2010 Şubat Anneleri

offf allah yardımcısı olsun.
sağolun kızlar.
allah hepimizin bebeğini korusun...
çakırgözlüye de sabırlar versin.

Sağol Fatimacim Şeniz
Günaydın Esma.

Seldacım bravo böyle şeylerle uğraşıp kafanı yormuyorsun. Sen oğlunu besleyip büyütmeye bakıyorsun. Senin öncelikli işin bu tamam mı canımŞeniz

Birisi uyku mu dediakannehir Uyanalı 3 saat oldu gözümü kapattığım anda uyumaya başlayabilirim hala ayılamadım.

Sağol Fatimacim Şeniz
Günaydın Esma.

Seldacım bravo böyle şeylerle uğraşıp kafanı yormuyorsun. Sen oğlunu besleyip büyütmeye bakıyorsun. Senin öncelikli işin bu tamam mı canımŞeniz

Aman tamam be na bağırıyon küçücük çocuğa :)

aytencim seninle günlerimiz çok yakın.. ne kadar oldu bebişin kontrole gittin mi?

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

fatoşcum çok şükür şeker yüklemesi normal çıkmış. :teytey::teytey: çok sevindim inanki, oohh bebişini de bol bol izlemişsin.senden mutlusu yoktur bugün. inş tansiyondan yana da yüzün güler tatlım..

limon gözün aydın şekerim, büyütmüşsün miniği, maşallah

ayy nasıl söylemeyi unuttum :) milupa paketim geldi :teytey:. bina görevlisine bırakmışlar..ben de gelmiyo diye,o üyeliğimi iptal edip, yeni bir üyelik açıp, şirket adresini yazmıştım adres olarak. belki şimdi bi de iş yerine gelcek.. :)
ben zaten nivea seti almıştım, indirim kuponları çok işe yarayacak..

fatos0808, snm2008, uslu, Voles, yaren_h günaydın hanımlar.. nasılsınız bugün??
fatoşcum geçmişi tam okuyamadım ama şeekr yüklemen normal çıkmış sanırım hadi gözün aydın darısı benim başıma..

SAOL TUBA TEYZESİ
SAOL TATLIM İNŞALLAH SENİNKİDE NORMALE DÖNER
HOŞ GELDİN TATLIM MAŞALLAH SANA İSİMLERİ NE
GÖZÜN AYDIN CANIM
İlk günaydın benden olsun..
Meleklerinizle beraber mutlu bir gün diliyorum.. Benim pek keyfim yok bu sabah.. bakalım allah hayırlara çıkarsın..
GÜNAYDIN TATLIM NELERİ TAKIYON BAKIM KAFANA
Günaydın herkeslere a.s.
Seldacım hayır olsun neden keyfin yok ki....
GÜNAYDIN CANIM
günaydın arkadaşlar sabah sabah bişey sorucam ben 24+2 günlüğüm geçen hafta bebeğim daha hareketliydi buhafta daha az gibi normalmi acaba
GAYET NORMAL OLUYOMUŞ CANIM ÖLE
günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah
GÜNAYDIN TATLIM
SELDACIM HEPSİ BİR OLMUYO TATLIM NE OLUP BÖLE DÜŞÜNME OLUMSUZ DÜŞÜNÜP KENDİNİDE BEBİŞİNİDE ÜZME TATLIM
günaydınlar
hayırlı cumalarr
GÜNAYDIN CANIM SANADA HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar şubat anneleri................

SAĞOL CANIM BENİM DUALARINIZ SAYESİNDE SORMA TEYZESİ ANSI YESİN ONU HERYERİNİ İNCELEDİLER STAJERLERE GÖSTERCEM DERKENkaydirigubbakcemile3
SAOL HAYTIM DARISI TÜM SONUÇ BEKLEYENLERE

GÜnaydın canlarım hayırlı cumalar kızlar ben oĞluŞuma Çok erken ama masal kıtabı ıÇın vatan gazetesınden kupon bırıktırmeye baŞladım

kızlar dün ben gelince gidenler için tekrar alıntı yaptım merak eden teyzoşlara etmeyenlerede slmlar

hanımlar biz isim bulamıyoruz oğlumuza siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
srpp cım ikimizinde haftaları aynı senin de oğlun olacak benim de allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…