• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..

selam canım nasılsın

aaa adına karar verdınızmı derin cok guzel bı ısım adıyla yasasın ınsallah :dance:

evet canım bayağıdır belliydi aslında yazmıştım aryayla kızlarımız adaş olucak hatta onlar değiştirmezlersee sağol canım amin amin

Aboo bide yarın büyük gün perşembe :)

evet canım büyük gün haberler güzel gelcek kaçta gidicen sen

evet canım bayağıdır belliydi aslında yazmıştım aryayla kızlarımız adaş olucak hatta onlar değiştirmezlersee sağol canım amin amin

bızımde papatyayla kızlarımız adaş olucak :asigim:
topıkte 2 ıpek 2 derın oldu yanı :asigim:

seldacım ınŞallah ıı haberlerle gelcen yıne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şıddetlı geÇırmedın tatlım
1tanelerım bende burdayım kız
fatıma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yıycez ne desek canları Çeker Şımdı yav
bende yarın gıtÇem Şeker yÜklemesıne kızlar ınŞallah ıı Çıkar benım babm Şeker hastası accık tırsıyorum

07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..

hoşgeldin canım nasılsınn bizde seni öpüyoruz

napıyorsunuz kızlar bayağıdır giremiyorum herkes iyidir inşallah kötü bir haber falan yok kimseden değil mi?

slm canım nerelerdesin bakım sen heee herkes iyi şuan için sende ne var ne yokkk

kızlar ben azcık yatıyorum bogazım fena basım agrıyo halsızım gozlerımden yas akıyo resmen uyumayı denıyım azcık :sinifsinif:

maşalah derin demek.adıyla yaşaşın canım...

öyle olacakta.ayol şimdide kardeşlerim begenmiyo.başka bi isim bilamadınmı diyo.şaşırdım kaldım bende..

seldacım İnŞallah İİ haberlerle gelcen yİne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şİddetlİ geÇİrmedİn tatlım
1tanelerİm bende burdayım kız
fatİma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yİycez ne desek canları Çeker Şİmdİ yav
bende yarın gİtÇem Şeker yÜklemesİne kızlar İnŞallah İİ Çıkar benİm babm Şeker hastası accık tırsıyorum

çok şükür canım.bide aşı olmuştumya onunda etkisi var tabiiii..ayol ta pazartesi yaptırdım bende şeker testini bi telefonla ögrenemedim.ya doktor ameliyatta yada ultrasonda denk geliyoruz bende çok merak ediyorum.inşallah seninde iyi çıkar canım

kızlar hepinize teşekkürler voles sana ayrıca teşekkür ederim denedim ama oldumu bakıcaz buarad ben şuan okuldayım tenefüslerde giriyorum ama çok hızlısınız artık kusuruma bakmayın

ah canım ah benim her şeyim sorun annem anlamadım gitti hissedeiyorum ama öle tepik değil çok hafif hıçkırınca sen ne hissediyosan bende onu göbüşümde hissediyom

canım benim az daha sabret 28.haftadan sonra düzene girer diyolar korkma yanii
her bebek çok hareketiliolucak değil ya canım yarın sor doktoruna olmazsa

evet canım 2 ipek 2 derin oluyor topikteee isimleriyle yaşasın inşallah

seldacım İnŞallah İİ haberlerle gelcen yİne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şİddetlİ geÇİrmedİn tatlım
1tanelerİm bende burdayım kız
fatİma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yİycez ne desek canları Çeker Şİmdİ yav
bende yarın gİtÇem Şeker yÜklemesİne kızlar İnŞallah İİ Çıkar benİm babm Şeker hastası accık tırsıyorum

Saol Fatoşum, teşekkür ederim...

kızlar hepinize teşekkürler voles sana ayrıca teşekkür ederim yaptım ama oldumu bilmiyorum buarada şuanda okuldayım anca tenefüslerde giriyorum çok hızlısınız artık yetişimezsem kusuruma bakmayın

maşalah derin demek.adıyla yaşaşın canım...

