek doktora gıtme burnun tıkansın tıpıs tıpıs gıt doktor gulecek bana heralde :sinifsinif:

kız arada bı gel ozletme kendını kaydirigubbakcemile2

tatlım o 1 hafta duzelır hıc sıkma canını bazen olabılıyor boyle seyler :1hug:

kızlar gunaydın...

geçmiş olsun zeynepcim hadi güzel haberlerle gel

sağol canım... senin ne sorunun oldu hayatım ya ben geçmişe bakamadım ama merak ettim.. inşallah şimdi iyisindir...

esracım gözün aydın canım, ben cmst hareket hissetmeyince dr a gittik ama bişiyi yokmuş bıldırcınımın..

evet esracım doğru diyon sen kilo al al çocuğu hissetmiyomde minicik kuzucuğu suçla tembel diye bu bana gelsin:oklava:
berrin teyzesi annesi hissediyo onuda çok az az tekmik değil yani

teyzesi onun minik tekmiklerini yesin kaydirigubbakcemile3

Esracım maşallah kızımıza kocaman olmuş yaw:nazar:
Kızlaar göbiş topiğine bugün çektiğim resimlerimi koydum:asigim:

sağol canım walla büyüttük kızımızı okula yazdırıcaz nerdeyse kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberler sizlerdende alırız canım inşallah...
göbişede hemen bakıyorum... bugün bende çekip resim ekliyim oraya bari... karnı burnunda diyolar ya:))) ben öyle oldum... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back