Zeynepçim geçmiş olsun ya...Zor bi durum. Keşke yardımcı olabilsem. Tuzlu su diyecektim ama onu da yapmışsın
Merhaba Fatoşçum.Ben de burdayım
canım o an alta ismin yoktu ondan yoksa ayırt edermiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynepçim geçmiş olsun ya...Zor bi durum. Keşke yardımcı olabilsem. Tuzlu su diyecektim ama onu da yapmışsın
Merhaba Fatoşçum.Ben de burdayım
kızlar Allah askına bana yardım edın. gunlerdır burnum tıkalı artık sınırımden aglıyorum burun damlası kullanamıyorum. ötrivine hemen acıyo 1-2 kere kullandım ama prospektusunde gebelık kategorısı c dıyo kullanılmamalıdır dıyo. okyanus suyu,tuzlu su,herseyı denedım acılmıyo. gece uyuyamıyorum artık. zaten hareket edınce nefes nefese kalıyodum sımdı konusurken bıle nefesım gıdıyo. dayanılcak gıbı degıl artık ya cıldırıcam resmen cıldırıcam. ne ıyı gelır bılen warmı basına gelen?
kızlar Allah askına bana yardım edın. gunlerdır burnum tıkalı artık sınırımden aglıyorum burun damlası kullanamıyorum. ötrivine hemen acıyo 1-2 kere kullandım ama prospektusunde gebelık kategorısı c dıyo kullanılmamalıdır dıyo. okyanus suyu,tuzlu su,herseyı denedım acılmıyo. gece uyuyamıyorum artık. zaten hareket edınce nefes nefese kalıyodum sımdı konusurken bıle nefesım gıdıyo. dayanılcak gıbı degıl artık ya cıldırıcam resmen cıldırıcam. ne ıyı gelır bılen warmı basına gelen?
İyi akşamlar kızlar, ben de 25. haftamın içindeyim, inşallah kızım olacak:)
Ben de kan pıhtılaşması var, hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
İlk zamanlar daha bir sıkıntılı geçmişti, kanama falan geçirdim, 45 gün kadar kalkmadan yattım ama şimdilik iyi gidiyoruz allaha şükür:)
Kızımın adı Deniz olacak, merakla bekliyoruz onu babası da ben de:))
Böyle işte devrelerimize bir merhaba demek istedik, bundan sonra daha sık görüşmek üzere:)
Bende şubat ayında doğum yapacağım inşallah,Merhaba demek isterim...
iyim aykız cnm sen nasilsin belim aksamlari karnım cok agrıyo benimde kızlar ya zor duruyorum oturukca aksamları genelde cok agırlasiyo bunye tasiyamicak misim gibi oluyorum
kizlar bugün kizima yine ciciler aldim ay hiç dayanamiyorumkaydirigubbakcemile3
subat bebislerinin cicilerine ekledim bakin beyenicekmisiniz
kızlar doğum, meme ucu çatlakları falan okuyorum da hep çok özel şeyler, ben kaynımla aynı evde nasıl edeceğim. dikişlerin hergün sıcak suyla yıkanması gerekiyormuş, ben nasıl rahat rahat tuvalete gideceğimmeme ucu çatlağı olanlar açık geziyormuş çamaşır rahatsız ediyormuş of offff bi de kaynanam kayınbabamla birlikte geleceğini söyledi akannehir
yüzümü yırtıp gelmesin mi desem. doğum yapan tecrübeliler kendi annelerinin bile olmasa daha iyi olur, eşinizle geçirin diyor ben bi de kayın, kayınbaba çekeceğim![]()
günaydın herkese canım çok sıkkın sabah sabah kociş beni çok üzdümafoldumben umarım herkesin keyfi yerindedir:Saruboceq:
günaydın herkese canım çok sıkkın sabah sabah kociş beni çok üzdümafoldumben umarım herkesin keyfi yerindedir:Saruboceq:
ya benim cizelge 1 gun atlamamis geride ssizde de oluyom arkadaslar
günaydın kızlarrrr
fatoş tuğba ya bu kocişleri napmak lazım :mymeka: üzülmeyin bebeğinizi düşünün lütfen değmez minicik yavruya zarar gelmesine demesi kolay tabiş burdan ama minicik yavrunuzuda düşünün fatoşum tansiyonun ne kadar önemli biliyosun takma üzülme emi kuzum