• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasilsiniz hava cnm hicte erken dil son an hıc ugrasilmaz gisilerle ben yıkadim hangisi yıkancak utuledim pohcada biside olmuyo mis gibiler git gide agirlasiyoruz ve cok ugrasamayız sonn ana hic bırakilirmi oyle seyler 7 aydan sonra cantalar hersey hazirda beklemeli benim patronumken patronum 7 ayda utuledi yerlestırdı her an hazir olsun hersey diye yıka utle pohcala dolabi gelincede mis gibi yerlestirirsin tatlim

iyim aykız cnm sen nasilsin belim aksamlari karnım cok agrıyo benimde kızlar ya zor duruyorum oturukca aksamları genelde cok agırlasiyo bunye tasiyamicak misim gibi oluyorum

Kızlar çoğu gitti azı kaldı derken zor bir 3 ay bekliyor galiba bizi. Ben bi de ocak ortasına kadar çalışçam. Nasıl olcak bakalım

vala kızlar cok zor agirlasinca derlerya giyinemiyorum diye inanmazdim corabimi zor giyiyorum esim guluyor bana bazen 8 veya 9 ayda kıpırdayamıcaz galiba

kizlar bugün kizima yine ciciler aldim ay hiç dayanamiyorumkaydirigubbakcemile3
subat bebislerinin cicilerine ekledim bakin beyenicekmisiniz

, meleksen+, zeynepb+
slm kızlar iyi geceler zeynepçim nasıl dı ağda cillop gibi olmuşundur sen şimdi

kızlar Allah askına bana yardım edın. gunlerdır burnum tıkalı artık sınırımden aglıyorum burun damlası kullanamıyorum. ötrivine hemen acıyo 1-2 kere kullandım ama prospektusunde gebelık kategorısı c dıyo kullanılmamalıdır dıyo. okyanus suyu,tuzlu su,herseyı denedım acılmıyo. gece uyuyamıyorum artık. zaten hareket edınce nefes nefese kalıyodum sımdı konusurken bıle nefesım gıdıyo. dayanılcak gıbı degıl artık ya cıldırıcam resmen cıldırıcam. ne ıyı gelır bılen warmı basına gelen?

Zeynepçim geçmiş olsun ya...Zor bi durum. Keşke yardımcı olabilsem. Tuzlu su diyecektim ama onu da yapmışsın
Merhaba Fatoşçum.Ben de burdayım

Back