günaydın canlarım maşallah herkes iyi herkesin keyfi yerinde maşallah topiğimize... sonuna kadarda böyle gitsin inşallah.... :Saruboceq:
maşallah arasıma eeee kimin damadı kaydirigubbakcemile3
maşallah canım hoşgeldin aramıza... benim kuzenimde ikiz hamile 1 hafta ilerde benden muhtemelen yılbaşında alınıcak sezeryanla... tek yumurta onunkiler ikiside kız:)))
canım senin bizlerden daha evhamlı olman normal ama ben çınarın ne kilosunda ne boyunda şimdiye kadar bi gerilik görmedim doktorların neden geri dediğinide anlamış değilim.. ama bu kadar evham yapma yani zaten çınar sana demesi gerekeni yeterince söylüyo bence...
aynen canım bende evi yazmıştım sonra evde kimse olmuyo bırakmazlar diye tekrar iş adresimle üye oldum ama eve geldi henüz işe gelen bişey yok...bakalım.... kaydirigubbakcemile3
slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMİŞE BAKIM ÖPTÜM SİZİ
maşallah arasıma eeee kimin damadı kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba..benim aslında 40. haftam 3-4 mart ama bebeklerim ikiz olduğundan erken gelme ihtimalleri çok kuvvetli daha şimdiden doktorumuz şubatın 2. haftasından sonra alırız herşey yolunda olursa (inşallah) dedi..yani ben bir anda 2010 Şubat annesi adayı oldum..beni de aranıza alır mısınız?dediğim gibi benimkiler ikiz..bir tanesi kız diğeri erkek kısmetse..adları hazır, alışverişlerimizin çok büyük bir kısmı tamamlandı hatta biraz abartıp fazla fazla aldık sanırım..herşey çifter çifter olunca bazı şeylerde ipin ucunu kaçırmışız fark etmeden..inşallah hepimizin bebekleri cicilerini eskitsinler..inşallah alışverişlerimiz hiç bitmesin..inşallah bebeklerimiz sağlıkla ve vakitlice gelsinler..bu arada en baştaki listenize de beni ekler misiniz?kime bilgilerimi söylemem gerek bilemiyorum..herkese sevgiler..
maşallah canım hoşgeldin aramıza... benim kuzenimde ikiz hamile 1 hafta ilerde benden muhtemelen yılbaşında alınıcak sezeryanla... tek yumurta onunkiler ikiside kız:)))
sağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...
canım senin bizlerden daha evhamlı olman normal ama ben çınarın ne kilosunda ne boyunda şimdiye kadar bi gerilik görmedim doktorların neden geri dediğinide anlamış değilim.. ama bu kadar evham yapma yani zaten çınar sana demesi gerekeni yeterince söylüyo bence...
ayy nasıl söylemeyi unuttum :) milupa paketim geldi :teytey:. bina görevlisine bırakmışlar..ben de gelmiyo diye,o üyeliğimi iptal edip, yeni bir üyelik açıp, şirket adresini yazmıştım adres olarak. belki şimdi bi de iş yerine gelcek.. :)
ben zaten nivea seti almıştım, indirim kuponları çok işe yarayacak..
aynen canım bende evi yazmıştım sonra evde kimse olmuyo bırakmazlar diye tekrar iş adresimle üye oldum ama eve geldi henüz işe gelen bişey yok...bakalım.... kaydirigubbakcemile3