Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi gecler kızlar kimse yok galiba yeni cicimiz obur hastane cikisi deyıstım kızlar bunu aldim cuma cok hosuma giti bugun gitik aldik Imageshack - dsci0194
ay cok sevindim cnm oh izleyın prensesinizi doya doya sali yurt disinda bakalim ayrıntılı yapcakmi yapmasa gelince bende burda yaptırcam cnm sabirsizlaniyorum gorım onun yuz seklini onu benimki acikti galiba yerinde durmuyo veya anne anneye gidicezya pazartesi heycan mi yapti ne bebisim
oh oh allah saglik versinde hep saglikli olsun annesi sana babasina kızınız ocak annelerinden bitanesi dogurmus arkadaslar ya bebek 1200 mus sezeryan dogum yapmis erken dogum ay allah bebeklerimize saglik versin
iyimis saniirm cnm ama tabi arkadaslari saglikli bir sekilde evlerine donmeleri icin falan dua etmis yazmislar allah bebisi annesine bagislasin benimkine bisi oldu ay durmuyo bu gece kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba nasılsınız??
bi selam veriyim dedim..çoookkk uykum var, dalı gidebilirim her an..
yeni öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum sizlerle..bilgisayarların özellikle de laptop,notebook tarzı olanların yaydıkları radyasyon 1 tane baz istasyonununkinden daha fazlaymış ve bebeklerimize ciddi zarar verebiliyormuş..aman dikkat edelim diyorum ben..paylaşmak istedim..