Günaydın canım. Ben muhasebeci değilim ama raporlu olduğun dönem sigorta ödenmediğini biliyorum.
teşekkürler canım
Sağolun kızlar oğluşum kıpırdadı kızlar biraz önce çikolatalı ekmek yedik :) kıpırdadı tekmeledi annecim merak etme iyiyim diyo heralde kuzum.Allahım şükürler olsun sana .Hayatta ondan önemli hiç birşey yok .Allahım hepimizin yavrularını sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.
Artık yasamanın kıymetini daha iyi biliyorum.Allah kimseye böyle bişey vermesin.Allah korusun orada ya ölseydim .Bebeğimi yasatabilirlermiydiki .
Alllahm sana şükürler olsun .
Çok geçmiş olsun canım ya....Üzüldüm
merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah
Canım hoşgeldin aramzıa... Maşallah bebişine...
grev yapalım fatoş :sm_cool:
tokluk grevi habıre yıyelım bu kızlar net alana kadar :roflol:
Zeynep sen beni güldürdün Allah da seni ve bebişini güldürsün...
aa kızlar ben sölemyi unuttum milupadan banada geldi set 2 adet ufasık bez ıslak mendil cd kitap falan var içinde çok güzelll
Benimki de geçen hafta geldi. Çok güzel şeyler var...
ciciler bişi sorcam size sızın bebısler nerelerde hareketlı? benımkı %80 alt bolgede kasıklarıma yakın... bazen oramın resmen ustunde... cok az karnımın cevresınde hıssedıyorum... korktum da neden bu kadar assagıda dıye bu konuda doktoruna bısı soran bılgısı olan warmı? ne zaman yukarı cıkıcak bu cadı?
Canım benimkide bi kasıklara vuruyo bi göbek etrafına vuruyo...Napıyo beniim sıpa ya....
hello sevgili bacılarım :) Anneleri bebişinden Hamişleri göbüşünden öperiz..
uslu hoşgeldin.. Esra benim göbeği bir görsen..benden 3 dakika önce giriyor gittiğim yere =)
birde söylemesi ayıp kabızlık hat safada ilaç almadan çıkamıyorum tuvaletenapcaz böyle hiç bilmiyorum..
Seldacım kabızlık için kayısı ye aç karnına sabahları bir da üstüne su iç.
meraba arkadaşlar..umarım herkes iidir çok uzun süredir giremedim. sanırm bnm nette sorun wardı iki saat açmıyordu sayfayı.neyse bgn burdaym sizi we bebişleri çook öpüyorm
bu arada şeker yüklememizi yaptırdık,ayrıntılı usg'ye girdik..çok şükür herşey yolunda
heyecanla oğluşumuzu bekliyoruz zemuszemus
Gözün aydın canım.Maşallah...
hoşbulduk kızlar.ben iyiyim sadece soğuk ve domuz gribi yüzünden ewe kapandım çok sıkılıyorum...sizler nasılsınız?
Ay benimde eve kapasalar ne oluuuuurrrr....