eevet canım biraz moralim bozuk doktora gittikte bebişim sağlıklı çok şükür sorun yokta ben çok kilo almışım bir ayda 6 kilo diyetisyene gönderdi doktor beni böle olursa erken doğum olur dikkat et dedi bende üzüldüm sonuçta bende böle olmayı istermiyimki demi ama
eevet canım biraz moralim bozuk doktora gittikte bebişim sağlıklı çok şükür sorun yokta ben çok kilo almışım bir ayda 6 kilo diyetisyene gönderdi doktor beni böle olursa erken doğum olur dikkat et dedi bende üzüldüm sonuçta bende böle olmayı istermiyimki demi ama
ay ben çok safım galiba ya .... :sm_confused:
kızlar burda plaj nickli bi arkadaş vardı ya... o doğum öyküleri topiğinde çok yanlış konuşmalar yapmış... sezeryanla doğum yapanlara akıllı normal doğum yapanlarada akılsız demiş işin özü... ama benim kadar kibar söylememiş... bizde çok yadırgadık... banlanmış zaten...
Selam topİk gÜnlerdİr yoktum
bİlgİsayarıma vİrÜs gİrdİ tamİrİ uzun sÜre aldı
tamİrcİler gec getİrdİ
İnŞaallah herkez İyİdİr bende İyİyİm ŞÜkÜr hersey yolunda
akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, HavvaEsen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb
herkese merhaba kızlar neler olmuş yahu plaj hakkında söyleyeceğini kötü bi biçimde söylemiş.. neyse..
zeynepcim maşallah sana da kızına da..
bende sabah kız kardeşimle konuştum çanta işini yavaş yavaş hazırlamaya başlamayı düşünüyorum zaten herşeyini aldım sayılır hastaneye gidecek bir tek çantamız yok alalım hazırlayıp koycam bir köşeye birde ben hastaneye giderken çarşaf ve yastık kılıfı götürmeyi düşünüyorum yanımda ben hastane gibi yerdeki çarşaflarda yatamıyorum kızlar sizde öylemisiniz benmi çok abartıyorum
üzülme serapcım yaa.. tabi ki dikkat etmek lazım ama herşey de erken doğumu tetikliyor ne yapacağımızı şaşırdık..
bende 1 ayda 5 kilo aldım
şeker çıktı şimdi diyetteyim
basta çok üzüldüm ama şimdi cok dikkat ediyorum üzülme canım
dikkati elden bırakmadıktan sonra Allah korur senide bebişinide
varya diyetle çok rahatladım şişliklerim indi hafiflemiş gibiyim
banada sanki dün burdaydı gibi geldi.bizim kızlardan birinede bi aralar birşey söylemiştide plaj yüzünden girmiyorum diyordu galiba.aman onaneymişki kim nasıl isterse doğurur böyle buyük konuşuyorda yarın seni sezeryana alalım nerlerse ne yapacakmış.
baktım komik birde millete saldırıyor.Ayy Selda senden çok fenasın kız nerden buldun?
hoşgeldin evet yoktun ne zamandır bugünde seni soruyordu kızlar nerde Pofidi diye.
merhaba canım...
Papatya hoş geldin burda gibi gözüküyorum ama yazamıyorum pek.Teşekkür ederim canım valla bazen dikkate almıyım desemde etraftan karnın küçük falan diyince kızıyorum.
allah seniiii :))))) ciddimisin kızben yanımda yastığımıda götürcem ki
baska yastıkta yatamam yerimi yadırgarım çünkükaydirigubbakcemile3
ben annemi artık durduramıyorum bir tane teyzemiz var işten yeni ayrılmıştı şimdi yeni bir işe girdi tutturdu ilk maaşımı alınca yeğenime hastane çıkışını ben alıvercem diye biryerde görmüş beğenmiş valla bana alacak bişey kalmadı kadın eczaneye ilaç almaya gitse bebişe biberon suluk emzik falan alıyor ben onu hiç durduramıyorumözençli kadın hevesinide kırmak istemiyorum ha ben ha o zaten zevklide kaynanagilde tık yok daha beklesinler gelin ismimizi verecek diye yok vermecem karar verdim
ben yanımda yastığımıda götürcem ki
baska yastıkta yatamam yerimi yadırgarım çünkükaydirigubbakcemile3
herkeze selam kizlar
fatoscum gözûn aydin canim buda geçti hayirlisiyla
Fikirevi minik kizinin cicileri hayirli olsun hepsi birbirinden güzel canim
2 kapılı gardrop ve karyolasını 1300 e aldık canım.nakitte.
