• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar kocam sitem ediyo benle ilgilenmiyosun hep kucağında laptop internettesin diye.küsmesin şimdi birlikte kavak yellerini izliycez.reklam aralarında bakarım.öptüm hepinizi.

Hülyacım benim iş karışık.Şöyle:
71le hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo verdim.
Şimdi 72yim. 71-3=68
72-68= 4
Yani 4 kiilo almışım tatlım

Hülyacım benim iş karışık.Şöyle:
71le hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo verdim.
Şimdi 72yim. 71-3=68
72-68= 4
Yani 4 kiilo almışım tatlım

bu arada şunu da belirteyim. başlangıç kilon ve şu anki kilon önemli. doktor ona bakıyor. 1 kilo almışsın yani. benim doktorun yalancısıyım valla :)

Ya Hülya bizim tickerlardan tut da kiilolara kadar her şey aynı gidiyo maşallah. Bi de aynı anda doğuruyomuşuz biz :)) Ne güzel olur...

Ya Hülya bizim tickerlardan tut da kiilolara kadar her şey aynı gidiyo maşallah. Bi de aynı anda doğuruyomuşuz biz :)) Ne güzel olur...

cidden yaa. gerçekten süper olur. :nazar:

selam hanımlarrr pek katılamıorum sizee :((

hoşgeldin güzelim. pek katılamadığın belli: çünkü ilk kez karşılaşıyoruz galiba. tickerlar off oldu. yeniden yapılyo. sadece tickerfactoryden yapılıyormuş. bilen arkadaşlar yaptı bide de. gün içinde online olursan, yardımcı olurlar.

hoşgeldin güzelim. pek katılamadığın belli: çünkü ilk kez karşılaşıyoruz galiba. tickerlar off oldu. yeniden yapılyo. sadece tickerfactoryden yapılıyormuş. bilen arkadaşlar yaptı bide de. gün içinde online olursan, yardımcı olurlar.[/QUOTE]

evet tatlımmm konustuğumm bir çok kişi vardıda seninle pek konusmadık denk gelmemişizdirr inannn bulantılar yüzünden giremedimm hep oğlum cok kıllıı sanırım :roflol:

hoşgeldin güzelim. pek katılamadığın belli: çünkü ilk kez karşılaşıyoruz galiba. tickerlar off oldu. yeniden yapılyo. sadece tickerfactoryden yapılıyormuş. bilen arkadaşlar yaptı bide de. gün içinde online olursan, yardımcı olurlar.

evet tatlımmm konustuğumm bir çok kişi vardıda seninle pek konusmadık denk gelmemişizdirr inannn bulantılar yüzünden giremedimm hep oğlum cok kıllıı sanırım :roflol:[/QUOTE]

ayy bir an evvel geçer umarım. hiç çekilmez o bulantılar, bilirim kafamçokkarıştı

ayy bir an evvel geçer umarım. hiç çekilmez o bulantılar, bilirim kafamçokkarıştı[/QUOTE]

eskiye göree daha iiyimm ayy herkess gecer gecer dedii ama yokkk gecmek bilmedii aslında hala varr ama yoğun deil eskisi gibi

Back