2010 Şubat Anneleri

yaw kımdır o catladık burda amaaaaaa

dedikoducular sizii....:olmaz: (selda-esra :) ) demek biz de bigün topiğin birinde banlansak, zaten sevmemiştim diceksiniz arkamızdan :)
[

Aşkolsun yaren bu yorumu beklemezdim senden.. geçmişe dön bak bakalım 1 kez bile diyaloğa girmişmiyim ben o plaj denen arkadaşla.. tarzı farklı gelmişti bana dedim.. benüm burada sizinle paylaşımlarım için bişey söylememe zaten gerek yok herşeyimi biliyorsunuz.. neyse uzatmayım.. kolay gelsin

ya hiç çalışasım yok. bir de maaş aldık bugün(söylemesi ayıp :kedi:), haftasonunda ne alsam bebeğe diye düşünüp durmaktan çalışamıyorum..:asigim: o kadar eksik varki, kıyafet kısmı tamam sayılır ama aklımda olanlar, benim pijamalar, çanta seti, oto koltuğu, odaya dolap,halı,perde..vs. bi kısmını bu ay bi kısmını sonraki ay alayım diyorum.. ayyy bu eksikler hiç bitmeyecek anacım..:emir_bebek:

kız al benden de o kadar.. zaten koptum iyice.. onlar da benden koptu.. kariyer yerlerde sürünüyor gibi yaaa.. Ama inşallah bebişim sağlıkla doğar da kariyeri gene yaparız...:teytey:

teşekkrler Akarahan.. siteye girilmiyordu, işler de yoğun du moralim de gidip geliyor.. Sizin de moralinizi girip bozmayayım diye yazmıyorum bazen..:))

Bu arada bizim kaç günlük olduğumuz bugün niye yazmıyor??

epey kalabalığız kızlar...
bu arada sırt agrısı beni mahvediyor...

ayy benide mahvetti akşam dolmuşta ağlıyacaktım nerdeyse oraya dön yok buraya dön yok eve zor attım kendimi.birde ben işyeri için bel yastığı aldım ama onu koyuncada popmun ucuyla oturmam gerek onuda yapamıyorum şimdiden böyleyse ben 7-8. ayda ne yapcam yok yok zor gelirim ben işe bu gidişle.

hee evet öyle birşeyler hatırlıyorum.zorla herkesi sezeryana alacak çok korkutmuşlar onu da normal doğumdan galiba:

plaj mı banlanmış... aa valla iyi omuş.. benim çok moralimi bozuyordu, uyarılar yapmıştı fatima da akarahan da takma dediydi.. Ne diyim kusura bakmayın ama iyi olmuş..:gitme::a015:

teşekkrler Akarahan.. siteye girilmiyordu, işler de yoğun du moralim de gidip geliyor.. Sizin de moralinizi girip bozmayayım diye yazmıyorum bazen..:))

Bu arada bizim kaç günlük olduğumuz bugün niye yazmıyor??

hayırdır canım neyin var niye moralin bozuk iptal edilmiş tickerlar

sağol canım opuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür dün biraz keyifsizdim bugünde işler yoğunluktan giremedim
sen nassın canım

Biz de iyiyiz ama yorgunuz işte geç çıkıyoruz işler çok sıkışık. Oğlum da bugün arada bir tekmeliyor ben buradayım der gibi önceki gün gün boyu durmadı mahvetti beni ama bugün galiba o da yoruldukuzum:asigim:

Burcucum bende günlerdir sırt agrısı çekiyorum, artık yatarkende rahat edemiyorum, 7.8.ayda nasıl oluruz bilmiyorum, birde ben ocak 15'e kadar çalışmayı düşünüyorum.

sırt ağrılarını sormayın kızlar ölüyorum artık
esmacım göbişine maşaallah :)))
escos hoşgeldin yeni geldin heralde

Biz de iyiyiz ama yorgunuz işte geç çıkıyoruz işler çok sıkışık. Oğlum da bugün arada bir tekmeliyor ben buradayım der gibi önceki gün gün boyu durmadı mahvetti beni ama bugün galiba o da yoruldukuzum:asigim:

ya yorgun olunca hiç kıpırdamıyolar tam tempo çalışırken hiç kıpırdamas benimkide
arada dinleniyolar canım :)

Burcucum bende günlerdir sırt agrısı çekiyorum, artık yatarkende rahat edemiyorum, 7.8.ayda nasıl oluruz bilmiyorum, birde ben ocak 15'e kadar çalışmayı düşünüyorum.
benimde akşamları ağrıyo biryere gidince 1 saatten fazlasına dayanamıyoum oturamıyorum
sırt ağrılarını sormayın kızlar ölüyorum artık
esmacım göbişine maşaallah :)))
escos hoşgeldin yeni geldin heralde

sağol canım

Kızlar selammm hayırdır ne oldu bir problem mi var arkadaşlar birileri birilerini üzmüş galiba :çok üzgünüm:

daha nekadar çalışcan canım yorma annesi ama sende

hayırdır canım neyin var niye moralin bozuk iptal edilmiş tickerlar

bilmiyorum ki..kızıyorum hersey batiyor.. bana dokunmasinlar da ben hep uyuyiim istiyorum...iş ile ilgili bi kaç bişii de var ama genel olarak takıyorum işte.. Bir de hamileliğini neşeli geçirirsen bebeğin de neşeli mutlu oluyormuş dediler.. Şimdi zorla gülmeye çalışıyorum...mız mızlık bnmki işte....sengözlerimebaksanab

sağol zeh şimdi geldim!!

Back