Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrr...
bugün temizlik var, ev serilecek. temizliği yapacak ablayı bekliyorum. erkenciyiz o yüzden.
bu arada geceleri de pek çekilmiyor hani: kabuslar bi yandan, ağrılar bi yandan geliyo valla karabasan gibi mafoldumben
umarım sizler iyisinizdir. güzle bi gün diliyorum. çalışanlara da kolay gelsin.
Walla benim de yaptırmam lazım. Hatta artık düzenli bi temizlikçi almak gerek.
Günaydın kızlar. Shinedan bi haber var mı merak ettim onu.
günaydın cnm. valla doğru söylüyorsun: ben de yapamıyorum artık temizlik falan. neyse ki yaptığı iş içime sinen bi ablamız var da, rahatlıkla emanet ediyorum ona: hatır hatır yiyor evi kaydirigubbakcemile2
günaydın canım shıne akşam yazmıştı bebeğin kalp atışlarını dinlemişler iyiymiş ama kasılmalarından dolayı erken doğum olabilir kendi druna görün demiş gittiği dr
Kasılmaları varmış yanibenneyaptımki
Ben her ay almıyorum süpürme silmeyi şimdilik ben yapıyorum yavaş yavaş, geçenlerde kadın aldım hiç memnun kalmadım dogumdan önce başka bir kadın alıcam. Bu aydan sonra çok agırlaşmaya başlıycaz kızlar 6 ve 7 en iyi aylarımız olacak.
Ben her ay almıyorum süpürme silmeyi şimdilik ben yapıyorum yavaş yavaş, geçenlerde kadın aldım hiç memnun kalmadım dogumdan önce başka bir kadın alıcam. Bu aydan sonra çok agırlaşmaya başlıycaz kızlar 6 ve 7 en iyi aylarımız olacak.
evet canım kasılmaları varmış artarsa kendi druna görün demiş
Hadi ya.... Nasıl herşey yolunda giderken birden bire bi an değişiveriyor. İnşallah hiç bişey olmaz. Allah yardımcısı olsun. Gerçi Allah korumuş yine de. Kaza anında bişey olmamış olması da büyük şans.