Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar geçen gece bende minik kizimi rüyamda gördüm bi sürü saçlari vardi okadar güzel bi duyguyduki sanki gerçekti
biran evvel dogsunlarda sevelim meleklerimizi
ayy yesın onu teyzeleri kız öle biran evvel dogsun deme zamanında dogsun dekaydirigubbakcemile2
hoşgeldin cnm maşallah ne güzel bir kızın bir oğlun olucak demekyaren düzenliyor listeyi görür görmez ekler senide.
Kızlar aldıklarınız çok güzel meleksencim Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin.
Bebislerinde sende hosgeldiniz canim aramiza
evet aykız haklisin cnm bende o gorusteyım bir defada insan altindan kalkamaz kucucuk seyler bile 15 tl den asagi dil burcin cnm hos geldin aramiza allah bebislerini korusun saglikla dogup cicilerini gisinler dilerim http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/316567-2010-351ubat-bebi351lerinin-cicileri-5.html cnm cicilerini buraya eklersen cok guzel olur subat annelerinin cicilerini koyutyoruz bizim topigimiz buda yanı
hoş geldın cnm aramıza ne güzel hem ikiz hem 1oglan 1 kız çok şanslısın rabbım sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın
amin inşallah hepimiz bebeklerimizi vakitlice ve sağlıkla alırız kucağımıza..
cnm bence 5. aydan sonra azar azar en azından acil olanlardan başlamak gerek çünkü sonra ne çıkacagı belli olmuo bak ben pek bişi almamıştım şimdide sürekli istirahat etmem gerektigi için alışveriş işim kaldı
aryacim cok guzel mis eline saglik selam limon cnm masallah bebisine kac haftaliktin sen tatlım
masallah melegine cnm biz 22 haftamizda 500 yakındik simdi ne kadar olsuk bilmem bizde 24+5 bende sali doktordayım londrada insallah kotu bisiler cikmaz orda
Bilmemki uyuyamadım sabaha kadar saçma sapan rüyalr gördüm..Günaydın herkeslere a.s.
Seldacım hayır olsun neden keyfin yok ki....
Bilmemki uyuyamadım sabaha kadar saçma sapan rüyalr gördüm..
Dün günlüğüme yazdıklarımdan etkilendim herhalde..
Hayır olsun canım, rüyaları takma kafana olumsuz şeyler düşünme güzel düşün güzel olsun inş.