Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıyız sen nasılsın canım oglusun nasıl?
valla ben de beni kimse görmedi mi diyordum .iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl iyidir inşallah.. biz 3 gün bebek odasına halı arandık tarandık sonunda bişi bulabildik. ayrı bir tane daha uyku seti sipariş ettim. kıyafet falan aldım. onları yıkadım ütülicem ama o koca dağı gördükçe yanına yanaşasım gelmiyor.. temizlik için hep kocamı bekliyip duruyorum ev süpürünce bile karnım geriliyor.. yapamayınca moralim bozuluyor çok işim var çok......
meraba arkadaşlar..umarım herkes iidir çok uzun süredir giremedim. sanırm bnm nette sorun wardı iki saat açmıyordu sayfayı.neyse bgn burdaym sizi we bebişleri çook öpüyorm
bu arada şeker yüklememizi yaptırdık,ayrıntılı usg'ye girdik..çok şükür herşey yolunda
heyecanla oğluşumuzu bekliyoruz zemuszemus
Sevinirim canım Saol....
meraba arkadaşlar..umarım herkes iidir çok uzun süredir giremedim. sanırm bnm nette sorun wardı iki saat açmıyordu sayfayı.neyse bgn burdaym sizi we bebişleri çook öpüyorm
bu arada şeker yüklememizi yaptırdık,ayrıntılı usg'ye girdik..çok şükür herşey yolunda
heyecanla oğluşumuzu bekliyoruz zemuszemus
ben geldimm nasılsınız?
valla ben nezle oldum yaa ıhlamur içe içe bi hal oldm valla. aman siz kendinize dikkat edin ne olur..
selam canım nasılsın
ben geldimm nasılsınız?
seldacım İnŞallah İİ haberlerle gelcen yİne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şİddetlİ geÇİrmedİn tatlım
1tanelerİm bende burdayım kız
fatİma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yİycez ne desek canları Çeker Şİmdİ yav
bende yarın gİtÇem Şeker yÜklemesİne kızlar İnŞallah İİ Çıkar benİm babm Şeker hastası accık tırsıyorum
kızlar ya yine burnum kanıyo şuan.offff burnumu griptende çok çekiyorum.biraz zorladımmı ne.gözlerim sulandı.zaten kan degerlerim iyi çıkmadı.akmasa iyi olur
papatyacım yavaş yavaş başla. sen bizden daha şanslısın hem diğer çocuktan gelenler var hem de hangi parçadan kaç tane yeter üç aşağı beş yukarı bilirsin. ben en sonunda aldıklarımı takip edebilmek için liste oluşturdum. kızımın şu anda 9 tane battaniyesi olmuş ama 2 tane kadife tulumu 4 tane de patikli pantalonu var.. eşitsizlik olmuş anlıcağın bilinçli alışveriş yapıcam bundan sonra...
mydarling ciim ben sadece toz alıp lavabo temizleyebiliyorum bir de yemek.. haa gecen gün gecelik işini çözdüm kağandan iki tane dagi gecelik bir sabahlık aldım. kağanda ekstra indirim var aklında bulunsun.
geçmiş olsun papatyacım. alanyadaydın di mi ne şanslısın gelsin avokadolar.... offffffff
kurbis ben de eve kapandım cuma günü tetanoz aşım var nasıl gidicem onu düşünüyorum. maske taksam garip olur mu acaba ya kızlar
papatyacım yavaş yavaş başla. sen bizden daha şanslısın hem diğer çocuktan gelenler var hem de hangi parçadan kaç tane yeter üç aşağı beş yukarı bilirsin. ben en sonunda aldıklarımı takip edebilmek için liste oluşturdum. kızımın şu anda 9 tane battaniyesi olmuş ama 2 tane kadife tulumu 4 tane de patikli pantalonu var.. eşitsizlik olmuş anlıcağın bilinçli alışveriş yapıcam bundan sonra...
mydarling ciim ben sadece toz alıp lavabo temizleyebiliyorum bir de yemek.. haa gecen gün gecelik işini çözdüm kağandan iki tane dagi gecelik bir sabahlık aldım. kağanda ekstra indirim var aklında bulunsun.
evet alanyadayım.canım yemeye çalışıyorum ama.yinde pek sevmiyorum işte.azda olsa yiyorum
ee yeter canım ne yapcan anca olur zaten aaa aldın demek ne kadar aldın peki canımmm