2010 Şubat Anneleri

ben şeker testimi 1 saat açlıkla verdim şu evdede olan aletrle ölçtü dr um 102 çıktı bide damarlarına falan baktı gayet iyi demişti. Ama herkes farklı yaptırıyor şeker testini bi açlıkla bi toklukla bunuda anlamadım hangisi doğru

Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll

canım gözün aydın... maşallah tosuncuk olmuş derin hanım... kiloyuda çok takma kafana bende ramazanda öyle bi coşmuştum... 5 kilo almıştım ama azıcık dikkat edince düzeliyo merak etme canım...

ne dedikodusu kim canım kime ne olmuş?

Yakınmışız şekerimkaydirigubbakcemile5

maşallah tosuncuğa. Tombalak birşey olacak galiba adaşım yaaa tam ısırmalıkkşeniz
neyse canım diyet yaparsın olur biter takma kafana fazla ama dikkat et tabi.
Ben de geçen ay 6 kilo almıştım ya bu ay korkumdan tartının tepesinde yatıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3 sabah tartıldım yine 4 haftada 1.2 kg falan almışım. Korkuyorum çok geçen ay birden alınca karnım da çatladı birden bire hemen lierac jel de aldım başladım kullanmaya. Ooof of iştahsız ve kilo alamayan biri olmak istiyorummmmafoldumben

sorma valla ama doymuyorum ben ne yapıyım canım hep bişeyler yemek istiyor ama dikkat etmeliyim evet ama ne yapıcazonu bilmiyorummm

slm kızlar nasılsınız? biz bugün doktora gittik. 820 gr olmuş kızım. ama yüzünü hiç göstermedi hep kapattı göremedik. şeker testi yaptıracağım bi dahaki kontrole kadar bi dahaki gittiğimdede doktora göstereceğiz kısmetse. inş. oda iyi çıkar.
slm cnm maşallah bebişine pek nazlı olacak galiba zilli mafoldumben
günaydın arkadaşlar sabah sabah bişey sorucam ben 24+2 günlüğüm geçen hafta bebeğim daha hareketliydi buhafta daha az gibi normalmi acaba
günaydın cnm bende de bazen aynı şey oluyordu doktorum bunun normal oldugunu söledi
zaman zaman azalabiliyormuş
sağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...
selda cnm doktorlar bazen abartıyor çok korkutuyor bana hamileligimin başından beri neler söediler ama bak bugünlere kadar geldık kilosunuda sorun yapma saglıklı olsun kılo önemlı degıl stres herşeyin başı kalbini gönlünü ferah tut tatlım bebişi üzme
arkadaşlar çakırgözlü bizim şubat annelerinden değilmiydi, ben mi karıştırıyorum.
bebeğini kaybetmiş, ne olduğunu bilen var mı.
çok üzüldüm ya, nolur bilen varsa söylesin
çakırgözlüye çok ama çok üzüldüm burda dile getirmedim hiç ne desek boş çünki rabbim ona sabır versın yaşadıgı şey çok zor
ayy nasıl söylemeyi unuttum :) milupa paketim geldi :teytey:. bina görevlisine bırakmışlar..ben de gelmiyo diye,o üyeliğimi iptal edip, yeni bir üyelik açıp, şirket adresini yazmıştım adres olarak. belki şimdi bi de iş yerine gelcek.. :)
ben zaten nivea seti almıştım, indirim kuponları çok işe yarayacak..
gözün aydın cnm
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll

cnm gözün aydın bundanda kurtuldun inş. sonuşlarında iyi çıkar maşallah bebişede cnm benım bebişde 28 haftada 1133 gr dı doktor bana iri dedi bazen doktorları anlamak gerçekten çok zor bende toplamda 15 kılo aldım haftaya diyetisyene başlıyorum cokacimcoook

maşallah süpanallah ..nazarlardan korusun allah:)

Slm kızlar ay benimde milupa paketimm geldiiiiiii:)))))Çok aradılar evde yoksunuz baska yere adres verin diyeee. Bende annemlerin verdin dün gece bırakmıslarrr.. Ha bu arada bime cansın babyinin yenidogan seti gelmiş Ben aldırdım 17 tl Haberiniz olsunnnn... ıslak mendil 64 lü pudra sampuan cantası pişik kremi ve yağı varmıs görmek nasıp olmadı ama aldırdım bulunsunnn... kaydirigubbakcemile5sizlerde bi bakınnnn isterseniz ..

fatoşscum senınde gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
alıntı yapmak için msj aradım ama bulamadım cnm

