http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/317187-kurdeladan-cicek-yapimi.html
Kızlar bi bakın ya bayıldımmmm
havva canım ya tam ıstedıgım renklerde cok guzel bı besık sorması ayıp nerden ne kadara bu besık?
Canım Eyüp Demirkapı'da Güvenal mobilyada. gardrop iki kapılı 650, büyüyen beşik 650
Zeynepçim komple mdf ve kurşunsuz boya
sağol canım sen ne tarafta oturuyosun ki... ben ta şişliden gidiyorum avcılara...
ben okmeydanında oturuyorum canım beni eşim uzak hastaneye götürmez yakında el altında olacak bahçelievler medicalparkı dşünmüştüm oraya bile mırın kıırn etti malum eşler doğum anında pek panik oluyo acil durumları düşünerek yakın olsun diyo
zeynep doğum günün kutlu olsun cnaım nice güzle yıllaara
kızlar aranızda magnezyum kullanımına başlayan varmı hangi haftanızda almaya başladınız bide günün hangi vakti alıyosunuz söylermisiniz
pardon canım 5 haftalık degıl: Yanlıs yazmısım 5 aylıkken kullanmaya basladım1canım ben 5 haftalıkken kullanmaya basladım ama onun belırlı bır ayı yok: Nezamankı kramların uyusmaların oluyorsa doktor ozaman yazıyor: Ben günde 1 tane tok karnına alıyorum: Zaman farketmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?