2010 Şubat Anneleri

benim vardı doktor gaviscon şurup verdi o iyi geliyor
bide bebek deterjanı dalinin sıvı deterjanı varmış makinede kullanılan
onu beğeniyorlar bende kararsız kaldım

Ne kadar ucuza yaptırmışsın ne güzel. Resmi var mı koysan da bize de fikir olsa.
Canım yatınca mide yanması oluyorsa vücudunun üst kısmını yüksekte tutman gerekiyormuş. Yani yüksek yastık koy bakalım bir dene bence.

Hoşgeldin canım. İyiyiz sen nasılsın. Pek girmiyorsun sen bu aralar hayırdır işler mi yoğun?

Fikirevi sekerleri nereye yaptırdın linkini gondersene..

Mobilya yaptıracaksanız kızlar gidin bu aralar bakın ben model beğendim ama teşhiri istemedin yenisini yaptılar(teşhirde indirim yapmıyor o zaamn niye alayım dimi ama ) ve hem yapımı 1 ay sürüyor hemde kokusu 2-3 ayda çıkmıyor.birde bu arada dün sana 1300 demiştim ya yanlış yazdım canım 1200 e aldık.yaptırabiliyorsan bekleme tabii yaptır en azından kokusu çok ağır oluyor ve ancak gider.

birde bana linki atarmısın yada burdanda yazabilirsin bende yapayım diyordum ama 50 krş ise hazır alırım.

ayyy ne güzel kayın validenin aynından fazla varsa bende alabilirmiyim canımmm.birşey almasın tamma ama en azından elinden gelenide esirgemesin sanada afferim her gelin böyle mutlu olmazda.

senin daha pijaman yok bebişin daha dolabı yok oto koltuğundan bahsediyorsun acilleri öne al derim oto koltuğu sonradanda olur olmasada olur idare edersin ama acillerin var sonra Seldanın lohusa geceliği gibi birşeyle çıkmak zorunda kalırsın milletin içine.

sırt ağrılarını sormayın kızlar ölüyorum artık
esmacım göbişine maşaallah :)))
escos hoşgeldin yeni geldin heralde

KIZLAR BENİM YAPTIRDIĞIM BUNUN TOKALISI 100 TANESİNİ 50 TLDEN YAPTILAR
İSTERSENİZ LAVANTALI İSTERSENİZ BADEM ŞEKERLİ YAPIYORLAR
BEN 50SİNİ ŞEKERLİ 50SNİ LAVANTALI YAPTIRDIM
YERİ PENDİKTEYMİŞ DİLERSENİZ ORADANDA ALABİLRİSİNİZ
BEN ÇOK MEMNUN KALDIM AÇIKÇASI BİRDE MIKNATIS TAKTILAR HEPSİNE
KIZIM GELEN HERKESİN BUZDOLABINI SÜSLEYECEK HEDİYELER VERECEK

http://urun.gittigidiyor.com/50-ADET-KIRMIZI-BASLIKLI-KIZ-BEBEK-SEKER_W0QQidZZ21399373

aman bende sinir oldum yaaaaa
alıntı yapamıyorum sürekli geçmişe bakıyorum düzgün cevapta veremiyorum bu yüzden...

senin daha pijaman yok bebişin daha dolabı yok oto koltuğundan bahsediyorsun acilleri öne al derim oto koltuğu sonradanda olur olmasada olur idare edersin ama acillerin var sonra Seldanın lohusa geceliği gibi birşeyle çıkmak zorunda kalırsın milletin içine.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden evet yarın pijama işini halletmem lazım. Sürekli aklıma geliyo, ya erken doğum olursa,ne halde giderim diye :) Ablam ilk doğumunda öyle hazırlıksız yakalanmıştı:)

bende geldım kızlar karnımı doyurup....

dedikoducular sizii....:olmaz: (selda-esra :) ) demek biz de bigün topiğin birinde banlansak, zaten sevmemiştim diceksiniz arkamızdan :)

zeynepcim yanlış hatırlamıyorsam, topiğin başlarında kiloluyum falan demiştin, ama bu resimde hiç öyle durmuyo..benim göbüş kocaman oldu, seninki benimkinden 2 ay geride gibi :) maşallah valla, kontrollü gidiyorsun demekkii..fazla kilo almamışsın zaten ne güzel..