Merhaba kızlar nasılsınız mydarlıng maŞaallah bebıŞıne canım

sorma valla ama doymuyorum ben ne yapıyım canım hep bişeyler yemek istiyor ama dikkat etmeliyim evet ama ne yapıcazonu bilmiyorummm

Valla çok zor kendini tutmak. Ben bu ay korkudan 2 kilo olmasın diye habire tartılıyorum, kontrolüm haftaya cuma o zaman kadar en fazla 1.5 olsun istiyorum. Bi de insanlar da moral bozuyor. Ben 1 aydır hiç değişmedim mesela ama toplamda 11 kilo aldığım için 2-3 aydır beni görmeyenler gördü mü ay çok kilo almışsııın diye sinir ediyorlar beni:çok üzgünüm:

maşallah canım bebişine :nazar: sende biraz dikkat edersin kilo almazsın banada kızmıştı herşey yasak diye inan 1.5 kilo vermişim inş. 10güne kadar almazsam bende drun gazabından kurtulurum benimkide kiloya takık kaydirigubbakcemile3inş. sonuçlarında güzel çıkar canım

SAĞOL CANIM DİKKAT EDİCEM SANIRIM YAPICAK BİŞEY YOK SAĞLIKLI OLSUNDA EN BAŞI O

canım gözün aydın... maşallah tosuncuk olmuş derin hanım... kiloyuda çok takma kafana bende ramazanda öyle bi coşmuştum... 5 kilo almıştım ama azıcık dikkat edince düzeliyo merak etme canım...

VALLA ESRACIM BİLMİYORUMKİ ANNESİNE VE BABASINA BENZERSE TOSUNCUK OLUCAK GALİBA AMA HİÇ BELLİDE OLMAZ SON ZAMANLARDA KİLO ALIYOLAR YA GENELDE BAKALIM DİKKAT ETME ZAMANIM GELDİ ARTIK GEÇ BİLE KALDIM AMA MORALİMDE BOZULDU YANİ BAYAĞII :nazar::nazar:

slm kızlar ay benimde milupa paketimm geldiiiiiii:)))))çok aradılar evde yoksunuz baska yere adres verin diyeee. Bende annemlerin verdin dün gece bırakmıslarrr.. Ha bu arada bime cansın babyinin yenidogan seti gelmiş ben aldırdım 17 tl haberiniz olsunnnn... ıslak mendil 64 lü pudra sampuan cantası pişik kremi ve yağı varmıs görmek nasıp olmadı ama aldırdım bulunsunnn... Kaydirigubbakcemile5sizlerde bi bakınnnn isterseniz ..
yaaaa bana neden milupa paketi gelmiyoo sen nezaman üye oldun kaçıncı haftandasın canım

valla çok zor kendini tutmak. Ben bu ay korkudan 2 kilo olmasın diye habire tartılıyorum, kontrolüm haftaya cuma o zaman kadar en fazla 1.5 olsun istiyorum. Bi de insanlar da moral bozuyor. Ben 1 aydır hiç değişmedim mesela ama toplamda 11 kilo aldığım için 2-3 aydır beni görmeyenler gördü mü ay çok kilo almışsııın diye sinir ediyorlar beni:çok üzgünüm:

ya bana genelde hiç kilo almamışın diyolar geri hiç inandırıcı olmuyolarda ben toplamda 17 kilo aldım valla ama çok acıkıyorum ben ne yapıyımmm

rÜzgar yaĞmur hoŞ geldın gÖrmedım msjını
cıcılı bıcılı saol ttalım sen nasılsın?
Kızlar ben tansıyon ÖlÇtÜrmeye ordanda komŞuma gıdıcem gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepıcıĞınızı

yaaaa bana neden milupa paketi gelmiyoo sen nezaman üye oldun kaçıncı haftandasın canım

canım. 26 Haftayım. Ama herkese gönderiliyorlar üye olan. İlk hamile kaldıgımda üye olmuştum.. Zanımca 20den sonra gönderiılıyorlar Hem tlf numaramdan Ulaştılar. üye olduysan sanada mutlaka gelir. zemuszemus

slm cnm maşallah bebişine pek nazlı olacak galiba zilli mafoldumben

günaydın cnm bende de bazen aynı şey oluyordu doktorum bunun normal oldugunu söledi
zaman zaman azalabiliyormuş

selda cnm doktorlar bazen abartıyor çok korkutuyor bana hamileligimin başından beri neler söediler ama bak bugünlere kadar geldık kilosunuda sorun yapma saglıklı olsun kılo önemlı degıl stres herşeyin başı kalbini gönlünü ferah tut tatlım bebişi üzme

