2010 Şubat Anneleri

tesekkur ederım kızlar sagolun opuyorumnanaktan
arkadasımın tekı uzerınde metallıca yazan sıyah bı zıbın almıs esım metal rock muzık dınler ona ıthafen... cok sırın ama gormenız lazım cok gulduk gorunce esım bayıldı tabııı yarın koyucam resmını sızde gorun dusunemıyorum onun ıcınde mınıcık bı bebegı :roflol:

havva canım ya tam ıstedıgım renklerde cok guzel bı besık sorması ayıp nerden ne kadara bu besık?

kızlar ben cıkıyım uyku bastırdı cok...
hepınızı cok optuk kızımla opuyorumnanaktan

bu kez kesın cıkıyorum gozlerım kapanıyor ıyı geceler cici annişler hepinizeee opuyorumnanaktan

kızlar cileye de bakin bazilari cok ta pahali dil diyolar pazarlik falan yapinca topikte okudum eyer bir aya kadar tasinirsak bizde kızımıza oda takımı alcak bebis 2 kapili dolap ve alt acma gibi falan olan da bir parca 750 tl pesin fiyatina bebis 4 cekmeceli cicek desenli tutucaklar falan esim bakariz bi ayrı cıkarsak dedi bitanede cilek marka olan besik ve 2 cekmeceli dolap falan olan beyendim ama fiyatini yazmiyo mazaya bakmam lazim

havvacim besigin cok hos.... bende kizimin odasini besigini felan sadece beyaz düsünüyorum! her renkle uyuyor ve ilerleyen zamanlarda da kullanabilirim...

sağol canım sen ne tarafta oturuyosun ki... ben ta şişliden gidiyorum avcılara...

ben okmeydanında oturuyorum canım beni eşim uzak hastaneye götürmez yakında el altında olacak bahçelievler medicalparkı dşünmüştüm oraya bile mırın kıırn etti malum eşler doğum anında pek panik oluyo acil durumları düşünerek yakın olsun diyo

zeynep doğum günün kutlu olsun cnaım nice güzle yıllaara

kızlar aranızda magnezyum kullanımına başlayan varmı hangi haftanızda almaya başladınız bide günün hangi vakti alıyosunuz söylermisiniz

canım ben 5 haftalıkken kullanmaya basladım ama onun belırlı bır ayı yok: Nezamankı kramların uyusmaların oluyorsa doktor ozaman yazıyor: Ben günde 1 tane tok karnına alıyorum: Zaman farketmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…