o kadar insanları eleştiriyoruz, karşılaştırma yapıyorlar diye, ama ben sevdim senin göbüşü,ondan öyle dedim, yanlış anlama kuşum :)

benim görümce doktor. bayramda 5 aylıkken gördüğünde, 7 aylık gibi duruyo, gelen hastalarla karşılaştırdığımda demişti..:)
ewet canım ya zaten kılo wermeye calısırken fazlasıyla hamıle kaldım resımde bellı olmuyodur o bıde boyum 1.72 ondan fazla gostermıyo olabılırım kaydirigubbakcemile2

ben annemi artık durduramıyorum bir tane teyzemiz var işten yeni ayrılmıştı şimdi yeni bir işe girdi tutturdu ilk maaşımı alınca yeğenime hastane çıkışını ben alıvercem diye biryerde görmüş beğenmiş valla bana alacak bişey kalmadı kadın eczaneye ilaç almaya gitse bebişe biberon suluk emzik falan alıyor ben onu hiç durduramıyorum kaydirigubbakcemile4özençli kadın hevesinide kırmak istemiyorum ha ben ha o zaten zevklide kaynanagilde tık yok daha beklesinler gelin ismimizi verecek diye yok vermecem karar verdim:kızgın:
anam ne guzel ıste bırakın alsınlar alanı durdurmayın yerimseniben

Kızlar merhabalar...
Zor bir haftayı bitirmek üzereyim ben.Artık çok zor geliyo çalışmak. 6. aydayız daha üstelik. Ocağa kadar ne olacak bilmiyorum halim.
Geçmişi fazla okuyamadım kızlar. İnşallah yine hep iyi haberler vardır.
Seldacım iyi haberlerini akşam okudum. Gözün aydın tatlım.. Çınarımız ÇINAR gibi olacak Allahın izniyle...
Zeynepçim baban kaza geçirmişti. Durumu nasıl.
Bunlar hatırladıklarım kızlar.
Biz de yarın ayrıntılıya gireceğiz...Çok heyecanlıyım. Doktorum Şişli de bir yere gönderiyo. 180 tl. İnşallah iyi haberler alırım. Dua edin kızlar nolur.
havvacım babam daha ıyı bugun gıttıler yanına halamlar ben gıdemedım hastayım dıye bıraz agrısı warmıs oda gecıcek ıns...

selam canım hoşgeldin.. kim kimi üzdüüü akannehir

nolmus kım uzmus noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşbulduk kızlar işlerden fırsat buldukca yazıyoruz bızde oglusumla işte, oo şekerler yaptırılmış cok güzeller bende istiyorum inşallah mıknatıslı olması daha ıyı olur dolap süsü olarak çünkü kalıcı bırsey oolmus olur dıye düşünüyorum bakalım kısmet , bu arada pijama işini bende halletmedim henüz inşallah bu ay çınarımızın eksıklerı halloldu birde çanta begendım lulabayb nın termoslu falan cok hosumuza gitti kocaman hemde cok güzel günlük çanta gibi şıkta duruyor çok güzel modelleri var işte bu ayda biz onları hazırlayalım diyoruz artık geri sayım başladı heyecan dorukta:lepi:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden evet yarın pijama işini halletmem lazım. Sürekli aklıma geliyo, ya erken doğum olursa,ne halde giderim diye :) Ablam ilk doğumunda öyle hazırlıksız yakalanmıştı:)
yaa bende almadım daha ve 7. ayımın son haftası artık hazırlıklı olmamız lazım misafir geliyorum demez çaat kapı gelir sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

benım kayınvalıdegıl de yun yorgan yastık yaptırıyomus cocugum ezılır o kalın seylerın altında :umursamaz:

fikirevi çok tatlımışyaa şekeriniz :)))

zeynepçim bende bilmiyom onu sordum ama anlamadım

yaa bende almadım daha ve 7. ayımın son haftası artık hazırlıklı olmamız lazım misafir geliyorum demez çaat kapı gelir sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kız senın kıracı kontratı erken feshetmesın artık tamamlayın hazırlıkları anacım kaydirigubbakcemile3
dıyene bak daha baslamadım bıle herkes ocakta yaparız dıyo la tutun erken geldı garantısı warmı bende dedım kasımıda cıkartalım aralıkta tamamlıcam dedım kım ne derse desın :umursamaz:

