Bende 27.haftadayım pazartesi günü doktora gittim ve kilosu 1 kilo olmuş aynı haftalarda hamile olan varmı bebeğinin ağırlığı ne civarda acaba?
Bende 27.haftadayım pazartesi günü doktora gittim ve kilosu 1 kilo olmuş aynı haftalarda hamile olan varmı bebeğinin ağırlığı ne civarda acaba?
ben kactım kızlar yatmaya devam...
Gözün aydın canım. Ya seninle günlerimiz yakın canım ne kadar olmuş oğluşun?
canım 820 grm olms tatlım benım inş.
Oy maşallah ben de haftaya öğrenicem çok merak ediyorum. Kilo aldığını atıığı tepiklerden anlayabiliyorumkaydirigubbakcemile2
bende 27 haftamdayım yarın belli olacak kilosu canım..
tahminlerime göre 1 kilo oldu ama benim tosunumda 2haftalık gelişme geriliği vardı..bakalım yarın paylaşacağım sizinle son durumunu..
Ay çok güzel haberlerle geleceksin inşallah canım. Ne kadar oldu kim bilir çınarcıkopuyorumnanaktan
Seçilcim hoşgeldin o gecelik tam sana göre bu arada kırmızı kırmızı kaydirigubbakcemile3
bizde sizi öptük opuyorumnanaktan geçmiş olsun canım
shine iyi olmuş gittiğin,herşey yolunda çok şükür.kasılmalar da biter inş..
fatoşcum yarın kaçta gideceksin kuzum, sabahtan mı? bana bak, babamda da var diye tırsık tırsık gitme, dua et, bişey çıkmayacak, bişey çıkmayacak diye beynine komut ver.. hadi bakalım, inş iyi haberler getirirsin bize..
ayy evet arya sen kırmızı seviyorsun ya, tam sana göre kız gecelik :)
arya benim eşimin de burnunda çıkar hep uçuk :) yüzdekini de sende duymuş oldum.. geçmiş olsun cancağızım..
http://www.ntvmsnbc.com/id/25017593
kızlar suna bakın bı ark gonderdı sımdı grıp ve domuz grıbını bırbırınden ayırt etmenın yollarıymıs... ne gunlere kaldık yarabbım!!!sen koru...
ben kactım kızlar yatmaya devam...
merhaba kızlar nasilsiniz
Merhaba Melekcim, Bende resim ekledim çıkıyordum...
merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....
merhaba kızlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?