http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html bebis odalarin avize yapimi kızlar bi bakin bende yapsam mi kapi susume aldigim kucuk kelebeklerlede suslesem mi diyorum
Sumifer hoşgeldin canım
2,30 da gittik civile bakındım ama siz yoktunuz sanırım çıkmıştınız.çok cici şeyler aldık.kaç saat oyalandık farkına bile varmadık.
sen neler yaptın özlemcim.
Hoşbulduk Havvacım nasılsın canım naber,
kızlar mevlut veya hastane sekerlerinizi almayimi yapmayimi dusunuyorsunuz ben mazemeciye gitim icin yapilmamis 1 lirasa yapilmisi 2 liraya satiyrlar cok fark var ben mazemeleri alcam evde yapcam kızlar da uygun olur sonucta 60 tane turkiyeye 40 tane londraya getircem ve sebeti de ben alip yapcam kızlar ama 7 aydan sonra mazemeleri alcam yapcam son ana sekerleri koycam eskimesin diye siz ne dusunuyorsunuz
Kizlar ben çikiyorum kocisim gelir birazdan yarin görüsürüz
kizimda bende öpüyoruz hepinizi ve bebislerinizi
Puanlayabildiklerimi puanladim
kızlar mevlut veya hastane sekerlerinizi almayimi yapmayimi dusunuyorsunuz ben mazemeciye gitim icin yapilmamis 1 lirasa yapilmisi 2 liraya satiyrlar cok fark var ben mazemeleri alcam evde yapcam kızlar da uygun olur sonucta 60 tane turkiyeye 40 tane londraya getircem ve sebeti de ben alip yapcam kızlar ama 7 aydan sonra mazemeleri alcam yapcam son ana sekerleri koycam eskimesin diye siz ne dusunuyorsunuz
smufer cnm yei cicileriniz hayırlı olsun ben da bir kac zibin alcam birde tulum haaa birde mevlut takimi obur kalan herseyi annemle alcam bu arada bugun bir arkadas sormus herseyımı yıkıyoruz diye bebeklerin cicilerini yok pijama agiz mendileri zibinlari nevresim aklet kilot o takım seylerini yıkadim bozulucak kadife tarzi veya sikli gitmesin istedigim seylerimizi ben yıkamadim kızlar aldiklarimi yavas yavas elde yıkadim bebek sabunula utuledim ve bohcaliyorum bazilarini kutularina koyuyorum ki kisin zor kurur diye
kızlar merhabaaaa
bugun dogum gunumdu esım cok guzel bı suprız hazırlamıs bana aksam bı ara dısarı cıktık ewe bı geldık butun sevdıklerım arkadaslarım dostlarım ewde ewı hazırlamıslar suprız yapmıslar bana cok mutluyum bugun. kızımda kıpır kıpır oda kendınce annesının dogum gununu kutluyo heralde opuyorumnanaktan
sız nasılsınız kac gundur yokum bakamıyorum hersey yolunda ınsallah
doğum günün kutlu olsun canım. nice senelere.
kızlar merhabaaaa
bugun dogum gunumdu esım cok guzel bı suprız hazırlamıs bana aksam bı ara dısarı cıktık ewe bı geldık butun sevdıklerım arkadaslarım dostlarım ewde ewı hazırlamıslar suprız yapmıslar bana cok mutluyum bugun. kızımda kıpır kıpır oda kendınce annesının dogum gununu kutluyo heralde opuyorumnanaktan
sız nasılsınız kac gundur yokum bakamıyorum hersey yolunda ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?