2010 Şubat Anneleri

mrb kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.
serap arkadaşım üzülme yaa dikkat edince hallediceksin kilo ları takma kafana

kendim yapıyorum canım
ekmek günde 4-5 dilim öğünlerde
pilav makarna 3-4 kaşık patateste aynı şekilde
abur cubur tatlı kesinlikle yok şeker yok hamur işi asla yok
doktor sakın hamur işi tatlı yeme dedi
ama az yemeye alıştım
zaten bunları kesince yada azaltınca kilo pek almıyosun

sağol canım bende deniycem bakalım beceririm inşallah

senağlamasenağlama çakırgözü yeni öğrendim kızlar çok üzüldüm girmiyormu artık daha

tuzuda azalttım bu arada hareket etmeye biraz daha önem verdim
ama abur cubur tatlı çikolata hamur işi hiç yemiyorum

başlıyıcam canım yarından itibaren artık bende azaltıyım herşeyi

sağol canım halletmeye çalışıcam Allah razı olsun hepinizdennn

ya hiç çalışasım yok. bir de maaş aldık bugün(söylemesi ayıp :kedi:), haftasonunda ne alsam bebeğe diye düşünüp durmaktan çalışamıyorum..:asigim: o kadar eksik varki, kıyafet kısmı tamam sayılır ama aklımda olanlar, benim pijamalar, çanta seti, oto koltuğu, odaya dolap,halı,perde..vs. bi kısmını bu ay bi kısmını sonraki ay alayım diyorum.. ayyy bu eksikler hiç bitmeyecek anacım..:emir_bebek:

tatlım ben bebek şekerlerimi tanesi 5 kuruştan yaptırdım
inan alıp yapmak daha pahalıya geliyor
isterseniz linkini atarım yaptırdığım yerin

kızlar birde birşey soracagım
benim geceleri hani gastrit olunda yanma yapar ya gırtlak kısmı
sanki kilolarca mandalina yersinizde tadı gelir sürekli öyle oluyor
uyutmuyor valla sürekli su içiyorum geçsin diye
var mı böyle bir problemi olan?

Ne kadar ucuza yaptırmışsın ne güzel. Resmi var mı koysan da bize de fikir olsa.
Canım yatınca mide yanması oluyorsa vücudunun üst kısmını yüksekte tutman gerekiyormuş. Yani yüksek yastık koy bakalım bir dene bence.

Hoşgeldin canım. İyiyiz sen nasılsın. Pek girmiyorsun sen bu aralar hayırdır işler mi yoğun?

hhee bi de banyo havlusu, küveti..termometresi, ateş ölçeri, tırnak makası.. vs. bunlar küçük ama almadıkça, aklımda sürekli tekrarlıyorum alınacak diye. sonra stres oluyorum kaydirigubbakcemile

ya hiç çalışasım yok. bir de maaş aldık bugün(söylemesi ayıp :kedi:), haftasonunda ne alsam bebeğe diye düşünüp durmaktan çalışamıyorum..:asigim: o kadar eksik varki, kıyafet kısmı tamam sayılır ama aklımda olanlar, benim pijamalar, çanta seti, oto koltuğu, odaya dolap,halı,perde..vs. bi kısmını bu ay bi kısmını sonraki ay alayım diyorum.. ayyy bu eksikler hiç bitmeyecek anacım..:emir_bebek:

öyle canım bir sürü eksik oluyor bizimde elbiseler tamamda çantamız benim pijamam oda yapmayacağım için beşik daha nasıl birşey olsun onada karar veremedik park yatakmı büyüyen beşiklerdenmi dahada çıkıyor düşündükçe eksikler banyo malzememiz hiç yok derecemiz tırnak makası daha vardır aklıma gelmedi

Kızlar merhabalar...
Zor bir haftayı bitirmek üzereyim ben.Artık çok zor geliyo çalışmak. 6. aydayız daha üstelik. Ocağa kadar ne olacak bilmiyorum halim.
Geçmişi fazla okuyamadım kızlar. ınşallah yine hep iyi haberler vardır.
Seldacım iyi haberlerini akşam okudum. Gözün aydın tatlım.. Çınarımız ÇINAR gibi olacak Allahın izniyle...
Zeynepçim baban kaza geçirmişti. Durumu nasıl.
Bunlar hatırladıklarım kızlar.
Biz de yarın ayrıntılıya gireceğiz...Çok heyecanlıyım. Doktorum Şişli de bir yere gönderiyo. 180 tl. ınşallah iyi haberler alırım. Dua edin kızlar nolur.

plaj sürekli normal dogumdan korktugunu, sezeryanın iyi olduğu biraz da abartarak anlatıyordu bende uyarmıştım hatta kızları korkutma diye...

