• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Bende 27.haftadayım pazartesi günü doktora gittim ve kilosu 1 kilo olmuş aynı haftalarda hamile olan varmı bebeğinin ağırlığı ne civarda acaba?

bende 27 haftamdayım yarın belli olacak kilosu canım..
tahminlerime göre 1 kilo oldu ama benim tosunumda 2haftalık gelişme geriliği vardı..bakalım yarın paylaşacağım sizinle son durumunu..

güle güle zeynepcim.. ipekğimi benim içinde okşa..:CüvCüv:
bilgen bende seni seviyorum gamyoncuiremsu

Bende 27.haftadayım pazartesi günü doktora gittim ve kilosu 1 kilo olmuş aynı haftalarda hamile olan varmı bebeğinin ağırlığı ne civarda acaba?

bende daha 10gün sonra gidicem oyüzden bilmiyorum canım CADIARZU

Gözün aydın canım. Ya seninle günlerimiz yakın canım ne kadar olmuş oğluşun?
canım 820 grm olms tatlım benım inş.

Oy maşallah ben de haftaya öğrenicem çok merak ediyorum. Kilo aldığını atıığı tepiklerden anlayabiliyorumkaydirigubbakcemile2

bende 27 haftamdayım yarın belli olacak kilosu canım..
tahminlerime göre 1 kilo oldu ama benim tosunumda 2haftalık gelişme geriliği vardı..bakalım yarın paylaşacağım sizinle son durumunu..

Ay çok güzel haberlerle geleceksin inşallah canım. Ne kadar oldu kim bilir çınarcıkopuyorumnanaktan

Seçilcim hoşgeldin o gecelik tam sana göre bu arada kırmızı kırmızı kaydirigubbakcemile3

Zaten içim gitti görünce:)ama benim bütün geceliklerim kırmızı zatenkaydirigubbakcemile3

bizde sizi öptük opuyorumnanaktan geçmiş olsun canım

saol cnm bnm.

shine iyi olmuş gittiğin,herşey yolunda çok şükür.kasılmalar da biter inş..

fatoşcum yarın kaçta gideceksin kuzum, sabahtan mı? bana bak, babamda da var diye tırsık tırsık gitme, dua et, bişey çıkmayacak, bişey çıkmayacak diye beynine komut ver.. hadi bakalım, inş iyi haberler getirirsin bize..

ayy evet arya sen kırmızı seviyorsun ya, tam sana göre kız gecelik :)

doğru sölüosun walla cnm geceliktede kırmızı ayrı bir güzel oluo.

arya benim eşimin de burnunda çıkar hep uçuk :) yüzdekini de sende duymuş oldum.. geçmiş olsun cancağızım..

ayyy onunda kötüymüş.benim de yanağımda ilkkez çıkıo.kaşınıp duruo gıcık bişi.:sinifsinif:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25017593

kızlar suna bakın bı ark gonderdı sımdı grıp ve domuz grıbını bırbırınden ayırt etmenın yollarıymıs... ne gunlere kaldık yarabbım!!!sen koru...

saol cnm.bu domuz gribi illeti bula bula bizim hamileliği buldu Allahım herkesi korusun.:Saruboceq:

SHINE geçmiş olsun cnm.ama hemen kötü şeyle getirme aklına bu haftalarda kasılmalar olur yazıo du bir yerde sadece dk ları iyi takip etmek gerekiomuş rahim kendini doğuma hazırlıomuşopuyorumnanaktan

kafam ağrıdı kızlar ısınalım derken ısıtıcılarda baş ağrısı yapıyor eve gitmek istiyorum bende uyumak istiyorum ama yarın izinliyim yuppiiiiisositososito öğlene kadar uyucam mirmirmirmirmirmirmirmir

Kızlar ogluşumun cicilerini ekledim profilime; bakmak isterseniz...

Resimlerle ugraştım kalkıp yemek yapmam lazım eşim gelir birazdan. öpüyorum hepinizi...

cok guzel pasanin cicileri cnm allah saglikla gidirmeyi nasip etsin dileri

merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....

Meleksen merhaba canım

ilkay hosgeldın aramıza canım sende şubat annesisisin demekki kacıncı haftandasın ?

merhaba ozlem cnm naber nasilsin oglusun nasil

merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....

merhaba canım hayırlı olsun bebişin kaç haftalık cinsiyeti ne çok soru sordum galibakaydirigubbakcemile3

herkese teşekkürler ,

22. haftam bitmek üzere ve de cinsiyeti erkek

merhaba kızlar nasilsiniz

iyi akşamlar canım bende mesai bitsin diye dört gözle bekliyorum oğluşumun canı çikolata istemişti onu yedi şimdi durmuyor :emir_bebek:bense acayip yorgunum parmağımı zor kaldırıyorum sen nasılsın bebişin nasıl

allah sabir versin tubacim oh yarasin oglusuna cikolatasi bizde iyiz kızımla tv izliyoruz benim kızımda aksamdan beri pek hareketli demin babasina durup durdu babasi ise gidicek diye sevdiridi kendini vakit cabuk geciyo artık allah saglikla bebeklerimize kavusmayı nasip etsin

Back