• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

valla doğumun ertesinde çok terliyormuşuz öyle duydum canım.. o yüzden fazla kalın bişi düşünmüyorum. bir kaç tane atlet koyucam içime giymek için. hastane çantası yapmaya başlıcam yavaş yavaş..

valla benim arkadaşımda çok üşüdüm demişti ne bileyim canım hertürlü koymak lasım sanırım sen acı bademde yapıcan demi doğumunu

tugba hoşgeldin canım

canım kan ikizi ne demek ben bilmiyorum...?

evet canım vücutta bebek ağırlığı kadar kan oluyomuş yada su ikizide deniyomuş

kızlar amma topik açmışsınız yeni farkettim ama yazmadım ben burdan yazarım herşeyi size öyle yetişemiyorum buraya bile zor bakıyom.

aa bende bilmiyom nerde topik açılmış banada söleyinnn

sağol tuğbacım anacın yanında mı ne şanslısın..

kurbıs sen en son ne zamn agittin doktora bebeşin ne kadardı bide.gerçek adın kübramı kızlar bide
herkes kendi adını nickinin altına yazsa ne güzel olur dimi

Ay ne çok kaynatmışsınız bugün ben cevap yazasıya bir sürü konu geçmişakannehir

07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..

Selam canım biz iyiyiz oğlumla sizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

ah canım ah benim her şeyim sorun annem anlamadım gitti hissedeiyorum ama öle tepik değil çok hafif hıçkırınca sen ne hissediyosan bende onu göbüşümde hissediyom

Ben 10 gündür falan baya hissediyorum:nazar: Bir çok kişiye hareketlerini duyurdu artık oğlumkaydirigubbakcemile2
Aman iyi olsunlar da Fatoşçum:Saruboceq:

kızlar dokotrumla görüştüm çok şükür şekerim normal çıkmış:lepi:
ama kan degerlerim biraz düşmüş.ferro sanalı günde iki kez al.dedi.üzüdüm.ama neyse en azından hapı var dimi.yutarız inşallah yükseltiriz...:kedi:

Maşallah canım şekerin iyiymiş. Kan için hiç dert etme içersin hapları çoğalırŞeniz

benimde karnım kocaman herkes diyoki bayağı genişmiş karnın acaba kan ikizimi diyolar olabilir bende kan ikiziymişim annem dedi geçenlerde

Kan ikizi ne demek adaşım:uhm:

kurbıs sen en son ne zamn agittin doktora bebeşin ne kadardı bide.gerçek adın kübramı kızlar bide
herkes kendi adını nickinin altına yazsa ne güzel olur dimi

valla olur bencede yazalım bende karıştırıyom bazen ben yazayım bariii

selam kızlar naber sabahtan beri giremedim takip edemedim

kan ikizi değilde ben bebeğin eşi (plasenta) olur diye duydum oda doğumdan sonra atılıyor (biriken kana diyorlar galiba)

Son düzenleme:
o biriken kan doğumda akıyor muymuş???

esma hoşgeldin canim nasılsın

ay ne çok kaynatmışsınız bugün ben cevap yazasıya bir sürü konu geçmişakannehir

selam canım biz iyiyiz oğlumla sizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

ben 10 gündür falan baya hissediyorum:nazar: Bir çok kişiye hareketlerini duyurdu artık oğlumkaydirigubbakcemile2
aman iyi olsunlar da fatoşçum:saruboceq:

Maşallah canım şekerin iyiymiş. Kan için hiç dert etme içersin hapları çoğalırşeniz

kan ikizi ne demek adaşım:uhm:

vücutta bebek ağırlığı kadar kan oluyomuş doğumda gidiyomuş yada su oluyomuş korkulcak bişey değilmiş canım

Magic Form | Gecelik
bende bunu aldım kızlar hastanede giycem doğumdan sonralülülülülülüdelikafadulden:roflol:

:roflol::roflol:delikafaduldensırnaşık şey Allah iyiliğini versin kocişine giy kız sen onu hastanede cıbıl cıbıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

papatyacım gözün aydın şeker yük. iyi çıkmış. ben daha kan hapına başlamadım ya, sen 2'ye çıkatmışsın..Doktor bana niye vermedi hala, ben de onu taktım kafaya :)

Biz ipek ismini çok sevdik, değiştirme sakın..

Back