• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Magic Form | Gecelik
bende bunu aldım kızlar hastanede giycem doğumdan sonralülülülülülüdelikafadulden:roflol:

aman Selda sabahtan beri burnumdan soluyorum iyi güldüm valla bende ciddi ciddi aa loğusa pijaması aldı herhalde diye açtım.bide ne göreyimmmm amanııınnnnnnn.

bunu da giyme kız boşver adam seni boşar ama ona göre hastahaneyi boşver evde giyersin.formaliteden bi alt yetersositosositosositososito

Bendede oluyor, bebişler artık midemize baskı yapmaya başladı biraz yesem hemen rahatsız oluyorum agzıma geliyor.

ay valla ne fena oluyo demi zaten midemden az çekmezdim
hele bi doğsunlarda poposuna poposuna nana yapıcamm kaydirigubbakcemile3

bilgencim gözün aydın bebeğini görmüşsün ne güzel drunda iyiymiş şeker sonucunda iyi çıkar inşallah canım

Son düzenleme:
Bendede oluyor, bebişler artık midemize baskı yapmaya başladı biraz yesem hemen rahatsız oluyorum agzıma geliyor.

yaa bendede ilginç birşeyler oluyor ama anlamadım göğüs kısmının aşağı düştüğü yer varya karın kısmının göğüs ile birleştiği yer sanki pişik olmuşum gibi göysümü(memişleri) kaldırsam rahatlıycam gibi yanma var.şaç çıkınca miğde yanar dedikleri bumu acaba yada bende bi anormalikmi var sizlerdede varmı bu tip şikayet.

canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmus:nazar: cok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum

canım gözün aydın şekerde iyi çıkar mutlaka artık doğum kalıyo
de gidi be hamilemiyim deilmiyim ay kaç gr cinsiyeti derken az kaldı doğuma yaa

canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmus:nazar: cok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum

gözün aydın canım maşallah size

sağol canım sen nasılsın nerelerdesin

ütü alışveriş falan fırsatım olmadı canım, iyiyiz biz de

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra ne giydiğim önemli değilde muhtemelen eve çıkınca bişey giymiycem kızlar walla kocişinde canına tak demiştir artık giyinmesem daha iyi... :roflol:

benimki de öyle diyor terbiyesiz adam nolcak hihoyyyt

kızlar boğazına acı su gelen varmı midesi yanan of ne acaip oldu benimki

benim midem acaip şişiyor yemekten sonra

kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıcam birazdan ananemize gidicez oğlumla babamız gececi anacım sevdiğim şeyleri yapmıştır şimdi hadi hoşçakalınn

canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmus:nazar: Cok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum

bilgencim gözün aydın çok sevindim oh oh büyümüş bebişinde

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra ne giydiğim önemli değilde muhtemelen eve çıkınca bişey giymiycem kızlar walla kocişinde canına tak demiştir artık giyinmesem daha iyi... :roflol:

ay sormayın vallaa yazık adamcağızlara tamamen kestinizmi esracımm
sabretsinler azcık demi ama

canım gözün aydın şekerde iyi çıkar mutlaka artık doğum kalıyo
de gidi be hamilemiyim deilmiyim ay kaç gr cinsiyeti derken az kaldı doğuma yaa

valla kızlar doğum kalıyo geriye cuma benimde şeker yüklemem olucak

Al bendende o kadar.. İşin kötüsü böyle iyiydi allah verede doğumdan sonrada böyle devam etmese:):dance::teytey:

esmacım gecıktın nerdesın kız bende de oluyodu Özlellıkle gece boĞazım acılanıyodu ama ŞÜkÜr geÇtı
bılgencım gÖzÜn aydın burdanda yazayım
ev ıŞı yapmıŞtım uyumuŞum nasılsınız
seldacım benım adım fatma fatoŞ hangısını dersen tatlım

yaa bendede ilginç birşeyler oluyor ama anlamadım göğüs kısmının aşağı düştüğü yer varya karın kısmının göğüs ile birleştiği yer sanki pişik olmuşum gibi göysümü(memişleri) kaldırsam rahatlıycam gibi yanma var.şaç çıkınca miğde yanar dedikleri bumu acaba yada bende bi anormalikmi var sizlerdede varmı bu tip şikayet.

Çok terliyorsan belki tahriş olmuştur canım, yanma içten geliyor bende yanma başladı azar azar...

ay ne güldümmmmm çok yaşa emi şutarafagitti bepanthen merhem sür doktorum zararsız her yanınıza sürebilirsiniz dedi bana

kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıcam birazdan ananemize gidicez oğlumla babamız gececi anacım sevdiğim şeyleri yapmıştır şimdi hadi hoşçakalınn

güle güle canım afiyet bal şeker olsun ikinizede yarasın ananenizde sizi görünce sevinir neler yapar şimdi sizecokacimcoook

SELDA ALEMSıN BENDE CıDDı CıDDı AÇTIM BAKACAM AÇTIM NE GÖRıM sırnaşık şey DELÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

Kızlar ben yarın doktora gıdıcem Şeker yÜklemesı ıÇın bekleyın benı Özleyın benı tamam mı

Çok terliyorsan belki tahriş olmuştur canım, yanma içten geliyor bende yanma başladı azar azar...

ay ne güldümmmmm çok yaşa emi şutarafagitti bepanthen merhem sür doktorum zararsız her yanınıza sürebilirsiniz dedi bana

hayır anlatamadım galiba yaa hani memeleri buyük olanların sarkar ya altı pişik gibi kızarır ben öyle oldu galiba dedim benimkiler küçüktü ama malum buyüdüler baktım yok kızarıklık falan bile yok içerden bi yanma hissi geliyor.ama kızaklık falan yok nedir anlamadım da 2-3 gündür size sorucam unutuyorum.

Back