çakırgözlüye çok ama çok üzüldüm burda dile getirmedim hiç ne desek boş çünki rabbim ona sabır versın yaşadıgı şey çok zor

gözün aydın cnm

cnm gözün aydın bundanda kurtuldun inş. Sonuşlarında iyi çıkar maşallah bebişede cnm benım bebişde 28 haftada 1133 gr dı doktor bana iri dedi bazen doktorları anlamak gerçekten çok zor bende toplamda 15 kılo aldım haftaya diyetisyene başlıyorum cokacimcoook

bende canım 17 kilo aldım toplamda haftaya başlıyorum randevu aldım bende ne yapıyım moralim bozuluyo ama yapıcak bişey yok

bu arada seldacım maile baktım da o kız ne yapmış öyle ya banlanmış iyi olmuş... hiç yakıştıramadım o tavrı ona... burdada gayet iyi bi muhabbeti falan vardı... terbiyesizlik etmiş...

ayy ne oluyor be fransız kaldım olaya geri dönüp tekrar okudum ama yine birşey anlamadım.

:nazar::nazar: Derin e Maşallah.Serap bende işin ucunu kaçırdım galiba sürekli yiyorum akşam saat 9-10 da tv izlerken bi baktım koca pasta bitmiş sonra ne oluyoruz dedim ama iş işten geçmişti tabağı yalamadığım kalmış kafamçokkarıştı .biyandan amannn ye gitsin diyorum bi yandan doğumda acısı cıkar dikkat diyorum ama en azından akşamları bile dikkat etsek farkedecek gibi.

Ayyy kızlar annem aradı az önce Ablamla ilgili birşey sordu sonrada annemlerin yatak odasında benimle eşimin resmi var resminizi öptüm falan dedi.allah nazar kem gözden korusun falan dedi ama bi yandanda ağlıyor bende çok kötü oldum .;Kızıda Anne olacak ya içi içine sığmıyor çok mutlu canım annem ya...Allah tüm anne -babaları evlatlarına evlatlarıda ailesine bağışlasın.

rÜzgar yaĞmur hoŞ geldİn gÖrmedİm msjını
cİcİlİ bİcİlİ saol ttalım sen nasılsın?
Kızlar ben tansİyon ÖlÇtÜrmeye ordanda komŞuma gİdİcem gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepİcİĞİnİzİ

güle güle tatlım mamaları çok yemeyin bakalım yoksa dr amcalarımız-teyzelerimiz bize kızıyor iyi gezmeler kaydirigubbakcemile3Şeniz

rüzgar yağmur hoş geldin görmedim msjını
cicili bicili saol ttalım sen nasılsın?
Kızlar ben tansiyon ölçtürmeye ordanda komşuma gidicem görüşürüz öptüm hepiciğinizi

tamam canım hadi bakalım çok fazla hamurişi yeme emi sonra benim gibi kızar doktorrrr

bu arada seldacım maile baktım da o kız ne yapmış öyle ya banlanmış iyi olmuş... hiç yakıştıramadım o tavrı ona... burdada gayet iyi bi muhabbeti falan vardı... terbiyesizlik etmiş...

ayy ne oluyor be fransız kaldım geri dönüp tekrar okudum ama yine birşey anlamadım bi olay yok gibi.

Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdım bÜtÜn testler ıÇın Şeker kan vs bır sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞımde gayet ıyı kılosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hıÇ gÖstermıyo hep eller suratta boyuda 34 cm cıvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda ıyı kalp kapakÇıkları dÜzenlı ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk ıyı,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kılo aldıĞım ıÇın benı dıyetısyene gÖnderdı moralım o yÜzden Çok bozuk,5 kılo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedı onun dıŞında herŞey gÜzellll

:nazar::nazar: Derin e Maşallah.Serap bende işin ucunu kaçırdım galiba sürekli yiyorum akşam saat 9-10 da tv izlerken bi baktım koca pasta bitmiş sonra ne oluyoruz dedim ama iş işten geçmişti tabağı yalamadığım kalmış kafamçokkarıştı .biyandan amannn ye gitsin diyorum bi yandan doğumda acısı cıkar dikkat diyorum ama en azından akşamları bile dikkat etsek farkedecek gibi.

Ayyy kızlar annem aradı az önce Ablamla ilgili birşey sordu sonrada annemlerin yatak odasında benimle eşimin resmi var resminizi öptüm falan dedi.allah nazar kem gözden korusun falan dedi ama bi yandanda ağlıyor bende çok kötü oldum .;Kızıda Anne olacak ya içi içine sığmıyor çok mutlu canım annem ya...Allah tüm anne -babaları evlatlarına evlatlarıda ailesine bağışlasın.

Back