2010 Şubat Anneleri

kızlar şeker sonuçlarım için aradılar temiz çıkmış sonuçlarım sorun yok dediler,tekrar bastırdı doktor yediklerine dikkat et diye o öle dedikçe canım herşeyi yemek istiyor aklımdan yemekler geçiyor bu doktorlar neden bizi anlmıyoooo

cok sevındım tatlım hadı gozun aydın... o yeme dedıkce abuk sabuk seyler bıle tatlı gelır sana sımdı. bızım pamuk doktor amcamızda kılo hakkında hıcbı yorum yapmıyo ne az dıyo ne cok dıyo bişi anlamadım bu işten pzt sorıyım en ıyısı kafamçokkarıştı

kızlar bende bebek şekerlerimi kendim yapıcam hesaplattım 100 adeti istediğim modellerde 40 tl tutuyo ben öle yapıcam hastaneye gelenler içinde ayrı bebeğin isminin yazıldığı çubuklardan düşünüyorum onlarda 1,25 kuruş 20 tane falan alsan yeterliii

hamilelik bitmiş bitmiş!! Maaşaalllah!! 7. ay bitiyor demişsin ya..
Geliyor bebek :)zemuszemus
amanin öle erken gelmesin herşey zamanında zati korkuyom nasıl doğurucam benyaaaaa senağlama
sezeryandan daha çok korkuyom allahııım düşürme bizi zor durumlaraa :çok üzgünüm:

dedikoducular sizii....:olmaz: (selda-esra :) ) demek biz de bigün topiğin birinde banlansak, zaten sevmemiştim diceksiniz arkamızdan :) :)

aşkolsun canım ya şimdiye kadar kimin arkasından çekiştirme yapmışız ki... daha öncede bir sürü kişi aramızdan banlandı gerekli yada gereksiz hangisi için konuşmuşuz... ben ordaki yazdığı yazılara istinaden dedim iyi olmuş diye ki halada iyi olmuş diyorum... bunların ciddi düşüncelerin olmadığını düşünmek istiyorum ama her şakadada bi gerçeklik payı var sözüde aklımdan çıkmıyo... ama şayet böyle tanıttıysak kendimizi selda adınada konuşuyorum onunda bu sözü hakettiğini düşünmüyorum üzüldüm....

Kızlar merhabalar...
Zor bir haftayı bitirmek üzereyim ben.Artık çok zor geliyo çalışmak. 6. aydayız daha üstelik. Ocağa kadar ne olacak bilmiyorum halim.
Geçmişi fazla okuyamadım kızlar. İnşallah yine hep iyi haberler vardır.
Seldacım iyi haberlerini akşam okudum. Gözün aydın tatlım.. Çınarımız ÇINAR gibi olacak Allahın izniyle...
Zeynepçim baban kaza geçirmişti. Durumu nasıl.
Bunlar hatırladıklarım kızlar.
Biz de yarın ayrıntılıya gireceğiz...Çok heyecanlıyım. Doktorum Şişli de bir yere gönderiyo. 180 tl. İnşallah iyi haberler alırım. Dua edin kızlar nolur.

canım fehmi yazıcıoğluna mı yönlendirdi seni çok merak ettim... bende ona gittim de...

plaj mı banlanmış... aa valla iyi omuş.. benim çok moralimi bozuyordu, uyarılar yapmıştı fatima da akarahan da takma dediydi.. Ne diyim kusura bakmayın ama iyi olmuş..:gitme::a015:

yaren senin içinde dedikoducu olduğunu düşünebilir canım böyle konuşma istersen... biz damgalandık sen damgalanma...

Aşkolsun yaren bu yorumu beklemezdim senden.. geçmişe dön bak bakalım 1 kez bile diyaloğa girmişmiyim ben o plaj denen arkadaşla.. tarzı farklı gelmişti bana dedim.. benüm burada sizinle paylaşımlarım için bişey söylememe zaten gerek yok herşeyimi biliyorsunuz.. neyse uzatmayım.. kolay gelsin

canım bi plaj vardı arkadaş o konuşmalrından dolayı silinmiş sanırım selda da bişiy demişti yarende ona bişy dedi

bilmiyomki o sırada ben meşguldüm heralde yanlış anlamalar olmuş. aman kızlar banlanan biri yüzünden darılıp kırmayın birbirinizi canlarıım

Anladım kızlar neyse konuy bilmiyoruz neyapalım :çok üzgünüm:

bitanesii, 1tanelerim, bilgen82, biricik mericik, burcuberru, derinderen, ebruli_59, escos, essemayit, fikirevi, haziran20, mydarling, ozlemzafer, pofidi, selda58+, sevilaykucuk, srpp, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, zeynepb+
ohhhh ohhhhhh maşaallah topimize herkes burda ne güzel herkese kocaman bir selammmopuyorumnanaktan

kızlar şeker sonuçlarım için aradılar temiz çıkmış sonuçlarım sorun yok dediler,tekrar bastırdı doktor yediklerine dikkat et diye o öle dedikçe canım herşeyi yemek istiyor aklımdan yemekler geçiyor bu doktorlar neden bizi anlmıyoooo
hayırlı olsun canım!! Ne güzel darısı başımıza artık..
anam escosun tickeri duruyooo
kızlar bende daha hiç bişy almadım
yok durmuyordu da az önce sordum ya baktım anasayfada sadece tickerfactory den yapılanlar kabulmüş ben de girdim tekrardan ticker yaptım!!opuyorumnanaktan
anaaaaaaa senın tıckerın duruyo nası oldu o işşşşşşşş :1shok::1shok::1shok:

:roflol:

ya ben günümü en rahat burdan(bir de blogumdan) takip ediyorum da!!kaydirigubbakcemile3

kızlar bende bebek şekerlerimi kendim yapıcam hesaplattım 100 adeti istediğim modellerde 40 tl tutuyo ben öle yapıcam hastaneye gelenler içinde ayrı bebeğin isminin yazıldığı çubuklardan düşünüyorum onlarda 1,25 kuruş 20 tane falan alsan yeterliii
yaa bende yapıcam guyaaa ama kociş maşallah bi götürmedi mahmutpaşaya:oklava:

cok sevındım tatlım hadı gozun aydın... o yeme dedıkce abuk sabuk seyler bıle tatlı gelır sana sımdı. bızım pamuk doktor amcamızda kılo hakkında hıcbı yorum yapmıyo ne az dıyo ne cok dıyo bişi anlamadım bu işten pzt sorıyım en ıyısı kafamçokkarıştı

sağolasın canım sen çok almıyosunya onda dememiştir yoksa sölerdi benimkini bi görsen gözleri patladı resmen bugün nasıl aldın bunu dedi bende dedim çok kolay siz bize bi gelin anlarsınız:))) işin şakası çağla şıkel 6 kilo almış tüm hamileliğince ben o kiloyu nerdeyse 1 ayda aldım hemen hemen hehehe ama onlar manken demiiii

voles selam sana da canım.. zeyneb "tickerfactory den yapılanlar kabulmüş" oradan girip yenisini yaparsan seninki de yazar tekrardan, olur.. kaydirigubbakcemile2

serapcım gözün aydın, bizde ticker yapalım yeniden bari... yada pro üye olalım acilinden

hayırlı olsun canım!! Ne güzel darısı başımıza artık..

sağol canım darısı herkesin başına olsun inşalahhh

yok durmuyordu da az önce sordum ya baktım anasayfada sadece tickerfactory den yapılanlar kabulmüş ben de girdim tekrardan ticker yaptım!!opuyorumnanaktan

ya ben günümü en rahat burdan(bir de blogumdan) takip ediyorum da!!kaydirigubbakcemile3

yaa bende yapıcam guyaaa ama kociş maşallah bi götürmedi mahmutpaşaya:oklava:

mydarling güzel haber için gözün aydın tatlım

sağolasın canım teşekkür ederim rahatladım biraz,valla bende alıp hazırlayayım diyorum ama elim ermedi gitti orda daha çok çeşit vardır tabiii

Burcucum bende günlerdir sırt agrısı çekiyorum, artık yatarkende rahat edemiyorum, 7.8.ayda nasıl oluruz bilmiyorum, birde ben ocak 15'e kadar çalışmayı düşünüyorum.

bende bu sırt ağrılarından önce ocak ayını çıkartırım diyordum ama kimbilir daha nasıl zorluklar olacak daha 3-4 ayımız var daha önümüzde.

ayyyyy burcu kızın adı duru mu kesın karar verdınız mıııı opuyorumnanaktan

evet Canım kızımızın adı kesin Duru Aze olacak ama ben gelende Duru olarak kullanıyorum.bizim Duru kızımız yok tu dimi topikte.

canım bi plaj vardı arkadaş o konuşmalrından dolayı silinmiş sanırım selda da bişiy demişti yarende ona bişy dedi

wayyyy be süper anlatmışsın tebrik ederim seni.bu ne açıklayıcılık Esma Şeniz

http://urun.gittigidiyor.com/RENK-RENK-MIKNATISLI-BUYUK-BOY-KELEBEK-SEKER_W0QQidZZ21519569#aciklama

bende bunu beğendim nasıl lavantalı.

birde Fikirevi bunların kendi tel numaraları varmı sende nerden buldun Pendik te olduklarını.

bitanesii, 1tanelerim, bilgen82, biricik mericik, burcuberru, derinderen, ebruli_59, escos, essemayit, fikirevi, haziran20, mydarling, ozlemzafer, pofidi, selda58+, sevilaykucuk, srpp, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, zeynepb+
ohhhh ohhhhhh maşaallah topimize herkes burda ne güzel herkese kocaman bir selammmopuyorumnanaktan

HOŞGELDİNİZ canım sizede merhaba...hihoyyyt

serapcım gözün aydın, bizde ticker yapalım yeniden bari... yada pro üye olalım acilinden
valla yapın ya ben hem kendimi hem sizi burdan takip ediyordum gözüm alışmış şimdi şaşkın oldum.. bilmeyen varsa bana desin, tahmini doğum tar.+cinsiyet ben yapayım..:):teytey:

dedikoducular sizii....:olmaz: (selda-esra :) ) demek biz de bigün topiğin birinde banlansak, zaten sevmemiştim diceksiniz arkamızdan :)

Aşkolsun yaren bu yorumu beklemezdim senden.. geçmişe dön bak bakalım 1 kez bile diyaloğa girmişmiyim ben o plaj denen arkadaşla.. tarzı farklı gelmişti bana dedim.. benüm burada sizinle paylaşımlarım için bişey söylememe zaten gerek yok herşeyimi biliyorsunuz.. neyse uzatmayım.. kolay gelsin

Yarencim plajın yazdıklarını okumuşmuydun daha önce...

plaj zaten bizim topiğe yeni gelmişti, tam hatırlayamadım ama ben de bu konu gündeme gelince neler yazdığına baktım. normal doğumla ilgili bir sürü olumsuz bişeyler paylaşmış, fatımacım sen de uyarmışsın arkadaşları korkutma diye.

plajın yaptığı yorumu elbette ben de hiç doğru bulmadım.. neden onu savunmuşum gibi davrandığınızı da anlamadım.

selda'cım yorumdaki kötü yanı göremedim ben. şaka yapmıştım zaten..elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil. ben de uzatmıyım bari..

Back