KIZLAR BENİM YAPTIRDIĞIM BUNUN TOKALISI 100 TANESİNİ 50 TLDEN YAPTILAR
İSTERSENİZ LAVANTALI İSTERSENİZ BADEM ŞEKERLİ YAPIYORLAR
BEN 50SİNİ ŞEKERLİ 50SNİ LAVANTALI YAPTIRDIM
YERİ PENDİKTEYMİŞ DİLERSENİZ ORADANDA ALABİLRİSİNİZ
BEN ÇOK MEMNUN KALDIM AÇIKÇASI BİRDE MIKNATIS TAKTILAR HEPSİNE
KIZIM GELEN HERKESİN BUZDOLABINI SÜSLEYECEK HEDİYELER VERECEK

http://urun.gittigidiyor.com/50-ADET-KIRMIZI-BASLIKLI-KIZ-BEBEK-SEKER_W0QQidZZ21399373

aaa tatlım cok guzeller ya kocıse gosterıyım aksama bızdemı burdan sıparıs wersek ne :lepi:

fikirevi çok tatlımışyaa şekeriniz :)))

zeynepçim bende bilmiyom onu sordum ama anlamadım
ayy ne güzel sizinki bitmiş gibi yaa.. maaşallah..
kız senın kıracı kontratı erken feshetmesın artık tamamlayın hazırlıkları anacım kaydirigubbakcemile3
dıyene bak daha baslamadım bıle herkes ocakta yaparız dıyo la tutun erken geldı garantısı warmı bende dedım kasımıda cıkartalım aralıkta tamamlıcam dedım kım ne derse desın :umursamaz:
biz de daha hiçbirşey almadık ama daha ben 6 cı ayımı bitirmedim daha var vakit kısmetse.. ama çok pipirik yapıyorum ya.. inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz dnyayaaa!! Amin!!!:nazar:

benım kayınvalıdegıl de yun yorgan yastık yaptırıyomus cocugum ezılır o kalın seylerın altında :umursamaz:
kız benimkide yaptırim diyip duruyo ama biz bu istanbul gibi yerde yünle nasıl uğraşcaz sök dök havalandır hem dediğin gibi eziliryaaa :))) annem yapıcak dedim bende sağolsun düşündüğünden yapıyolar ama olmuyoki buralarda.. benim kocamda sağlık bakanlığı gibi maşaallah daha sağlıklı diyip duruyo sus dedim aaaaaa kaydirigubbakcemile3

Aşkolsun yaren bu yorumu beklemezdim senden.. geçmişe dön bak bakalım 1 kez bile diyaloğa girmişmiyim ben o plaj denen arkadaşla.. tarzı farklı gelmişti bana dedim.. benüm burada sizinle paylaşımlarım için bişey söylememe zaten gerek yok herşeyimi biliyorsunuz.. neyse uzatmayım.. kolay gelsin

Bu konusulanlara istinaden sordum kızlar kim kimi üzdü diye ?

kızlar şeker sonuçlarım için aradılar temiz çıkmış sonuçlarım sorun yok dediler,tekrar bastırdı doktor yediklerine dikkat et diye o öle dedikçe canım herşeyi yemek istiyor aklımdan yemekler geçiyor bu doktorlar neden bizi anlmıyoooo

ayy ne güzel sizinki bitmiş gibi yaa.. maaşallah..

biz de daha hiçbirşey almadık ama daha ben 6 cı ayımı bitirmedim daha var vakit kısmetse.. ama çok pipirik yapıyorum ya.. inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz dnyayaaa!! Amin!!!:nazar:
anaaaaaaa senın tıckerın duruyo nası oldu o işşşşşşşş :1shok::1shok::1shok:

kız benimkide yaptırim diyip duruyo ama biz bu istanbul gibi yerde yünle nasıl uğraşcaz sök dök havalandır hem dediğin gibi eziliryaaa :))) annem yapıcak dedim bende sağolsun düşündüğünden yapıyolar ama olmuyoki buralarda.. benim kocamda sağlık bakanlığı gibi maşaallah daha sağlıklı diyip duruyo sus dedim aaaaaa kaydirigubbakcemile3

ayy aynen benımkıde oyle saglıklı yapsın dıye verıyo anasına gazı oda yaptıkca yapıyo garıbım :roflol:

Back