• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

amin canım bizimki babaya pas vermiyor bana düşkün olacak galiba halbuki maşallah bir dakika yerinde durmuyor akşam uzanıyorum tepinip duruyor sanki halay çekiyor babamız elini koydu mu konuştumu tık yok çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3

hehehehe kızlar babaya duskun erkekler anneye cnm bizim dike bana da babayaka hep vuruyo resmen karnımın derisinden nasil itigini goruyorum dondugunu komime gidiyo vala baktıkca

ay kıslar saat 8 olmuş bende kaçar yarın girebilirsem görüşürüz yarın tatiliz kendinize çok iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam kızlarrr. Yemeğimizi yedik geri geldik çalışmaya devam. Daha 2 saat var eve gitmeyeakannehir

merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun meleğin sağlıkla gelsin.

duygu cnm merhaba 24 hafta 3 gunuz bugun ama biz 3 gunde ileriye gidiyoruz hep ultrasonda 3 gun hep buyuk cikiyo her gitigimizde allah nazardan saklasin kızımı cok yaramaz yerinde durmuyo ben cok su tuketıyorum doktorumuzda cok suyu var hareketler onun icin cok demisti allah tum bebeklerimizi nazardan kotulukten korusun cnm

ay massalhha canimmmm.... anam bende cok su iciommm amaa benim kizz tembelll anacimm :icecream: kefi yerinde hic hareket etmioo. yani ben hissediyorum ama disardan babisi hissedemiyor! suda iciyorum.1.5 litre muhakkak tüketiyorum. dakka basi tuvaletteyimm :jeyyar:26 haftalik ama benikide biraz tosuncukmuss! :dance: sen günde kac litre iciyorsun!

ben kocaman bi suraye iciyorum cnm 1 bucuk litremi surayeler gunde maden suyu meyve suyu iciyorum cay icmiyorum hic kansizlik yapar diye masallah guzel prensesine buyumus keyfi yerindedir annesi bizim 22 haftada 500 yakindi simdi ne kadar bilmem cnm senın en son kilosu ne kadar di tatlım

ya kızlar ben topige nasil resim koyuluyo bilmiyorum bilen varmi subat annelerinin cicileri diye topik acalim da ben profilime tek resim koya biliyorum topige bilmiyorum bilen varsa ogretsin bize

ben kocaman bi suraye iciyorum cnm 1 bucuk litremi surayeler gunde maden suyu meyve suyu iciyorum cay icmiyorum hic kansizlik yapar diye masallah guzel prensesine buyumus keyfi yerindedir annesi bizim 22 haftada 500 yakindi simdi ne kadar bilmem cnm senın en son kilosu ne kadar di tatlım

canim benim bebiste 1050 gram. doktorum haftasina göre biraz büyük büyük dedi :ecrin_bebek:

masallah cnm cok iyi insallah hep boyle olur dilerim bana bazen esim sakadan diyo sen siisyosun bebek minisik bebeye dilde kendine yiyosun galiba hep diyo dalga geciyo

selam güzel şubat anneleri, nasılsınız bakalım.
biz bugün oğlumuzu gördük hemde kocaman olmuş büyümüş benim paşam.964 gram olmuş boyuda 35 cm.zemuszemus
bana şeker yüklemesi, kan, idrar testleri yaptı doktorum.
şeker yüklemem biraz yüksek çıktı 1e kadar aç bekledim onunda etkisi olabilir dedi drum.
153 çıktı sınırda 140mış.benneyaptımki
15 gün sonra tekrar çağırdı bu sırada diyet yap dedi makarna, pilav,hamurişi yeme dedi.ama ben zaten bunları yemiyorumki.:sm_confused: 1 kg almışım kilomda gayet güzel bebek alıyo hep dedi ama biraz kafama takıldı dişimi çektirdim acaba onunda etkisi olabilirmi.korkulacak bişey yok biraz dikkat et 15 gün sonra tekrar bakarız dedi.
drumuz sabah domuz gribi aşısı olmuştu.sordum bende olmalımıyım diye.bu aşılarda civa oranı yüksek 2.tip aşılar size daha uygun gelsin o zaman konuşuruz ama yapılsa iyi olur dedi.hijyene dikkat et kalabalıktan uzak dur dedi.inşallah bu sancılı dönemide anlatıcaz hastalık kapmadan.

biz bugün oğlumuzu gördük hemde kocaman olmuş büyümüş benim paşam.964 gram olmuş boyuda 35 cm.zemuszemus
şeker yüklemem biraz yüksek çıktı 1e kadar aç bekledim onunda etkisi olabilir dedi drum.
15 gün sonra tekrar çağırdı bu sırada diyet yap dedi makarna, pilav,hamurişi yeme dedi.ama ben zaten bunları yemiyorumki.:sm_confused: 1 kg almışım kilomda gayet güzel bebek alıyo hep dedi ama biraz kafama takıldı dişimi çektirdim acaba onunda etkisi olabilirmi.korkulacak bişey yok biraz dikkat et 15 gün sonra tekrar bakarız dedi.
drumuz sabah domuz gribi aşısı olmuştu.sordum bende olmalımıyım diye.bu aşılarda civa oranı yüksek 2.tip aşılar size daha uygun gelsin o zaman konuşuruz ama yapılsa iyi olur dedi.hijyene dikkat et kalabalıktan uzak dur dedi.inşallah bu sancılı dönemide anlatıcaz hastalık kapmadan.

Ay maşallah oğluşuna canımopuyorumnanaktan Ne güzel büyüyor meleklerimiz şekeri de takma kafana halledersin bak kilo da almamışsın ne güzel

masallah pasana cnm alah saglik versin hep sıkma canını cnm once yuksek cıkıpta ikincide normal cikan cok insan var uzme kendini ne olur tatlım kilonda iyimis allah hep boyle mutlu olmani nasip etsin insallah 15 gun sonra normal cikar hersey ferah tut canını sen

summifercim gözün aydın canım maşallah
ilkay hoş geldin aramıza
benimde şeker yüklemem yarın

Merhaba kızlar biz geldik...

merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....

Merhaba canım hoşgeldin...

Canım gözün aydın.Maşallah sana ve bebişine...
Bilgen canım senin de gözün aydın ttalım

Fatoşçum sen de iyi haberle gel inşallah...
Selda da yarın gidecekti değil mi

sağol havacım evet selda das yarın gidicek canım nasılsın

Back