günaydın canım öle ama bazen olmuyo işte
Kızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkayacaksınız. Annem yıka ütüle bohçala diyo yavaş yavaş. Ben de dolabını bekliyorum. Dolap gelince yıkarım diye.Allah korusun erken doğum falan olursa kalacak çocuk kıyafetsiz.Siz ne düşünüyorsunuz.Bir de Hacı Şakir'in sabun tozunu almaya karar verdim otomatik makineleri için olanından. Dalinin kokusu çok baskın diye istemedim. Bebişimizn kokusunu duyayım diye yerimseniben
İyi akşamlar kızlar, ben de 25. haftamın içindeyim, inşallah kızım olacak:)
Ben de kan pıhtılaşması var, hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
İlk zamanlar daha bir sıkıntılı geçmişti, kanama falan geçirdim, 45 gün kadar kalkmadan yattım ama şimdilik iyi gidiyoruz allaha şükür:)
Kızımın adı Deniz olacak, merakla bekliyoruz onu babası da ben de:))
Böyle işte devrelerimize bir merhaba demek istedik, bundan sonra daha sık görüşmek üzere:)
günaydın herkese canım çok sıkkın sabah sabah kociş beni çok üzdümafoldumben umarım herkesin keyfi yerindedir:Saruboceq:
haklısın canım olmuyo ama önemli olan şeyide unutma emi :1hug:
ŞenizŞenizŞeniz
iyiyim hayatım cmst bi hastane yaptık geldik hissedemeyince ama iyiymiş bebişim
berrin hoş geldin canım günaydın tansiyon aynı duruyo canım ilaç alıyom ama yine aynı doktor bunun üstüne çıkmasın dedi öle işte sen nasılsın bigün hareketleri hissetmemişin çok endişelenmişin üzülme canım her günü bir olmaz sırf doktora gidip görmek için yaptın dimi seni senikaydirigubbakcemile3
serap günaydın canım doğuma kadar bu kocaları iyice dövmek lazımklava:
14 /9 15/9 13/8 çıkıca dua ediyom 13/ 8 e vay edepsiz anneyle babayı özlemiş demekkigaliba bizimki kendini göstermek istemiş.. eşim ilk kez poposunu ve malum şeyini gördü bu seferkinde.. utanmadan açmış bacakları heryer meydanda dedi. hastaneye gittik geldik aaa sanki bütün gün tekmelemeyen o değil. bir başladı sabaha kadar davul çaldı..
kaç civarı çıkıyor tansiyonun_?
öle canım vallaGünaydın FatoşumŞeniz Valla dövsen de kar etmez onlara onlar yine bildiklerini okurlar boşveeeer:teytey::teytey:
al işte al benimkini vur seninkine ben ağlıyom vallah ağlamasam patlarım ozaman vicdan yapıyo beyfendi üzülüyo biliyom ama üzüleceği şeyi yapmasın dimihaklısınız kızlarda biz aile değilmiyiz ailesine ne kadar düşkün adam ya karım hiç hamile demiyor söylüyor lafları habire sinirimden ağlayacağım bebişimde ağlayacak diye tutuyorum kendimi onuda üzmek istemiyorum babamız düşünmüyor ama bizi :sinifsinif::sinifsinif:
canım ya üzülme boşver :1hug:haklısınız kızlarda biz aile değilmiyiz ailesine ne kadar düşkün adam ya karım hiç hamile demiyor söylüyor lafları habire sinirimden ağlayacağım bebişimde ağlayacak diye tutuyorum kendimi onuda üzmek istemiyorum babamız düşünmüyor ama bizi :sinifsinif::sinifsinif:
günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...
biz c.tesi dr. gittik... kızımı gördüm... çok yaramaz dr. teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... kafası aşağı doğru duruyomuş.. ama o çok yer değiştirir daha dedi... rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... kilomuz 1060 gr olmuş... boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. teyzemiz iyi dedi.. ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... bide ilaçlarım bitmişti... onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... doktorumuzu çok seviyoruz biz...
maşallah benim güzelime hadi canım gözün aydın beniki pek bi hareketsiz sağlığında sorun yok ama öle diyolar bak takarım şlimdi bunugünaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okuycaktım ama bi 50 sayfa kadar birikmiş bakamadım inşallah herşey yolundadır herkes iyidir...
biz c.tesi dr. gittik... kızımı gördüm... çok yaramaz dr. teyzesi 2 gündür sürekli tekmeleyip duruyo dedim seni rahatsız etmesi bizim için iyi dedi... hareketli bebek sağlıklı bebek dedi... kafası aşağı doğru duruyomuş.. ama o çok yer değiştirir daha dedi... rahim ağzına baktı daha mesafe var ve kapalı şu an için tam istediğimiz gibi dedi... bi sonraki buluşmaya kadar en azından erken doğum riskim yokmuş... kilomuz 1060 gr olmuş... boyumuzda 37 cm... 9 kilo aldım toplamda dr. teyzemiz iyi dedi.. ağırlaşmamışsın dedi bu çok iyi dedi... çatı muayenesini ne zaman yapmaya başlıycaksınız dedim 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum ben dedi... bide ilaçlarım bitmişti... onları yazdırıcaktım reprezantlar elevit bırakmışlar ona numune sana hediye ediyim bunu dedi....:)))) havadan elevitimizde geldi yani... doktorumuzu çok seviyoruz biz...
hadi bakalım az kalmış canımgünaydın kızlar, iyi bir hafta olmasını diliyorum.
havvacım gözün aydın, kızını görmüşsün, 333 diyen dudaklarını sevsinler onun..
melissacım senin minik te korkutmuş seni..inş bi daha böyle şeyler yapmaz miniklerimiz..
tugba'cım sıkma canını, dönem dönem hepimizin başından geçiyor, dikkate almamak lazım bu dönemde...
zeynep'cim iyi haberlerini bekliyoruz.
ben de bu hafta çarşamba gidicem, oğlumu görmeye, çok heyecanlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?