2010 Şubat Anneleri

kızlar mevlut veya hastane sekerlerinizi almayimi yapmayimi dusunuyorsunuz ben mazemeciye gitim icin yapilmamis 1 lirasa yapilmisi 2 liraya satiyrlar cok fark var ben mazemeleri alcam evde yapcam kızlar da uygun olur sonucta 60 tane turkiyeye 40 tane londraya getircem ve sebeti de ben alip yapcam kızlar ama 7 aydan sonra mazemeleri alcam yapcam son ana sekerleri koycam eskimesin diye siz ne dusunuyorsunuz

2,30 da gittik civile bakındım ama siz yoktunuz sanırım çıkmıştınız.çok cici şeyler aldık.kaç saat oyalandık farkına bile varmadık.

sen neler yaptın özlemcim.

:) bende bayıldım o mağazaya harıka ve cok ucuz bız bırcok ıhtıyacımızı almısdık ama yıne dayanamadık :)

Kizlar ben çikiyorum kocisim gelir birazdan yarin görüsürüz
kizimda bende öpüyoruz hepinizi ve bebislerinizi
Puanlayabildiklerimi puanladim

smufer cnm yei cicileriniz hayırlı olsun ben da bir kac zibin alcam birde tulum haaa birde mevlut takimi obur kalan herseyi annemle alcam bu arada bugun bir arkadas sormus herseyımı yıkıyoruz diye bebeklerin cicilerini yok pijama agiz mendileri zibinlari nevresim aklet kilot o takım seylerini yıkadim bozulucak kadife tarzi veya sikli gitmesin istedigim seylerimizi ben yıkamadim kızlar aldiklarimi yavas yavas elde yıkadim bebek sabunula utuledim ve bohcaliyorum bazilarini kutularina koyuyorum ki kisin zor kurur diye

Hoşbulduk Havvacım nasılsın canım naber,

Saüol canım bebeğimin iyi haberlerini aldım çok mutluyum bugün

kızlar mevlut veya hastane sekerlerinizi almayimi yapmayimi dusunuyorsunuz ben mazemeciye gitim icin yapilmamis 1 lirasa yapilmisi 2 liraya satiyrlar cok fark var ben mazemeleri alcam evde yapcam kızlar da uygun olur sonucta 60 tane turkiyeye 40 tane londraya getircem ve sebeti de ben alip yapcam kızlar ama 7 aydan sonra mazemeleri alcam yapcam son ana sekerleri koycam eskimesin diye siz ne dusunuyorsunuz

Canım ben de evde yapmayı planlıyorum. Şeker yerine lavanta da konabiliyor.

Kizlar ben çikiyorum kocisim gelir birazdan yarin görüsürüz
kizimda bende öpüyoruz hepinizi ve bebislerinizi
Puanlayabildiklerimi puanladim

İyi akşamlar tatlım.. Görüşürüz

canım bende doğuma yakın zamanda alıp evde kendim yapıcam.istanbulda eminönünde havuzlu handa çok uygunmuş bu malzemeler oradan alıcam.sende fırsat bulursak bak derim bitanem.

smufer cnm yei cicileriniz hayırlı olsun ben da bir kac zibin alcam birde tulum haaa birde mevlut takimi obur kalan herseyi annemle alcam bu arada bugun bir arkadas sormus herseyımı yıkıyoruz diye bebeklerin cicilerini yok pijama agiz mendileri zibinlari nevresim aklet kilot o takım seylerini yıkadim bozulucak kadife tarzi veya sikli gitmesin istedigim seylerimizi ben yıkamadim kızlar aldiklarimi yavas yavas elde yıkadim bebek sabunula utuledim ve bohcaliyorum bazilarini kutularina koyuyorum ki kisin zor kurur diye

saol canım senin cicilerde çok güzel.bende doğuma yakın yıkayıp ütülüycem.henüz erken gibi geliyor bana.

evet cnm lavantami koysak acaba sekermi seker koyunca da iyi oluyo ama ne bileyim mazemeleri alip suslicem sonra tek icine seker koymak kalsin kızlar 40 hafta hamilelekte bakiyorum kk da cogu arkadas 35 36 37 haftalarda dogurmus bebekler ne kadar iyi gelisiyo ya o kadar cabuk doguyorlar onun icin 7 aydan sonra cantalarimizi hazirlamamiz lazim son an insanin eli ayagi dolasir heycandan delenirim ay ben :lepi:

Çok haklısın Meleksencim Çok iş var yapılacak. Bebek şekerleri bozup da şekerini yemeye kıyamıyor insan. O yüzden lavanta koymayı düşünüyorum ben hem güzel kokar hem de bozulmaz. Ama tam karar veremedim.

kızlar merhabaaaa
bugun dogum gunumdu esım cok guzel bı suprız hazırlamıs bana aksam bı ara dısarı cıktık ewe bı geldık butun sevdıklerım arkadaslarım dostlarım ewde ewı hazırlamıslar suprız yapmıslar bana cok mutluyum bugun. kızımda kıpır kıpır oda kendınce annesının dogum gununu kutluyo heralde opuyorumnanaktan
sız nasılsınız kac gundur yokum bakamıyorum hersey yolunda ınsallah

kızlar merhabaaaa
bugun dogum gunumdu esım cok guzel bı suprız hazırlamıs bana aksam bı ara dısarı cıktık ewe bı geldık butun sevdıklerım arkadaslarım dostlarım ewde ewı hazırlamıslar suprız yapmıslar bana cok mutluyum bugun. kızımda kıpır kıpır oda kendınce annesının dogum gununu kutluyo heralde opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canım. nice senelere.

kızlar merhabaaaa

zeynep'cim doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu senelere sevdiklerinle.:1hug:

Kızlar profilime kızımıza almayı düşündüğümüz beşiğin resmini ekledim bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

Back