2010 Şubat Anneleri

Kızlar bende bartholin kisti oldu galiba çok moralim bozuk aslında netten araştırdım sinir oldum.pazartesi dr ne dicek bakalım.

O ne canım:uhm:

hoşbulduk canım doktordan geldim bende şimdi ama kimse merak etmemiş beni sanırımm

Olur mu şekerim biliyoruz gittiğini e hadi anlat bakalım napıyormuş kızınŞeniz

O ne canım:uhm:

Olur mu şekerim biliyoruz gittiğini e hadi anlat bakalım napıyormuş kızınŞeniz

cnm ya utanıyorum buraya yazmaya nedense googledan çıkıo ya sonra.:kedi: google bartholin kisti yaz çıkar.

serapcım hadi kız meraklandırdın bizi nerdesin?

slm kızlar biz geldik nasılsınızzz
hoş geldin tatlım anlat bakalım
kızlar bende bartholin kisti oldu galiba çok moralim bozuk aslında netten araştırdım sinir oldum.pazartesi dr ne dicek bakalım.
o ne canım
canım çok saol güzel bilgiler
o ne canım:uhm:

Olur mu şekerim biliyoruz gittiğini e hadi anlat bakalım napıyormuş kızınşeniz

srpp sen izmirin neresindesin
kızlar bu pofidi nerde?

Selda paylaşımın için sağol canım. Bu bilgileri kullanacağımız günleri görelim inşaallah:Saruboceq:

hoş geldin tatlım anlat bakalım

o ne canım

canım çok saol güzel bilgiler

srpp sen izmirin neresindesin
kızlar bu pofidi nerde?

cnm kadınsal bişi googledan yaz bak çıkar kötü bişi operasyon filan gerekio yazıo:1no2: gerçekten bu pofidi nerelere kayboldu?

adaşmışız arya merhaba canım.. valla bi kistten bahsediyorsun ama tam yakalayamadım geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım..

Geçmiş olsun aryaa. Ne acaip şeyler var ya.
Hem aralarında dedikodu yapan arkadaşlar var biz de merak ettik kim banlanmış.

zeynepcim sabah yazacaktım unuttum, baban için geçmiş olsun canım..

:1shok: arya'cım inş öyle bişey yoktur..ilginç bişeymiş, ilk defa gördüm.

Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdım bÜtÜn testler ıÇın Şeker kan vs bır sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞımde gayet ıyı kılosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hıÇ gÖstermıyo hep eller suratta boyuda 34 cm cıvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda ıyı kalp kapakÇıkları dÜzenlı ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk ıyı,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kılo aldıĞım ıÇın benı dıyetısyene gÖnderdı moralım o yÜzden Çok bozuk,5 kılo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedı onun dıŞında herŞey gÜzellll

serapcım şekerin iyi çıkar umarım.. kiloları hep alıyoruz canım yaa ne yapalım takma kafana..

serapçım maşallah kızına tombiş olacak inşallah sonuçlarında güzel çıkar kilo içinde moralini bozma diyetisyene göndermiş bana dr bişey demedi ama bende diyetisyene gitsemmi diye düşünüyorum

ii hadi canım gözün aydın maşallah prensese kocaman olmuş

arya meraba ikimiz gün ve hafta olarak aynıyız bende 25+3 üm geçen hafta dr gittiğimde kilosu 820gr dı gayet iyi dedi dr benim karnımada herkes bu nasıl 7 ay diyorlar bende yeni girdim desemde çok az diyorlar olsun ben seviniyorum az gösterip normal kiloda çocuk doğuracağım inşallah. Benim işyerimde arkadaşım var onun karnı çok büyüktü onun kilosuyla bebeğin kilosuyla eş değer gidiyoruz. Herkesin karın içi genişliği farklı olurmuş sıkma canını

arkadaşlar merhaba; öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı günler diliyorum. az kalmış sizler için ne güzel. bende 17+2 haftalık hamileyim. dün 3 lü test sonuçlarımı dr uma gösterdim ancak 1:318 değerini riskli buldu. ve beni detaylı usg ye gönderdi. salı günü gidicem inşallah. sizlerden bu konuda yorumlarını zı almak istiyorum. aranızda 3 lü testte sonuçları riskli çıkan varmı? dünden beri çok korkuyorum. şimdiden teşekkürler.

Geçmiş olsun aryaa. Ne acaip şeyler var ya.
Hem aralarında dedikodu yapan arkadaşlar var biz de merak ettik kim banlanmış.

Ne dedikodusu kim canım kime ne olmuş?

anladım tatlım bende altındağdayım

Yakınmışız şekerimkaydirigubbakcemile5

Maşallah tosuncuğa. Tombalak birşey olacak galiba adaşım yaaa tam ısırmalıkkŞeniz
Neyse canım diyet yaparsın olur biter takma kafana fazla ama dikkat et tabi.
Ben de geçen ay 6 kilo almıştım ya bu ay korkumdan tartının tepesinde yatıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3 Sabah tartıldım yine 4 haftada 1.2 kg falan almışım. Korkuyorum çok geçen ay birden alınca karnım da çatladı birden bire hemen Lierac jel de aldım başladım kullanmaya. Ooof of iştahsız ve kilo alamayan biri olmak istiyorummmmafoldumben

SaĞolun kızlar teŞekkÜr ederım hepınıze almamak lasım Çok yoksa erken doĞum rıskımız oluyomuŞ haberınız olsun

maşallah canım bebişine sende biraz dikkat edersin kilo almazsın banada kızmıştı herşey yasak diye inan 1.5 kilo vermişim inş. 10güne kadar almazsam bende drun gazabından kurtulurum benimkide kiloya takık kaydirigubbakcemile3inş. sonuçlarında güzel çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…