2010 Şubat Anneleri

evet cnm lavantami koysak acaba sekermi seker koyunca da iyi oluyo ama ne bileyim mazemeleri alip suslicem sonra tek icine seker koymak kalsin kızlar 40 hafta hamilelekte bakiyorum kk da cogu arkadas 35 36 37 haftalarda dogurmus bebekler ne kadar iyi gelisiyo ya o kadar cabuk doguyorlar onun icin 7 aydan sonra cantalarimizi hazirlamamiz lazim son an insanin eli ayagi dolasir heycandan delenirim ay ben :lepi:
ya biz ne zaman hazırlayacağız çantalarımızı delikafadulden ben çok sabırsızlanıyorum hihoyyyt
kızlar merhabaaaa
bugun dogum gunumdu esım cok guzel bı suprız hazırlamıs bana aksam bı ara dısarı cıktık ewe bı geldık butun sevdıklerım arkadaslarım dostlarım ewde ewı hazırlamıslar suprız yapmıslar bana cok mutluyum bugun. kızımda kıpır kıpır oda kendınce annesının dogum gununu kutluyo heralde opuyorumnanaktan
sız nasılsınız kac gundur yokum bakamıyorum hersey yolunda ınsallah
ne güzel canım doğum gününkutlu olsun daha nice yıllara bebişinle kocanla

bi zamanlar ben de yapıyordum hatta havlu falan işledim zemuszemus
ben de birkaç para bebişimin cicilerinden koydum bakın albümümde

günaydın kızlar uzun süredir giremiyotdum siteye umarım herkes iyidir
dün maskoya gittik bebişe odasını beşiğini aldık kasım sonunda gelecek ay bir an önce doğsalar sağlikla gün geçtikçe heyecanlanıyorum

günaydın tatlı anneler ve bebişleri herkese güzel pazarlarŞeniz oğluşumla biz yine çalışıyoruz bizim gibi çalışanlara da kolay gelsin

günaydın tuğbacım kolay gelsin oğluşunla sana bizde oğlumla çalışıyoruz

kaderlerimiz aynı yanikaydirigubbakcemile5 benimde dün akşam eşimin denizliden akrabası gelmiş düğüne eşiyle birlikte bizim yaşımızda onlarda daha geçen sene evlendiler ama geleceklerinden son anda haberim oldu gece bizde yatıya kaldılar onları bırakıp işe geldim canım sıkılıyor böyle olunca şu anda evde eşim ve kayınvalidem ilgileniyor onlarla :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydınnn canlarr a.s.ya saatler bugün geriye alıyonudu diymi yanlış hatırlamıyosamCADIARZU

ayy sorma bıtanesı bızım haberımız yoktu saatlerın alındıgındanda sabah esımı 8,30 da gondercegıme 7,30 da gondermısım naptıysa garıbım o saatte kaydirigubbakcemile3

günaydın canım opuyorumnanaktan sanırım şeker yüklemesinide sorunsuz atlaşmıssın gözün aydın cimcimeyede maşallah :nazar:

Back