Eskiden burda olanlarsizede günaydııııın ŞenizŞeniz
selam kızlarrrr biz geldik , nasılsınızzzz ? Bebişler nasıl ?
günaydın tatlım
sağol canım sorma bi rahatladım yerim senin damadını tabi gelinimide kuzum benim gelinimin adına karar verdiniz mi bu arada
Tamam tamam... takmıyoruuuum:)
Esracım nasıl geçti eğitim.. bide mailine baktın mı?
Günaydıınnnn kızlar,
nasılsınız bugün benim burnum tıkanıyor şimdide.birde bihaller oldu bana dün ne yedim bilmiyorum yani ne dokundu ama alerji yaptığı kesin gece kaşın kaşın yırttım heryerimi nerdeyse. kalçam karnım sırtım kaşımaktan kıpkırmızı oldu sonrada yoruldum kaşınmaktan uyumuşum yumurtadan şüpeleniyorumm ama salı dr a gittiğimde sorucam alerji testi ister belki bakalım.
bende aynıyım Selda hassas dr 2 hafta geriden geliyor dedi ama bizde bile var aynı şey. geçen eczaneye gittim kadının biri kaç aylıksın dedi 6 ya girdim dedim aayyy zayıf olacak dedi birde karnıma öyle bir küçümsüyerek baktıki şeytan dedi kalk parçala.çelimsiz zayıf birşey olacak der gibi ama surat ifadesini görmelisiniz katillere benziyordu uyuz kadınnn.
hoş geldin canım iyiz sen nasılsın?
ya kızlar babam ufak bı kaza gecırmıs yolda yururken dusmus kaburgasını ıncıtmıs ewde yatıyomus. aksam esım gelsın gıdıp bakıcaz ona gıdıcektım hastayım dıye tek basına cıkma dısarı benı bekle dedı esımde... alıp bıze getırıyım desem gelmez hayatta arabayıda sattık ben her gun ona nasıl gıderım onuda bılmıyorum kaldım boyle arada :çok üzgünüm:
yok canım ya hala bi isim bulamadık kocişe isim söylüyorum daha var karar veririz diyip duruyo önce bi sağlıklı doğsunmuşta... ya çocuk doğana kadar isimsiz mi kalıcak dedim buluruz nasılsa diyo offf çok ağır kanlı bu adam ya....
verimsizdi canım ya... dün cidden fazla bişey vermediler.... zaten slayt yaptıkları bilgisayar falan dondu bi ara 15-20 dk onla uğraştılar... maillerime henüz bakmadım canım hemen bakıyorum...
geçmiş olsun canım o kadar kaşımaya göbişi kalçaları inşallah çatlatmamışsındır....
offf böyle olumsuz yorum yapan insanlardan nefret ediyorum... zaten anelik başlı başına bi paranoya bide böyle konuşup insanı zıvanadan çıkarıyolar... kalkıp sıksaydın gırtlağını dengesizin....klava:
slm kızlar biz geldik nasılsınızzz
hoşgeldin cnmmmmopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım doktordan geldim bende şimdi ama kimse merak etmemiş beni sanırımm
hoşbulduk canım doktordan geldim bende şimdi ama kimse merak etmemiş beni sanırımm
inş. birşey yoktur canım takma kafana iyi düşünkü iyi olsun :1hug:
aa esra'cım neden oyle diyorsun kapı süsü nasılmıs onu gördük ya daha ne olsun kaydirigubbakcemile2 saka bir yana kızlar esra'yla tanısmak acısından iyi oldu gene de bazı bolumleri verimliydi ama gecen seferki daha iyiymis ..
slm kızlar biz geldik nasılsınızzz
haklısın canım o kapı süsü olaydı zaten helede o bayanın kalkıp onu incelemesi daha bi trajikomikti:))))
hoşgeldin canım dün senin sorduğun soruyu dr. sordum ben.... bebekler kaçıncı haftadan itibaren doğarsa yaşama şansları var demiştin ya... 24. hafta yada 700gr olduğu zaman yaşama şansları %15-20 dedi... bu 26. haftada %30-40 lara çıkıyo 28. haftadan itibaren birden %80 lere çıkıyo dedi... ama komplikasyon her türlü var yani engelli olma yada zeka geriliği olabilir dedi.. 36. haftadan önce doğan bebekler için prematüre diyoruz dedi..... 34. haftadan itibaren ciğerler hemen hemen gelişmiş oluyo dedi... bu arada kızlar ultrasonun zararı varmı d,iye sordu birisi klasik benim annemde aynı şeyi söylüyo tüm anneler aynı demekki kıza bu kadar fazla ultrasona girme iyi değil falan diyomuş... dr. dediki ultrasonun zararı yok zadece o bölgeye ısı veriyor ama bu ısı gittikçe artmıyor... hem usg ye giren bebekler girmeyenlere göre daha zeki oluyormuş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?