Sağol canım sen nasılısn
bizde iyiyiz teyzesi.geçmişe bakıyorum ne var ne yok diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sen nasılısn
Ebruli merhaba canım.
Sen de öğretmensin galiba benim gibi
Bizim okulda arkadaş yenş doğum yaptı. 3,5 aylık oğlu var.Zor sınıflara giriyordu hamileyken.
Bebek ilk ayında kolikti. Ve şimdi de sinirliymiş.
Bakalım benim kız nasıl olacak.
Gerçi tek örnekten genelleme yapılmaz ama mutlaka etkileniyodur çocuk. Bizim bir de özel okul. Daha da zor oluyo.
allah korusun bebeklerimizi hamileliği sakın huzurlu geçirmek gerekıyor ama bizim meslekte çok zor benimde okul kötü sinirlenmemek elde değil
Canım benim teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun inşallah.Bugün de süt sağma makinesi aldım.Deneyeyim derken şeffaf bir sıvı gldi göğsümden..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.
Frambuaz merhaba canım...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Öğretmmenlik zor iş valla
Selam canım nasılsın...Bugün ayrıntılıdan geldik.Şişli'ye yönlendirmişti Kezban Hn. Senin gittiğin yere.
Selmacım çok iyiydi şükür.cd mizi de aldık..12 dk kadar kaldık usg de evire çevire seyrettik kızımızı...
Teyzeleri profilime oğluma babaannesinin adlığı cicileri ekledim.
Vaktiniz varsa bi baksanıza :kedi:
Yok canım daha olmadım. Vazgeçtim ben olmayacağım.Kesin kararımı verdim. Doktora da sordum yaptırmamanda sakınca yok dedi.