• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar biliyorum çok saçma gelecek ama şimdi bizim burda sadece iki bayan ve bir sürü karşı cins var ıyy
çalışanların tuvaleti ayrı gerçi ama şefte gelen misafirlerde bizimle aynı tuvaleti kullanıyor klozet değil tabi olsa zaten erkeklerin girdiği yere giremem ben iğrenirim :olmaz:ne kadar temizlensede e malum artık sık sık gidiyorum ilerleyen zamanlarda bebiş büyüdükçe dahada çoksık gideceğim ama hep aklıma takılıyor bebişimi sıkıştırıyor muyum diye afedersiniz ama artık karnım sıkışıyor normal olarak birde diyorum eskiden klozetmi var diye kafama takılıyor bazen bişey olmaz dimi :asigim:

tuğbacım sorma yaa annelerimiz nasıl yapmış klozetsiz ben anlamadım gitti. ben klozet kullanıyorum normalde bi seferinde gittğim yerde klozet yoktu ve ben mahvoldum çok zor yaa..

teşekkürler canım

Çok geçmiş olsun canım ya....Üzüldüm

Canım hoşgeldin aramzıa... Maşallah bebişine...

Zeynep sen beni güldürdün Allah da seni ve bebişini güldürsün...

Benimki de geçen hafta geldi. Çok güzel şeyler var...

Canım benimkide bi kasıklara vuruyo bi göbek etrafına vuruyo...Napıyo beniim sıpa ya....

Seldacım kabızlık için kayısı ye aç karnına sabahları bir da üstüne su iç.

Gözün aydın canım.Maşallah...

Ay benimde eve kapasalar ne oluuuuurrrr....

kızlar selam herkese...
akpak canım ne guzel haber bunlar boyle masallah bebegıne
hulen canım cok gecmıs olsun ıs ıcın canını sıkma bende hamılelıgımde cok ıstedıgım bı bankadan ıstedıgım bı pozısyonda teklıf almıstım hayır deyınce ıcım acımıstı ama olsun bebısımden kıymetlımı sankı
shıne tatlım cok gecmıs olsun Rabbım beterınden saklasın... verılmıs sadakanız varmıs gercekten sen yınede doktoruna bı gorun bebegın hareketlenmıs gercı ama olsun ıcın rahat eder...
fatos canım tansıyonun nasıl bugun?
cıcılıbıcılı uzulme ama ya bebegın saglıklı gelsınde varsın eksıklerı sonra tamamlansın.yanında sana yardımcı olan kımse yokmu kı?
atladıgım bıseyler varsa kusura bakmayın kızlar ya herkes ıyıdır umarım?

merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

günaydın kızlar
shıne geçmiş olsun allah korumuş canım bebişde hareket etmiş oda iyi demekki ama sen genede dra görün canım
özlemcim bebek arabanız çok güzelmiş güle güle kullanın biz bebeişkom 4-5 aylık olunca alalım diyoruz ama fikir açısından iyi oldu hoşuma gitti arabanız

günaydın demek için saat 9 da açtım ama ancak tünaydına yetişebildim.

tünaydın kızlar...

Shine geçmiş olsun canım seninde başına gelmeyen kalmadı cana geleceğine mala gelsin ama sen kendini bi okut derim.ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
neyseki bebiş çikolatalı ekmeğe dayanamamış annesine iyiyim ben demiş.

oğluşunun arabası çok cici güle güle kullanın inşallah.

uçağa binemesiin zaten 8 aylık kabul etmezler yollarda doğurursun sen bi bahane bul izne ayrılıcam gidemem de hatta bahaneye bile gerek yok canım zorla değil ya 8 aylık kadında iş için yolculuğamı çıkarmış bu insanlar valla çok insafsız.

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. ben kaç gündür bel ağrısından zor kalkıyorum. hatta kalkınca zor basıyorum. sonum ne olacak benim bilmem.
bu halde olunca dün aldığım iş teklifini de reddetmek zorunda kaldım: ona canım sıkıldı. doğumdan sonra allah izin verirse. ne yapalım..!

çok geçmiş olsun. allah bi daha yaşatmasın.

