Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw kımdır o catladık burda amaaaaaa
dedikoducular sizii....lmaz: (selda-esra :) ) demek biz de bigün topiğin birinde banlansak, zaten sevmemiştim diceksiniz arkamızdan :)
[
ya hiç çalışasım yok. bir de maaş aldık bugün(söylemesi ayıp :kedi:), haftasonunda ne alsam bebeğe diye düşünüp durmaktan çalışamıyorum..:asigim: o kadar eksik varki, kıyafet kısmı tamam sayılır ama aklımda olanlar, benim pijamalar, çanta seti, oto koltuğu, odaya dolap,halı,perde..vs. bi kısmını bu ay bi kısmını sonraki ay alayım diyorum.. ayyy bu eksikler hiç bitmeyecek anacım..![]()
epey kalabalığız kızlar...
bu arada sırt agrısı beni mahvediyor...
maşallah canım çok güzel görünüyosunuz bebişinle
hee evet öyle birşeyler hatırlıyorum.zorla herkesi sezeryana alacak çok korkutmuşlar onu da normal doğumdan galiba:
teşekkrler Akarahan.. siteye girilmiyordu, işler de yoğun du moralim de gidip geliyor.. Sizin de moralinizi girip bozmayayım diye yazmıyorum bazen..:))
Bu arada bizim kaç günlük olduğumuz bugün niye yazmıyor??
sağol canım opuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür dün biraz keyifsizdim bugünde işler yoğunluktan giremedim
sen nassın canım
Biz de iyiyiz ama yorgunuz işte geç çıkıyoruz işler çok sıkışık. Oğlum da bugün arada bir tekmeliyor ben buradayım der gibi önceki gün gün boyu durmadı mahvetti beni ama bugün galiba o da yoruldukuzum:asigim:
benimde akşamları ağrıyo biryere gidince 1 saatten fazlasına dayanamıyoum oturamıyorumBurcucum bende günlerdir sırt agrısı çekiyorum, artık yatarkende rahat edemiyorum, 7.8.ayda nasıl oluruz bilmiyorum, birde ben ocak 15'e kadar çalışmayı düşünüyorum.
sırt ağrılarını sormayın kızlar ölüyorum artık
esmacım göbişine maşaallah :)))
escos hoşgeldin yeni geldin heralde
daha nekadar çalışcan canım yorma annesi ama sendeBiz de iyiyiz ama yorgunuz işte geç çıkıyoruz işler çok sıkışık. Oğlum da bugün arada bir tekmeliyor ben buradayım der gibi önceki gün gün boyu durmadı mahvetti beni ama bugün galiba o da yoruldukuzum:asigim:
hayırdır canım neyin var niye moralin bozuk iptal edilmiş tickerlar
selam canım hoşgeldin.. kim kimi üzdüüü akannehirKızlar selammm hayırdır ne oldu bir problem mi var arkadaşlar birileri birilerini üzmüş galiba :çok üzgünüm: