Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzeleri profilime oğluma babaannesinin adlığı cicileri ekledim.
Vaktiniz varsa bi baksanıza :kedi:
Sumifer canım güle güle kullan hepsi çok güzell...
Selmacım iyi akşamlar canım
selam kızlar, beklediğimden daha kalabalıksınız, ne güzel. herkes iyi mi barii? ya bebişler???
Hülyacım hoş geldin canım Biz iyiyiz kzımla siz nasılsınız
selam kızlar, beklediğimden daha kalabalıksınız, ne güzel. herkes iyi mi barii? ya bebişler???
canım kalabaık ama kımseden ses yok herkes geçmişte galiba
canım kalabaık ama kımseden ses yok herkes geçmişte galiba
iyiyiz tatlım. doktora gittik bugün. şeker yüklemesi yapıldı: ptesi alıcam sonuçları. 30 cm, 850 gr olmuş Miray Hn. kilosu azıcık düşük geldi bana da, doktor herşey normal dedi. nette de araştırdım: bu hafta ortalama 820 gr oluyormuş. sağlıklı olsunlarda..!
sen de ayrıntılıya girmişsin. gözün aydın. bi problem yok anladığım kadarıyla. darısı da sağlıla kucağına almaya inş.
hoşgeldin hulencim.ben ve oğlum iyiyiz.sen nasılsın napıyosun.
burdayız tatlım ben yeni cicilerini ekledim oğluşumun profilime o yüzden susuyordum.
Amin canım cümlemiz inşallah kazasız belasız alırız kucaklarımıza yavrularımızı.Seninle aynı haftalarımız. Benim Esoş da 842 gr ve 32 cm canım....
Amin canım cümlemiz inşallah kazasız belasız alırız kucaklarımıza yavrularımızı.Seninle aynı haftalarımız. Benim Esoş da 842 gr ve 32 cm canım....
hoşbulduk güzelim. iyiyiz biz de kuzucumla kaydirigubbakcemile2 babaannemiz yemeğe çağırmıştı, ordaydık. bu bel ağrısı mahvediyor beni. çok oturamadım, eve geldik işte. sizi de özlemiştim zaten, iyi oldu erken geldiğimiz :kedi:
kızlar bende sizinle aynı haftalardayım.bende tam 26.haftamda giitim dra oğluşum boyu 35 cm kilosu 964 gr.çıktı tombiş olcak heralde bizimki.aman sağlıklı gelsinde hepsi önemli olan o.
aa ne güzel. hemen hemen aynıymış boy ve kiloları da. alkisalkisalkis
sumifercim, sizin babaanne bayağı zevkliymiş kız. ne güzel şeyler almış öyle. güle güle, iyi günlerde giydir güzelim.
hiç söyleme o bel ağrılarını.gece yatakta dönemiyorum bile ağrıdan bide sağ bacağıma vuruyor ağrısı.iyi yaptın erken gelmekle bizlerde özlüyoruz sizleri.kaydirigubbakcemile5