çok güzelmiş canım. güle güle kullanın. iyi günlerde :nazar:

erken doğacak diye şartlama kendini. sağ sağlim doğsun da alınır nasıl olsa. sıkma canını, bol bol dinlenmene bak canım.

günaydın güzelimm

günaydın kızlar geçmiş anca bitti maşallah döktürmüşünüz yine.....

gözün aydın canım maşallah minişine... hep böyle saklıklı haberlerini almayı nasip etsin rabbim...

Allah yardımcın olsun canım ben walla 17:30 iple çekiyorum seni düşünemiyorum bile... e sen hamilesin ya istisna yapamıyolar mı sana... diğerleri kalsın bişey demem ama seni niye tutuyolar o saatlere kadar....

aynen kızlar bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa... meleğimle doğumdan sonra ne kadar kalabilirsem o kadar iyi... aralığın 2 sinde 32. haftamız doluyo... ocağın 6 sındada 37. haftamız doluyo yılbaşından sonra 1 hafta daha çalışır çıkarım izne... yani plan bu ne kadar uygulayabiliriz şu an bilmiyorum...

ah canım çok geçmiş olsun... çok üzüldüm ya Allahın izniyle miniğine bişey olduğunu sanmıyorum herhangi bi su gelmesi yada kanama yoksa sorun yok... ama tabiki mutlaka dr. görün bence... arabadaki hasar içinde Allah ödeme kolaylığı versin canım tam masraflar zaten artmışken buda tuz biber olmuş... neyse sizlere bişey olmadı ya Allah beterinden korusun canım...

canım çok güzelmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... oğlunla arabasına atlar bol bol gezersiniz inşallah...

canım bunda korkucak bişey yok... sonuçta onun sağlığı için gidiyosun yapılması gereken bişey varsa erken yapılsın... ki Allahın izniyle ciddi bişey olsa zaten sen hissederdin canım...

çok çok geçmiş olsun cnm allah beterınden korumuş ama yinede doktor kontrolüne gitmelisin için rahat eder

ayy inş. canım yha hakkımızda hayırlısı olsun inş.

hayırlı ugurlu olsun canım alah içini doldursun çok güzel gerçekten

günaydınlar kızlar huzurlu saglıklı bebişlerle mutlu günler diliyorum hepinizea.s.

yha kızlar ben bebiş için pek fazla bişi alammıştım 7. aydan sonra başlarım diye ama şimdide evde istirahat etmem gerek alışveriş işini nasıl yapacam bilmiyorum benımkı heran gelebilir oyüzden çantamıda hazırlıyacam ama herşey eksik daha benım pijamam bile yok off :bbo:
demekkı alışveriş işini çok fazla bekletemmek gerek aman siz siz olun acil olan şeylerinizi tamamlayın sonra ne çıkacagı belli olmuyor:tomato:

Canm erken dgum riskinmi var seninde.?
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız

Shine çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini...

Özlemcim bebeğinin arabası çok güzel güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.

Günaydın Canlarım...
Shıne çok geçmiş olsun canım bebeğind senin sesini duydu bak üzülme diye ses verdi.. Ama mutlaka git doktora. oynadı diye gitmemezlik yapma.. Allah birdaha göstermesin..

Özlem.. Güle güle Kulanın canım arabanızı.. ben 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum..ama senin ki çok güzelmiş..

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum sağolun.Hastaneye gittik nst ye girdim kalp atışları normal dedi doktor. TanUltrasona girdik ama hastanenin ultrasonu iyi detaylı bi ultrason değilmiş sadece suyumun falan normal olup olmadagına bakılıyormus .Bebek yasıyor kalp atışları iyi suyun da iyi dedi.Yanlız kasılmaların devam ederse gecmezse kendi doktoruna git dedi.Çünkü böyle durumlar erken dogumu tetikler dedi.
Kendi doktorum balıkesirde bende manisada duruyorum.Ama devam ederse mutlaka gidecegim.

