2010 Şubat Anneleri

tuğbacım sorma yaa annelerimiz nasıl yapmış klozetsiz ben anlamadım gitti. ben klozet kullanıyorum normalde bi seferinde gittğim yerde klozet yoktu ve ben mahvoldum çok zor yaa..

Canm erken dgum riskinmi var seninde.?
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız

Shine çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini...

Özlemcim bebeğinin arabası çok güzel güle güle iyi günlerde kullanırsın inş.

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum sağolun.Hastaneye gittik nst ye girdim kalp atışları normal dedi doktor. TanUltrasona girdik ama hastanenin ultrasonu iyi detaylı bi ultrason değilmiş sadece suyumun falan normal olup olmadagına bakılıyormus .Bebek yasıyor kalp atışları iyi suyun da iyi dedi.Yanlız kasılmaların devam ederse gecmezse kendi doktoruna git dedi.Çünkü böyle durumlar erken dogumu tetikler dedi.
Kendi doktorum balıkesirde bende manisada duruyorum.Ama devam ederse mutlaka gidecegim.

bizde sizi öptük opuyorumnanaktan geçmiş olsun canım

burcucum bende göğsümün altında batmalar oluyor yanma tarzında gece bile uyuyamıyorum sendede böyle bişeymi oluyor acaba

shine iyi olmuş gittiğin,herşey yolunda çok şükür.kasılmalar da biter inş..

fatoşcum yarın kaçta gideceksin kuzum, sabahtan mı? bana bak, babamda da var diye tırsık tırsık gitme, dua et, bişey çıkmayacak, bişey çıkmayacak diye beynine komut ver.. hadi bakalım, inş iyi haberler getirirsin bize..

ayy evet arya sen kırmızı seviyorsun ya, tam sana göre kız gecelik :)

shine geçmiş olsun canım acil şifalar ikinizi de Allah korusun

ya ben de şirkette tuvalate gitmeye korkar oldum artık, çok zor bi durum.ınş bebişleri sıkıştırmıyoruzdur..

arya benim eşimin de burnunda çıkar hep uçuk :) yüzdekini de sende duymuş oldum.. geçmiş olsun cancağızım..

hoşgeldin canım bence bişey yoktur ben eminim ama yinede kendi doktorunada git için rahat etsin herşeye hazırlıklı olmak lasım

ben kaçıyorum kızlar kocişim gelicek öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

KIZLAR NıCKLERıN ALTINA GERÇEK ıSıMLER PıLıZZZ:)
fatoşum bende yarın sabah doktordayım.. inşallah iyi haberlerle geliriz ikimizde..

KIZLAR NİCKLERİN ALTINA GERÇEK İSİMLER PİLİZZZ:)
fatoşum bende yarın sabah doktordayım.. inşallah iyi haberlerle geliriz ikimizde..

ben yazdım amaa yaaa herkes niye yazmıyo canım dualarım hepinizle her gece dua ediyorum yatarken bizede hemencik haber ver emi tatlım çok öptüm sizleriii

shıne sevındım tatlımmm cok sukur kasılmalarında gecer ıns...

ewet yaaa kım kımdır karıstırıyorum sureklı bu arada tanıstırıyım ben zeynep :sm_cool:

ben çıktım kızlar öptüm hepinizi ve minişleriiii Şeniz

Gözün aydın canım. Ya seninle günlerimiz yakın canım ne kadar olmuş oğluşun?
Ben haftaya Cuma gitçem o yüzden hayal edemiyom oğluşumu 4 hafta oldu görmeyeliopuyorumnanaktan

Valla Esracım bu rahata alışırız kocalardan kaçarız diye korkuyom benkaydirigubbakcemile3

Biz Yiğite oy kullandık canım:CüvCüv:

Kızlar ben yarın doktora gİdİcem Şeker yÜklemesİ İÇİn bekleyİn benİ Özleyİn benİ tamam mı

Fatoşçum iyi haberlerle geleceksin eminim. Sakın stres yapayım deme haa tansiyonun da yükselir bak.

Selda canım ben yazmasam olur di mi adımı kaydirigubbakcemile2

seldacım inş yarın iyi haberlerle gelirsin.Allah yardımcınız olsun.

ben de çıkıyorum, iyi akşamlar.

mesaısı bıtenlere ıyı aksamlarrr opuyorumnanaktan

shıne çok geçmiş olsun canım. birşeycik olmaz allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…