günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...
biz c.tesi dr. gittik... kızımı gördüm... çok yaramaz dr. teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... kafası aşağı doğru duruyomuş.. ama o çok yer değiştirir daha dedi... rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... kilomuz 1060 gr olmuş... boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. teyzemiz iyi dedi.. ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... bide ilaçlarım bitmişti... onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... doktorumuzu çok seviyoruz biz...
kızlar gunaydın...
erkencıyız kızımla bugun 11 e dogru cıkıcaz ewden doktor amcamızı gormeye gıdıcez zemuszemus
gece dogru duzgun uyuyamadım bızımkının tepıklerı bı yandan tıkalı burnum bı yandan... sonra dayanamadım kalktım ötrovine sıktım sonrada bı vıcdan azabı cektım butun gece hala cekıyorum :sinifsinif:
fatos,tubıs noldu kız kocalarınıza sabah sabah costularmı ne arada gelıyolar heralde bu erkeklerelmaz:
esra masallah kızına gozun aydın canım kaptın elevıtı keyfıne dıcek yoktur sımdı kaydirigubbakcemile2
warmı baska atladıgım bısı ya bugun seker yuklememızde yapılcak ben kahvaltı ettım ama ıns ac gıtmem gerekmıyodur. tetenoz asım da yattı yıne hala duzelemedım
esracım gözün aydın, maşallah kızına1 kiloyu geçtiniz, hadi bakalım darısı bizlere.dolanma düzelmiş mi,peki?
ohh maşallah kızına çok büyümüş annesi
maşallah benim güzelime hadi canım gözün aydın beniki pek bi hareketsiz sağlığında sorun yok ama öle diyolar bak takarım şlimdi bunu
herkese günaydın
esra gözün aydın maşallah tombiş kızına herşeyde normalmiş oh elevitinizide almışsınız
esra gözün aydın canım maşallah ikinize de..
esra masallah kızına gozun aydın canım kaptın elevıtı keyfıne dıcek yoktur sımdı kaydirigubbakcemile2
aç olman lazımdı canımkızlar gunaydın...
erkencıyız kızımla bugun 11 e dogru cıkıcaz ewden doktor amcamızı gormeye gıdıcez zemuszemus
gece dogru duzgun uyuyamadım bızımkının tepıklerı bı yandan tıkalı burnum bı yandan... sonra dayanamadım kalktım ötrovine sıktım sonrada bı vıcdan azabı cektım butun gece hala cekıyorum :sinifsinif:
fatos,tubıs noldu kız kocalarınıza sabah sabah costularmı ne arada gelıyolar heralde bu erkeklerelmaz:
warmı baska atladıgım bısı ya bugun seker yuklememızde yapılcak ben kahvaltı ettım ama ıns ac gıtmem gerekmıyodur. tetenoz asım da yattı yıne hala duzelemedım
hadi gözün aydın tatlımgözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan
günaydın canımgünaydınn herkese........
inşallah herkes iyidir.. ben pek yazamıyorum pc kocamdan ve kaynımdan bana kalmıyo şu aralar ama arada girip okuyorum sizleri.. aklımdasınız.. öptüm..
kesınlestı yanı bı kızımız daha gelıyo topıce gozun aydın canımmm hihoyyytgözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan
canım malesef aç gitmen gerekiyodu bende tok gittim ertesi güne kaldı ama ben o gün test yapacağını bilmiyodum normal kontrole gitmiştim neyse sağlık olsun yarın yaptırırsın artıkkaydirigubbakcemile5
gözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan
kızlar gunaydın...
gözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan
sagol canım... gıtmedım grıp ıcın doktora doktordan korkuyorum resmen mıkrop yuvası baktım kendı kendıne hafıflıyor gıtmedım ama gıtmem gerek sanırım bu burun gecmıcek gıbı... 1 hafta hastalık cek doktora gıtme burnun tıkansın tıpıs tıpıs gıt doktor gulecek bana heralde :sinifsinif:zeynepcim iyi haberlerini bekliyoruz diye yazmıştım ,tekrar yazayım :). 50 g şeker yüklemesinde açlık-tokluk farketmiyor canım. bu arada sen grip için doktora gittin mi? bu cocukların kullandıkları burun spreyinden veriyorlar, belki o rahatlatırdı seni.. inş en kısa zamanda düzelir canım.
kız arada bı gel ozletme kendını kaydirigubbakcemile2günaydınn herkese........
inşallah herkes iyidir.. ben pek yazamıyorum pc kocamdan ve kaynımdan bana kalmıyo şu aralar ama arada girip okuyorum sizleri.. aklımdasınız.. öptüm..
tatlım o 1 hafta duzelır hıc sıkma canını bazen olabılıyor boyle seyler :1hug:gözün aydın volescim hadi bakalım darısı öbür buluşmanıza inşallah benim kızımda biraz tembel sanki teyzesi hareketli ama böyle aşırı değil olsun sağlıklı olsunda napalım bütün bebeklerin hareket şekli aynı olmazmış zaten pozisyonu filan önemliymişi doktor amcalarımız teyzelerimiz iyi desinlerde biz güveniyoruz doktorlarımıza .... inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerle gideris ..... bu arada biz en son geçen hafta pazartesi gittik 26+2 de gittik yani ama bebişimiz 25+4 filan çıktı biraz üzüldüm ama hiç bi problem yok dedi doktor 790 gr olmuş kızım bu aradada kız olduğuda yeni kesinleştiopuyorumnanaktan
kızlar gunaydın...
sağol canım... senin ne sorunun oldu hayatım ya ben geçmişe bakamadım ama merak ettim.. inşallah şimdi iyisindir...
evet esracım doğru diyon sen kilo al al çocuğu hissetmiyomde minicik kuzucuğu suçla tembel diye bu bana gelsinklava:
berrin teyzesi annesi hissediyo onuda çok az az tekmik değil yani
Esracım maşallah kızımıza kocaman olmuş yaw
Kızlaar göbiş topiğine bugün çektiğim resimlerimi koydum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?