benim vardı doktor gaviscon şurup verdi o iyi geliyor
bide bebek deterjanı dalinin sıvı deterjanı varmış makinede kullanılan
onu beğeniyorlar bende kararsız kaldım
Ne kadar ucuza yaptırmışsın ne güzel. Resmi var mı koysan da bize de fikir olsa.
Canım yatınca mide yanması oluyorsa vücudunun üst kısmını yüksekte tutman gerekiyormuş. Yani yüksek yastık koy bakalım bir dene bence.
Hoşgeldin canım. İyiyiz sen nasılsın. Pek girmiyorsun sen bu aralar hayırdır işler mi yoğun?
Fikirevi sekerleri nereye yaptırdın linkini gondersene..
Mobilya yaptıracaksanız kızlar gidin bu aralar bakın ben model beğendim ama teşhiri istemedin yenisini yaptılar(teşhirde indirim yapmıyor o zaamn niye alayım dimi ama ) ve hem yapımı 1 ay sürüyor hemde kokusu 2-3 ayda çıkmıyor.birde bu arada dün sana 1300 demiştim ya yanlış yazdım canım 1200 e aldık.yaptırabiliyorsan bekleme tabii yaptır en azından kokusu çok ağır oluyor ve ancak gider.
birde bana linki atarmısın yada burdanda yazabilirsin bende yapayım diyordum ama 50 krş ise hazır alırım.
ayyy ne güzel kayın validenin aynından fazla varsa bende alabilirmiyim canımmm.birşey almasın tamma ama en azından elinden gelenide esirgemesin sanada afferim her gelin böyle mutlu olmazda.
senin daha pijaman yok bebişin daha dolabı yok oto koltuğundan bahsediyorsun acilleri öne al derim oto koltuğu sonradanda olur olmasada olur idare edersin ama acillerin var sonra Seldanın lohusa geceliği gibi birşeyle çıkmak zorunda kalırsın milletin içine.
sırt ağrılarını sormayın kızlar ölüyorum artık
esmacım göbişine maşaallah :)))
escos hoşgeldin yeni geldin heralde
KIZLAR BENİM YAPTIRDIĞIM BUNUN TOKALISI 100 TANESİNİ 50 TLDEN YAPTILAR
İSTERSENİZ LAVANTALI İSTERSENİZ BADEM ŞEKERLİ YAPIYORLAR
BEN 50SİNİ ŞEKERLİ 50SNİ LAVANTALI YAPTIRDIM
YERİ PENDİKTEYMİŞ DİLERSENİZ ORADANDA ALABİLRİSİNİZ
BEN ÇOK MEMNUN KALDIM AÇIKÇASI BİRDE MIKNATIS TAKTILAR HEPSİNE
KIZIM GELEN HERKESİN BUZDOLABINI SÜSLEYECEK HEDİYELER VERECEK
http://urun.gittigidiyor.com/50-ADET-KIRMIZI-BASLIKLI-KIZ-BEBEK-SEKER_W0QQidZZ21399373