öyle olacakta.ayol şimdide kardeşlerim begenmiyo.başka bi isim bilamadınmı diyo.şaşırdım kaldım bende..

çok şükür canım.bide aşı olmuştumya onunda etkisi var tabiiii..ayol ta pazartesi yaptırdım bende şeker testini bi telefonla ögrenemedim.ya doktor ameliyatta yada ultrasonda denk geliyoruz bende çok merak ediyorum.inşallah seninde iyi çıkar canım

sağol canım teşekkür ederiz senin yukarda iletini görünce öğretmenim geldi aklıma zeynep ipekti adı soyadı kulakları çınlasın yaşıyorsa

slm canım nerelerdesin bakım sen heee herkes iyi şuan için sende ne var ne yokkk

valla ben de beni kimse görmedi mi diyordum .iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl iyidir inşallah.. biz 3 gün bebek odasına halı arandık tarandık sonunda bişi bulabildik. ayrı bir tane daha uyku seti sipariş ettim. kıyafet falan aldım. onları yıkadım ütülicem ama o koca dağı gördükçe yanına yanaşasım gelmiyor.. temizlik için hep kocamı bekliyip duruyorum ev süpürünce bile karnım geriliyor.. yapamayınca moralim bozuluyor çok işim var çok......

zeyneeeeep havalar biraz düzelsin şimdi çıkarsak hasta oluruz.. ama ebruderinin söylediği gibi mutlaka gideceğim havuzlu hana yazarım burada gelmek isteyen olursa beraber gideriz.

meraba arkadaşlar..umarım herkes iidir çok uzun süredir giremedim. sanırm bnm nette sorun wardı iki saat açmıyordu sayfayı.neyse bgn burdaym sizi we bebişleri çook öpüyorm
bu arada şeker yüklememizi yaptırdık,ayrıntılı usg'ye girdik..çok şükür herşey yolunda
heyecanla oğluşumuzu bekliyoruz zemuszemus

evet cnm havuzlu han super ne arasan var ve fiyatlar cok uyugun bende sekerlerimi vakit bulup gidersek ordan alcam cok guzel cesitler var bende baktim gecen istanbulda dik esimle istanbulda olan arkadaslar vala oraya gidip alsinlar toptan alinca bayagi da indirim yaparlar biiizim de hazirliklarimiz cogu tamam cicilerimiz ama hepimiz profilerimize koyuyoruz biri tarif etsin topige nasil resim koyuluyoda topik acaim cicilerimize

sağol canım teşekkür ederiz senin yukarda iletini görünce öğretmenim geldi aklıma zeynep ipekti adı soyadı kulakları çınlasın yaşıyorsa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3güldürdün beni kız....

valla ben de beni kimse görmedi mi diyordum .iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl iyidir inşallah.. biz 3 gün bebek odasına halı arandık tarandık sonunda bişi bulabildik. ayrı bir tane daha uyku seti sipariş ettim. kıyafet falan aldım. onları yıkadım ütülicem ama o koca dağı gördükçe yanına yanaşasım gelmiyor.. temizlik için hep kocamı bekliyip duruyorum ev süpürünce bile karnım geriliyor.. yapamayınca moralim bozuluyor çok işim var çok......

ayyy canım yaa kusura bakma.dalgınlık işte..maşallah alışverişler başlamış n egüzel.bende artık zeynonun kıyafetlerini çıkarayım ayırayım minik kıyafetleri diyorum.amaaan yavaş yavaş başlayalım dimi...

kızlar dokotrumla görüştüm çok şükür şekerim normal çıkmış:lepi:
ama kan degerlerim biraz düşmüş.ferro sanalı günde iki kez al.dedi.üzüdüm.ama neyse en azından hapı var dimi.yutarız inşallah yükseltiriz...:kedi:

Back