Kızlar slm site düzelmiş galiba oooo herkes burda süper.Hasta teyzelerimize geçmiş olsun diyoruz kızım ve ben ve hepiniizi öpüyoruz.biz sırt ağrıları yanağımızda çıkan uçuk ve uykusuzluk dışında iyiyiz.:bbo: herkes iyi maşallah:nazar: opuyorumnanaktan

bizde sizi öptük opuyorumnanaktan geçmiş olsun canım

burcucum bende göğsümün altında batmalar oluyor yanma tarzında gece bile uyuyamıyorum sendede böyle bişeymi oluyor acaba

shine iyi olmuş gittiğin,herşey yolunda çok şükür.kasılmalar da biter inş..

fatoşcum yarın kaçta gideceksin kuzum, sabahtan mı? bana bak, babamda da var diye tırsık tırsık gitme, dua et, bişey çıkmayacak, bişey çıkmayacak diye beynine komut ver.. hadi bakalım, inş iyi haberler getirirsin bize..

ayy evet arya sen kırmızı seviyorsun ya, tam sana göre kız gecelik :)

shine geçmiş olsun canım acil şifalar ikinizi de Allah korusun

ya ben de şirkette tuvalate gitmeye korkar oldum artık, çok zor bi durum.ınş bebişleri sıkıştırmıyoruzdur..

arya benim eşimin de burnunda çıkar hep uçuk :) yüzdekini de sende duymuş oldum.. geçmiş olsun cancağızım..

Canm erken dgum riskinmi var seninde.?

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum sağolun.Hastaneye gittik nst ye girdim kalp atışları normal dedi doktor. TanUltrasona girdik ama hastanenin ultrasonu iyi detaylı bi ultrason değilmiş sadece suyumun falan normal olup olmadagına bakılıyormus .Bebek yasıyor kalp atışları iyi suyun da iyi dedi.Yanlız kasılmaların devam ederse gecmezse kendi doktoruna git dedi.Çünkü böyle durumlar erken dogumu tetikler dedi.
Kendi doktorum balıkesirde bende manisada duruyorum.Ama devam ederse mutlaka gidecegim.

hoşgeldin canım bence bişey yoktur ben eminim ama yinede kendi doktorunada git için rahat etsin herşeye hazırlıklı olmak lasım

ben kaçıyorum kızlar kocişim gelicek öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

KIZLAR NıCKLERıN ALTINA GERÇEK ıSıMLER PıLıZZZ:)
fatoşum bende yarın sabah doktordayım.. inşallah iyi haberlerle geliriz ikimizde..

KIZLAR NİCKLERİN ALTINA GERÇEK İSİMLER PİLİZZZ:)
fatoşum bende yarın sabah doktordayım.. inşallah iyi haberlerle geliriz ikimizde..

ben yazdım amaa yaaa herkes niye yazmıyo canım dualarım hepinizle her gece dua ediyorum yatarken bizede hemencik haber ver emi tatlım çok öptüm sizleriii

shıne sevındım tatlımmm cok sukur kasılmalarında gecer ıns...

ewet yaaa kım kımdır karıstırıyorum sureklı bu arada tanıstırıyım ben zeynep :sm_cool:

ben çıktım kızlar öptüm hepinizi ve minişleriiii Şeniz

canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmus:nazar: cok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum

Gözün aydın canım. Ya seninle günlerimiz yakın canım ne kadar olmuş oğluşun?
Ben haftaya Cuma gitçem o yüzden hayal edemiyom oğluşumu 4 hafta oldu görmeyeliopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra ne giydiğim önemli değilde muhtemelen eve çıkınca bişey giymiycem kızlar walla kocişinde canına tak demiştir artık giyinmesem daha iyi... :roflol:

Valla Esracım bu rahata alışırız kocalardan kaçarız diye korkuyom benkaydirigubbakcemile3

Biz Yiğite oy kullandık canım:CüvCüv:

Kızlar ben yarın doktora gİdİcem Şeker yÜklemesİ İÇİn bekleyİn benİ Özleyİn benİ tamam mı

Fatoşçum iyi haberlerle geleceksin eminim. Sakın stres yapayım deme haa tansiyonun da yükselir bak.

Selda canım ben yazmasam olur di mi adımı kaydirigubbakcemile2

seldacım inş yarın iyi haberlerle gelirsin.Allah yardımcınız olsun.

ben de çıkıyorum, iyi akşamlar.

mesaısı bıtenlere ıyı aksamlarrr opuyorumnanaktan

shıne çok geçmiş olsun canım. birşeycik olmaz allahın izniyle..

Back