hee evet öyle birşeyler hatırlıyorum.zorla herkesi sezeryana alacak çok korkutmuşlar onu da normal doğumdan galiba:

hee evet öyle birşeyler hatırlıyorum.zorla herkesi sezeryana alacak çok korkutmuşlar onu da normal doğumdan galiba:

düşünmeyelim bunları zaten bizim elimizde değilki
bebeğin durumu ve bizim durumumuz nasıl doğuracağımızı tayin eder
Allah hepimizi bebişlerimizi korusun hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar versinde
ha normal ha sezeryan maksat doğurmak :CüvCüv:

Kızlar merhabalar...
Zor bir haftayı bitirmek üzereyim ben.Artık çok zor geliyo çalışmak. 6. aydayız daha üstelik. Ocağa kadar ne olacak bilmiyorum halim.
Geçmişi fazla okuyamadım kızlar. İnşallah yine hep iyi haberler vardır.
Seldacım iyi haberlerini akşam okudum. Gözün aydın tatlım.. Çınarımız ÇINAR gibi olacak Allahın izniyle...
Biz de yarın ayrıntılıya gireceğiz...Çok heyecanlıyım. Doktorum Şişli de bir yere gönderiyo. 180 tl. İnşallah iyi haberler alırım. Dua edin kızlar nolur.
merhaba tatlım hoş geldin

hhee bi de banyo havlusu, küveti..termometresi, ateş ölçeri, tırnak makası.. vs. bunlar küçük ama almadıkça, aklımda sürekli tekrarlıyorum alınacak diye. sonra stres oluyorum kaydirigubbakcemile

ben banyo termometresi tırnak makası seti aldım 3 liradan bizim orda market var naylonunun üstü kirlenmiş kutuları çizilmiş bebek şeylerini 3 liradan sepete atmış iyide marka :) markası neydi unuttum daha alıcam ordan bişiyler :)

Kızlar merhabalar...
Geçmişi fazla okuyamadım kızlar. İnşallah yine hep iyi haberler vardır.
Biz de yarın ayrıntılıya gireceğiz...Çok heyecanlıyım. Doktorum Şişli de bir yere gönderiyo. 180 tl. İnşallah iyi haberler alırım. Dua edin kızlar nolur.
canım neden bu kadar zorlanıyosun ya kilonmu fazla yoksa zor bir hamilelikmi geçiriyosun ALlah kolaylık versin inş. ayrıntılında iyi çıkar iyi haberlere gelirsin

kızlar şubat annelerine göbüşümün resmini koydum yeni zemuszemus hadi bakalım yeni hallerinizigörelimmm

sağol canım benim

bende bu hafta sonu hallederim inşallah getirmeleri de bir ayı bulur çünkü

tatlım ben bebek şekerlerimi tanesi 5 kuruştan yaptırdım
inan alıp yapmak daha pahalıya geliyor
isterseniz linkini atarım yaptırdığım yerin

Yarın yıkayıp ütülemek istiyorum kısmetse
bende yavaş yavaş hazırlayayım diyorum çantamızı

Mobilya yaptıracaksanız kızlar gidin bu aralar bakın ben model beğendim ama teşhiri istemedin yenisini yaptılar(teşhirde indirim yapmıyor o zaamn niye alayım dimi ama ) ve hem yapımı 1 ay sürüyor hemde kokusu 2-3 ayda çıkmıyor.birde bu arada dün sana 1300 demiştim ya yanlış yazdım canım 1200 e aldık.yaptırabiliyorsan bekleme tabii yaptır en azından kokusu çok ağır oluyor ve ancak gider.

birde bana linki atarmısın yada burdanda yazabilirsin bende yapayım diyordum ama 50 krş ise hazır alırım.

valla canım benim ablamlarda öle bana bişey kalmadı annem ablam derken..
ama sağolsun kayınvalidemde uzakta ama arar sorar peynir tereyeğı turşu yapmış göndermiş.kahvaltılık herşeyi gönderiyor ilgileniyor bende yapim diyo ama bende sağol dedim şimdi ne gerek var kadına yük olmayalım okadar zaten kocası yok iki bekarı var daha. haklarını ödeyemem yani.

ayyy ne güzel kayın validenin aynından fazla varsa bende alabilirmiyim canımmm.birşey almasın tamma ama en azından elinden gelenide esirgemesin sanada afferim her gelin böyle mutlu olmazda.

senin daha pijaman yok bebişin daha dolabı yok oto koltuğundan bahsediyorsun acilleri öne al derim oto koltuğu sonradanda olur olmasada olur idare edersin ama acillerin var sonra Seldanın lohusa geceliği gibi birşeyle çıkmak zorunda kalırsın milletin içine.

Back