• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

valla ben de beni kimse görmedi mi diyordum .iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl iyidir inşallah.. biz 3 gün bebek odasına halı arandık tarandık sonunda bişi bulabildik. ayrı bir tane daha uyku seti sipariş ettim. kıyafet falan aldım. onları yıkadım ütülicem ama o koca dağı gördükçe yanına yanaşasım gelmiyor.. temizlik için hep kocamı bekliyip duruyorum ev süpürünce bile karnım geriliyor.. yapamayınca moralim bozuluyor çok işim var çok......

oh oh hazırlıklar tam gaz desene ne güzel valla bende badi tulum falan almam lasım kızıma sorma iş olayı iyice geriyo benide düşününce valla ben o kolay paspaslardan aldın scotch britenın onla siliyom çok rahat geliyo inanki

meraba arkadaşlar..umarım herkes iidir çok uzun süredir giremedim. sanırm bnm nette sorun wardı iki saat açmıyordu sayfayı.neyse bgn burdaym sizi we bebişleri çook öpüyorm
bu arada şeker yüklememizi yaptırdık,ayrıntılı usg'ye girdik..çok şükür herşey yolunda
heyecanla oğluşumuzu bekliyoruz zemuszemus

gözün aydın canım maşallah ikinize de :nazar::nazar::nazar:

Sevinirim canım Saol....

bulamıyorum nerdeeee....

meraba arkadaşlar..umarım herkes iidir çok uzun süredir giremedim. sanırm bnm nette sorun wardı iki saat açmıyordu sayfayı.neyse bgn burdaym sizi we bebişleri çook öpüyorm
bu arada şeker yüklememizi yaptırdık,ayrıntılı usg'ye girdik..çok şükür herşey yolunda
heyecanla oğluşumuzu bekliyoruz zemuszemus

maşallah canım.atlattın sende...

ben geldimm nasılsınız?

hoşgeldin canım.nasılsın...

valla ben nezle oldum yaa ıhlamur içe içe bi hal oldm valla. aman siz kendinize dikkat edin ne olur..

bendeee.artık iyi olsamda ıhlamur içiyorum günlük...

seldacım İnŞallah İİ haberlerle gelcen yİne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şİddetlİ geÇİrmedİn tatlım
1tanelerİm bende burdayım kız
fatİma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yİycez ne desek canları Çeker Şİmdİ yav
bende yarın gİtÇem Şeker yÜklemesİne kızlar İnŞallah İİ Çıkar benİm babm Şeker hastası accık tırsıyorum

fatoşcum merhaba canım yazmadım mı ben seni unuttum mu?? kusura bakma ne olur nasılsın?? ben nezle oldum aman sen kendine dikkat et.. öpüyoruz oğlumla..

kızlar ya yine burnum kanıyo şuan.offff burnumu griptende çok çekiyorum.biraz zorladımmı ne.gözlerim sulandı.zaten kan degerlerim iyi çıkmadı.akmasa iyi olur

hoşbulduk kızlar.ben iyiyim sadece soğuk ve domuz gribi yüzünden ewe kapandım çok sıkılıyorum...sizler nasılsınız?

papatyacım yavaş yavaş başla. sen bizden daha şanslısın hem diğer çocuktan gelenler var hem de hangi parçadan kaç tane yeter üç aşağı beş yukarı bilirsin. ben en sonunda aldıklarımı takip edebilmek için liste oluşturdum. kızımın şu anda 9 tane battaniyesi olmuş ama 2 tane kadife tulumu 4 tane de patikli pantalonu var.. eşitsizlik olmuş anlıcağın bilinçli alışveriş yapıcam bundan sonra...

mydarling ciim ben sadece toz alıp lavabo temizleyebiliyorum bir de yemek.. haa gecen gün gecelik işini çözdüm kağandan iki tane dagi gecelik bir sabahlık aldım. kağanda ekstra indirim var aklında bulunsun.

zeynep uyandı.yanına gideyim..canlar ber çıkıyorum..inşalal yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorumm.by

geçmiş olsun papatyacım. alanyadaydın di mi ne şanslısın gelsin avokadolar.... offffffff

kurbis ben de eve kapandım cuma günü tetanoz aşım var nasıl gidicem onu düşünüyorum. maske taksam garip olur mu acaba ya kızlar

papatyacım yavaş yavaş başla. sen bizden daha şanslısın hem diğer çocuktan gelenler var hem de hangi parçadan kaç tane yeter üç aşağı beş yukarı bilirsin. ben en sonunda aldıklarımı takip edebilmek için liste oluşturdum. kızımın şu anda 9 tane battaniyesi olmuş ama 2 tane kadife tulumu 4 tane de patikli pantalonu var.. eşitsizlik olmuş anlıcağın bilinçli alışveriş yapıcam bundan sonra...

mydarling ciim ben sadece toz alıp lavabo temizleyebiliyorum bir de yemek.. haa gecen gün gecelik işini çözdüm kağandan iki tane dagi gecelik bir sabahlık aldım. kağanda ekstra indirim var aklında bulunsun.

haklısın canım.evet herşey bir yerde toplu oldugu için daha ayrılacak.yıkanacak.ütülenecek aslında benim işimde çok.bide bu yagmurlarda kuratacagım.evet evet başlayayım.

geçmiş olsun papatyacım. alanyadaydın di mi ne şanslısın gelsin avokadolar.... offffffff

kurbis ben de eve kapandım cuma günü tetanoz aşım var nasıl gidicem onu düşünüyorum. maske taksam garip olur mu acaba ya kızlar

evet alanyadayım.canım yemeye çalışıyorum ama.yinde pek sevmiyorum işte.azda olsa yiyorum

ee yeter canım ne yapcan anca olur zaten aaa aldın demek ne kadar aldın peki canımmm

evet alanyadayım.canım yemeye çalışıyorum ama.yinde pek sevmiyorum işte.azda olsa yiyorum

benim de babaannemler orda oturuyorlar biz her yaz geliriz. yaza da kızımı el öpmeye götürücem inşallah. ben çok severim avokado ama çok yağlı işte...

ee yeter canım ne yapcan anca olur zaten aaa aldın demek ne kadar aldın peki canımmm

ikisini 80 e aldım sabahlık daha gelmedi sipariş ettik bulabilirsem resmini, linkini koyucam şimdi

Back