Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....
canim kac haftalikti bebisin?hehehehe kızlar babaya duskun erkekler anneye cnm bizim dike bana da babayaka hep vuruyo resmen karnımın derisinden nasil itigini goruyorum dondugunu komime gidiyo vala baktıkca
ben kocaman bi suraye iciyorum cnm 1 bucuk litremi surayeler gunde maden suyu meyve suyu iciyorum cay icmiyorum hic kansizlik yapar diye masallah guzel prensesine buyumus keyfi yerindedir annesi bizim 22 haftada 500 yakindi simdi ne kadar bilmem cnm senın en son kilosu ne kadar di tatlım
selam güzel şubat anneleri, nasılsınız bakalım.
biz bugün oğlumuzu gördük hemde kocaman olmuş büyümüş benim paşam.964 gram olmuş boyuda 35 cm.zemuszemus
bana şeker yüklemesi, kan, idrar testleri yaptı doktorum.
şeker yüklemem biraz yüksek çıktı 1e kadar aç bekledim onunda etkisi olabilir dedi drum.
153 çıktı sınırda 140mış.benneyaptımki
15 gün sonra tekrar çağırdı bu sırada diyet yap dedi makarna, pilav,hamurişi yeme dedi.ama ben zaten bunları yemiyorumki.:sm_confused: 1 kg almışım kilomda gayet güzel bebek alıyo hep dedi ama biraz kafama takıldı dişimi çektirdim acaba onunda etkisi olabilirmi.korkulacak bişey yok biraz dikkat et 15 gün sonra tekrar bakarız dedi.
drumuz sabah domuz gribi aşısı olmuştu.sordum bende olmalımıyım diye.bu aşılarda civa oranı yüksek 2.tip aşılar size daha uygun gelsin o zaman konuşuruz ama yapılsa iyi olur dedi.hijyene dikkat et kalabalıktan uzak dur dedi.inşallah bu sancılı dönemide anlatıcaz hastalık kapmadan.
merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....
selam güzel şubat anneleri, nasılsınız bakalım.
biz bugün oğlumuzu gördük hemde kocaman olmuş büyümüş benim paşam.964 gram olmuş boyuda 35 cm.zemuszemus
bana şeker yüklemesi, kan, idrar testleri yaptı doktorum.
şeker yüklemem biraz yüksek çıktı 1e kadar aç bekledim onunda etkisi olabilir dedi drum.
153 çıktı sınırda 140mış.benneyaptımki
15 gün sonra tekrar çağırdı bu sırada diyet yap dedi makarna, pilav,hamurişi yeme dedi.ama ben zaten bunları yemiyorumki.:sm_confused: 1 kg almışım kilomda gayet güzel bebek alıyo hep dedi ama biraz kafama takıldı dişimi çektirdim acaba onunda etkisi olabilirmi.korkulacak bişey yok biraz dikkat et 15 gün sonra tekrar bakarız dedi.
drumuz sabah domuz gribi aşısı olmuştu.sordum bende olmalımıyım diye.bu aşılarda civa oranı yüksek 2.tip aşılar size daha uygun gelsin o zaman konuşuruz ama yapılsa iyi olur dedi.hijyene dikkat et kalabalıktan uzak dur dedi.inşallah bu sancılı dönemide anlatıcaz hastalık kapmadan.