Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll
ne dedikodusu kim canım kime ne olmuş?
Yakınmışız şekerimkaydirigubbakcemile5
maşallah tosuncuğa. Tombalak birşey olacak galiba adaşım yaaa tam ısırmalıkkşeniz
neyse canım diyet yaparsın olur biter takma kafana fazla ama dikkat et tabi.
Ben de geçen ay 6 kilo almıştım ya bu ay korkumdan tartının tepesinde yatıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3 sabah tartıldım yine 4 haftada 1.2 kg falan almışım. Korkuyorum çok geçen ay birden alınca karnım da çatladı birden bire hemen lierac jel de aldım başladım kullanmaya. Ooof of iştahsız ve kilo alamayan biri olmak istiyorummmmafoldumben
slm cnm maşallah bebişine pek nazlı olacak galiba zilli mafoldumbenslm kızlar nasılsınız? biz bugün doktora gittik. 820 gr olmuş kızım. ama yüzünü hiç göstermedi hep kapattı göremedik. şeker testi yaptıracağım bi dahaki kontrole kadar bi dahaki gittiğimdede doktora göstereceğiz kısmetse. inş. oda iyi çıkar.
günaydın cnm bende de bazen aynı şey oluyordu doktorum bunun normal oldugunu söledigünaydın arkadaşlar sabah sabah bişey sorucam ben 24+2 günlüğüm geçen hafta bebeğim daha hareketliydi buhafta daha az gibi normalmi acaba
selda cnm doktorlar bazen abartıyor çok korkutuyor bana hamileligimin başından beri neler söediler ama bak bugünlere kadar geldık kilosunuda sorun yapma saglıklı olsun kılo önemlı degıl stres herşeyin başı kalbini gönlünü ferah tut tatlım bebişi üzmesağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...
çakırgözlüye çok ama çok üzüldüm burda dile getirmedim hiç ne desek boş çünki rabbim ona sabır versın yaşadıgı şey çok zorarkadaşlar çakırgözlü bizim şubat annelerinden değilmiydi, ben mi karıştırıyorum.
bebeğini kaybetmiş, ne olduğunu bilen var mı.
çok üzüldüm ya, nolur bilen varsa söylesin
gözün aydın cnmayy nasıl söylemeyi unuttum :) milupa paketim geldi :teytey:. bina görevlisine bırakmışlar..ben de gelmiyo diye,o üyeliğimi iptal edip, yeni bir üyelik açıp, şirket adresini yazmıştım adres olarak. belki şimdi bi de iş yerine gelcek.. :)
ben zaten nivea seti almıştım, indirim kuponları çok işe yarayacak..
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll
sorma valla ama doymuyorum ben ne yapıyım canım hep bişeyler yemek istiyor ama dikkat etmeliyim evet ama ne yapıcazonu bilmiyorummm
maşallah canım bebişinesende biraz dikkat edersin kilo almazsın banada kızmıştı herşey yasak diye inan 1.5 kilo vermişim inş. 10güne kadar almazsam bende drun gazabından kurtulurum benimkide kiloya takık kaydirigubbakcemile3inş. sonuçlarında güzel çıkar canım
canım gözün aydın... maşallah tosuncuk olmuş derin hanım... kiloyuda çok takma kafana bende ramazanda öyle bi coşmuştum... 5 kilo almıştım ama azıcık dikkat edince düzeliyo merak etme canım...
yaaaa bana neden milupa paketi gelmiyoo sen nezaman üye oldun kaçıncı haftandasın canımslm kızlar ay benimde milupa paketimm geldiiiiiii:)))))çok aradılar evde yoksunuz baska yere adres verin diyeee. Bende annemlerin verdin dün gece bırakmıslarrr.. Ha bu arada bime cansın babyinin yenidogan seti gelmiş ben aldırdım 17 tl haberiniz olsunnnn... ıslak mendil 64 lü pudra sampuan cantası pişik kremi ve yağı varmıs görmek nasıp olmadı ama aldırdım bulunsunnn... Kaydirigubbakcemile5sizlerde bi bakınnnn isterseniz ..
valla çok zor kendini tutmak. Ben bu ay korkudan 2 kilo olmasın diye habire tartılıyorum, kontrolüm haftaya cuma o zaman kadar en fazla 1.5 olsun istiyorum. Bi de insanlar da moral bozuyor. Ben 1 aydır hiç değişmedim mesela ama toplamda 11 kilo aldığım için 2-3 aydır beni görmeyenler gördü mü ay çok kilo almışsııın diye sinir ediyorlar beni:çok üzgünüm:
yaaaa bana neden milupa paketi gelmiyoo sen nezaman üye oldun kaçıncı haftandasın canım
slm cnm maşallah bebişine pek nazlı olacak galiba zilli mafoldumben
günaydın cnm bende de bazen aynı şey oluyordu doktorum bunun normal oldugunu söledi
zaman zaman azalabiliyormuş
selda cnm doktorlar bazen abartıyor çok korkutuyor bana hamileligimin başından beri neler söediler ama bak bugünlere kadar geldık kilosunuda sorun yapma saglıklı olsun kılo önemlı degıl stres herşeyin başı kalbini gönlünü ferah tut tatlım bebişi üzme
çakırgözlüye çok ama çok üzüldüm burda dile getirmedim hiç ne desek boş çünki rabbim ona sabır versın yaşadıgı şey çok zor
gözün aydın cnm
cnm gözün aydın bundanda kurtuldun inş. Sonuşlarında iyi çıkar maşallah bebişede cnm benım bebişde 28 haftada 1133 gr dı doktor bana iri dedi bazen doktorları anlamak gerçekten çok zor bende toplamda 15 kılo aldım haftaya diyetisyene başlıyorum cokacimcoook
bu arada seldacım maile baktım da o kız ne yapmış öyle ya banlanmış iyi olmuş... hiç yakıştıramadım o tavrı ona... burdada gayet iyi bi muhabbeti falan vardı... terbiyesizlik etmiş...
rÜzgar yaĞmur hoŞ geldİn gÖrmedİm msjını
cİcİlİ bİcİlİ saol ttalım sen nasılsın?
Kızlar ben tansİyon ÖlÇtÜrmeye ordanda komŞuma gİdİcem gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepİcİĞİnİzİ
rüzgar yağmur hoş geldin görmedim msjını
cicili bicili saol ttalım sen nasılsın?
Kızlar ben tansiyon ölçtürmeye ordanda komşuma gidicem görüşürüz öptüm hepiciğinizi
bu arada seldacım maile baktım da o kız ne yapmış öyle ya banlanmış iyi olmuş... hiç yakıştıramadım o tavrı ona... burdada gayet iyi bi muhabbeti falan vardı... terbiyesizlik etmiş...
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdım bÜtÜn testler ıÇın Şeker kan vs bır sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞımde gayet ıyı kılosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hıÇ gÖstermıyo hep eller suratta boyuda 34 cm cıvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda ıyı kalp kapakÇıkları dÜzenlı ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk ıyı,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kılo aldıĞım ıÇın benı dıyetısyene gÖnderdı moralım o yÜzden Çok bozuk,5 kılo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedı onun dıŞında herŞey gÜzellll