• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar Allah askına bana yardım edın. gunlerdır burnum tıkalı artık sınırımden aglıyorum burun damlası kullanamıyorum. ötrivine hemen acıyo 1-2 kere kullandım ama prospektusunde gebelık kategorısı c dıyo kullanılmamalıdır dıyo. okyanus suyu,tuzlu su,herseyı denedım acılmıyo. gece uyuyamıyorum artık. zaten hareket edınce nefes nefese kalıyodum sımdı konusurken bıle nefesım gıdıyo. dayanılcak gıbı degıl artık ya cıldırıcam resmen cıldırıcam. ne ıyı gelır bılen warmı basına gelen?

canım vikis var bilirsin onu sür burun deliklerinin girişine bide buhar yapmayı denesen

kızlar Allah askına bana yardım edın. gunlerdır burnum tıkalı artık sınırımden aglıyorum burun damlası kullanamıyorum. ötrivine hemen acıyo 1-2 kere kullandım ama prospektusunde gebelık kategorısı c dıyo kullanılmamalıdır dıyo. okyanus suyu,tuzlu su,herseyı denedım acılmıyo. gece uyuyamıyorum artık. zaten hareket edınce nefes nefese kalıyodum sımdı konusurken bıle nefesım gıdıyo. dayanılcak gıbı degıl artık ya cıldırıcam resmen cıldırıcam. ne ıyı gelır bılen warmı basına gelen?

bazen ben de öyle oluyorum canım. su ile temizliyorum elimden geleni yapıyorum ama açılmıyor nefessizlikten dermansız kalıyorum. ama benimki sürekli olmuyor.
ay bohça işini iyi hatırlattınız, yoksa ben bavula öyle koyacaktım akannehir bakalım biz ne zman yıkamış hazır bekliyor olacağız CADIARZU

kızlar doğum, meme ucu çatlakları falan okuyorum da hep çok özel şeyler, ben kaynımla aynı evde nasıl edeceğim. dikişlerin hergün sıcak suyla yıkanması gerekiyormuş, ben nasıl rahat rahat tuvalete gideceğim :( meme ucu çatlağı olanlar açık geziyormuş çamaşır rahatsız ediyormuş of offff bi de kaynanam kayınbabamla birlikte geleceğini söyledi akannehir
yüzümü yırtıp gelmesin mi desem. doğum yapan tecrübeliler kendi annelerinin bile olmasa daha iyi olur, eşinizle geçirin diyor ben bi de kayın, kayınbaba çekeceğim :(

İyi akşamlar kızlar, ben de 25. haftamın içindeyim, inşallah kızım olacak:)

Ben de kan pıhtılaşması var, hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
İlk zamanlar daha bir sıkıntılı geçmişti, kanama falan geçirdim, 45 gün kadar kalkmadan yattım ama şimdilik iyi gidiyoruz allaha şükür:)

Kızımın adı Deniz olacak, merakla bekliyoruz onu babası da ben de:))

Böyle işte devrelerimize bir merhaba demek istedik, bundan sonra daha sık görüşmek üzere:)

canım hoşgeldin..ben de yeniyim..benim de kanamalarım oldu başlarda..12 haftalık olana kadar kıpırdamadan yattım..çok zor günlerdi seni anlıyorum ama çok şükür bitti inşallah bir daha da olmayacak ve bebeklerimiz sağlıkla gelecekler..

Bende şubat ayında doğum yapacağım inşallah,Merhaba demek isterim...

hoşgeldin tatlım..

iyim aykız cnm sen nasilsin belim aksamlari karnım cok agrıyo benimde kızlar ya zor duruyorum oturukca aksamları genelde cok agırlasiyo bunye tasiyamicak misim gibi oluyorum

dur şikayet etme hemen..ben ne yapıyım canım?iki tane benim miniklerim..artık o kadar çok ki ağrım yattığım yerden doğrulmak bile çok canımı yakıyor..biraz daha sabır diyorum kendime çoğu bitti azı kaldı Allahın izniyle sen de öyle düşün lütfen olur mu?

kizlar bugün kizima yine ciciler aldim ay hiç dayanamiyorumkaydirigubbakcemile3
subat bebislerinin cicilerine ekledim bakin beyenicekmisiniz

ayy canımm seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam..sanki ikiz değil beşiz doğurcakmışım gibi aldım alıyorum da..keşke kaldırmamış olsaydım da paylaşsaydım sizlerle fotoğraflarını..ama hepinizinkiler harika..inşallah sağlıkla giysin tosuncuklar..

