• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

havvacım gelınımın cıcılerı cok guzel massal gelınıme ıı gunlerde allahım kullanmayı nasıp etsın cnm

Ebruli merhaba canım.
Sen de öğretmensin galiba benim gibi
Bizim okulda arkadaş yenş doğum yaptı. 3,5 aylık oğlu var.Zor sınıflara giriyordu hamileyken.
Bebek ilk ayında kolikti. Ve şimdi de sinirliymiş.
Bakalım benim kız nasıl olacak.
Gerçi tek örnekten genelleme yapılmaz ama mutlaka etkileniyodur çocuk. Bizim bir de özel okul. Daha da zor oluyo.

allah korusun bebeklerimizi hamileliği sakın huzurlu geçirmek gerekıyor ama bizim meslekte çok zor benimde okul kötü sinirlenmemek elde değil

Canım benim teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun inşallah.Bugün de süt sağma makinesi aldım.Deneyeyim derken şeffaf bir sıvı gldi göğsümden..

ıyi akşamlar Şubat anneleri. Aslına Mart annesiydim ama bebeğimiz haftaları üçer beşer atladığı için büyük ihtimalle ben de Şubat'ta doğum yapıcam....
Bu arada ben de öğretmenim. Havva ve Ebru dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Ben bi öğrenciye sinirlenince karnım taş gibi oluyor. Bebek de etkileniyor ne yazıkki..

Canım benim teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun inşallah.Bugün de süt sağma makinesi aldım.Deneyeyim derken şeffaf bir sıvı gldi göğsümden..

gelır cnm bende gecen arkadslrımla buluştum onlarda yenı doğum yapmışlardı bebışlerını emzırıyolr bı baktım benımde goğsumden sut akmaya basladı cok garıbıme gıttı anlasılan cok etkılemişim bu arada makınanıda gule gule kullan cnm

Frambuaz merhaba canım...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Öğretmmenlik zor iş valla
Selam canım nasılsın...Bugün ayrıntılıdan geldik.Şişli'ye yönlendirmişti Kezban Hn. Senin gittiğin yere.

Frambuaz merhaba canım...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Öğretmmenlik zor iş valla
Selam canım nasılsın...Bugün ayrıntılıdan geldik.Şişli'ye yönlendirmişti Kezban Hn. Senin gittiğin yere.

demek minik esrayı gördünüz bugün gözünüz aydın nasıl geçti ayrıntılı,umarım bir sorun yoktur, cdsinide aldınmı havvacım....

Selmacım çok iyiydi şükür.cd mizi de aldık..12 dk kadar kaldık usg de evire çevire seyrettik kızımızı...

Yok canım daha olmadım. Vazgeçtim ben olmayacağım.Kesin kararımı verdim. Doktora da sordum yaptırmamanda sakınca yok dedi.

Back