Ohhh buda bitti hadi gözün aydın.
çok şık canım güle güle kullan.
Kuzenim almanyada bana ve bebişe hediyeler göndermiş.beyaz ayakkabı tarzında olana benzer almış canım teşekkür ederim düşünmen yeterli.
Bebişin çifte vatandaş olucak çok güzel.doğuma gidince götür tabi laptopu yoksa nasıl haberleşiriz.
Bizde bu haftasonu istanbula annemlere gitmeyi düşünüyoruz.gitmişken karşıya eminönüne gidip bebek şekerleri için malzeme alalım diyorum kocişe, bakalım ikna olacakmı hava inşallah haftasonu güzel olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/326493-oglusuma-isim.html
kızlar anketime oy verirmisiniz...
arkadaşlar çakırgözlü bizim şubat annelerinden değilmiydi, ben mi karıştırıyorum.bebeğini kaybetmiş, ne olduğunu bilen var mı.
çok üzüldüm ya, nolur bilen varsa söylesin
akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, havvaesen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb
arkadaşlar şimdi muhabbeti bölmek gibi olmasında bi sorum var
benim için önemli doğum çantanızı hazırlamay basladınız mı
ben dün bebişe hasatene çıkışı aldım daha ilk alışverişim oldu
sizler naptınız
pofidi hoşgeldin tatlım
mydarling takma canımyaaa moralinide bozma tamam fazla almışın ama üzülme
valla kız ben öyleyim bi kere hastanade yattım yastığımla gitmiştimkaydirigubbakcemile3
valla canım ne yapıcağımı şaşrıdım artık tamam yiyorum inkar etmiyorum ama artık dikkat zamanı sanırımmm
sağol canımcım canım diyetisyenemi gittin yoksa kendinmi yapıyosun neler yiyosun meselaa
sağol canım benim
bende bu hafta sonu hallederim inşallah getirmeleri de bir ayı bulur çünkü
tatlım ben bebek şekerlerimi tanesi 5 kuruştan yaptırdım
inan alıp yapmak daha pahalıya geliyor
isterseniz linkini atarım yaptırdığım yerin
ben yagıza oy verdim :)
o kadar baktım geçmişe
çok üzüldüm allah yardımcısı olsun sabır versin
kızlar var mıydı peki çakırgözlünün başka bir arahatsızlığı?
2li 3lü nasıl çıkmıştı?
selam canım hoşgeldin
bende hacı şakirin bebekler için şampuanı varmış dün aldım
ama matik benimki makine için uygun snaırım
makinede yıkama dediler ama ne yapsam kızlar başka deterjan mı alsam?
Yarın yıkayıp ütülemek istiyorum kısmetse
bende yavaş yavaş hazırlayayım diyorum çantamızı
kızlar birde birşey soracagım
benim geceleri hani gastrit olunda yanma yapar ya gırtlak kısmı
sanki kilolarca mandalina yersinizde tadı gelir sürekli öyle oluyor
uyutmuyor valla sürekli su içiyorum geçsin diye
var mı böyle bir problemi olan?
valla canım benim ablamlarda öle bana bişey kalmadı annem ablam derken..ben annemi artık durduramıyorum bir tane teyzemiz var işten yeni ayrılmıştı şimdi yeni bir işe girdi tutturdu ilk maaşımı alınca yeğenime hastane çıkışını ben alıvercem diye biryerde görmüş beğenmiş valla bana alacak bişey kalmadı kadın eczaneye ilaç almaya gitse bebişe biberon suluk emzik falan alıyor ben onu hiç durduramıyorumözençli kadın hevesinide kırmak istemiyorum ha ben ha o zaten zevklide kaynanagilde tık yok daha beklesinler gelin ismimizi verecek diye yok vermecem karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?