kızlar doğum, meme ucu çatlakları falan okuyorum da hep çok özel şeyler, ben kaynımla aynı evde nasıl edeceğim. dikişlerin hergün sıcak suyla yıkanması gerekiyormuş, ben nasıl rahat rahat tuvalete gideceğim :( meme ucu çatlağı olanlar açık geziyormuş çamaşır rahatsız ediyormuş of offff bi de kaynanam kayınbabamla birlikte geleceğini söyledi akannehir
yüzümü yırtıp gelmesin mi desem. doğum yapan tecrübeliler kendi annelerinin bile olmasa daha iyi olur, eşinizle geçirin diyor ben bi de kayın, kayınbaba çekeceğim :(

canım panik yapma hemen..göğsün yara olcak çatlayacak diye bir kaide yok ama şimdiden dikkatle bakımını yapmaya başlamalısın..doktoruna göğüs için merhem danış ve önerdiği ürünü şimdiden kullanmaya başla..ılık suyla temizle akşamları yatmadan, iyice kurula ve güzelce kremle..hem yumuşatıyor hem de çatlak yara vs yi engelliyor..mutlaka evde yabancıların fazlalığı rahatsız ediyodur ki böle durumlarda anne bile yabancı kalıyor..(ben vajinal siğillerle alakalı 4 operasyon geçirmiştim, o zaman dediğin gibi eşimden başkasını istemedim annem dahi görmedi o bölgeyi)ama ihtiyacın da olacak annene, kayınvalidene vs..öyle bir durumda erkekler zaten dibinde durmaz, duramaz..anlamazlarsa o zaman uyarırsın ama şimdiden bişi sölememeye çalış bence bakarsın yanlış anlaşılırsın sonra gönül almaya çalış vs daha sıkıcı olabilir..sevgiler..

günaydın herkese canım çok sıkkın sabah sabah kociş beni çok üzdümafoldumben umarım herkesin keyfi yerindedir:Saruboceq:

gunaydın kızlar tuba cnm hayirdir ne oldu sıkma canını sabah sabah moralini bozma sonra tum gun oyle gecer

tekrar günaydın canlar

günaydın herkese canım çok sıkkın sabah sabah kociş beni çok üzdümafoldumben umarım herkesin keyfi yerindedir:Saruboceq:

bazen benimkide beni çok üzüyo fazlasıyla bu günlerde biraz sıklaştı bende çok üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyo öle bişi sölüyoki yumruk gibi içime oturuyo diyorum acaba hiç düşünmüyomu hamile kadını üzüyorum diye hatırlarmısınız bilmem bi cumartesi geçendi herhalde çok hastaydım o beni çok üzmüştü tansiyonum 15 10 olmuş ogün baş ağrısında ölüyodum hep onun sölediklerine üzüldüğüm için

Son düzenleme:
ben simdi duzeltim de hergun benmi duzelticem su cizelgeyı obur cizelgem gece 12 den sonra hemen atlardi gunu bu atlamiyoı sorunmu var ne aksam uzeri yolcuyum kızlar 11 gun yokum kuzenımden net alirsam girerim size yazmaya

ben bi yatcam az kızlar sabah esimle 6 da kalktim uyumadim da sabah 5 te bi agrim vardi karnımda oluyom sandim niye oldu anlamadim sonra konusuruz size iyi muhabetler

günaydın kızlarrrr

fatoş tuğba ya bu kocişleri napmak lazım :mymeka: üzülmeyin bebeğinizi düşünün lütfen değmez minicik yavruya zarar gelmesine demesi kolay tabiş burdan ama minicik yavrunuzuda düşünün fatoşum tansiyonun ne kadar önemli biliyosun takma üzülme emi kuzum

günaydın kızlarrrr

fatoş tuğba ya bu kocişleri napmak lazım :mymeka: üzülmeyin bebeğinizi düşünün lütfen değmez minicik yavruya zarar gelmesine demesi kolay tabiş burdan ama minicik yavrunuzuda düşünün fatoşum tansiyonun ne kadar önemli biliyosun takma üzülme emi kuzum

günaydın canım öle ama bazen olmuyo işte

Back