Arkadaşlar ben dün domuz gribi aşısını sordum. Normal grip aşısını bile yaptırma hamileyken dedi.
Arkadaşlar ben dün domuz gribi aşısını sordum. Normal grip aşısını bile yaptırma hamileyken dedi.
kızlar hakikaten bebeklerimiz ve hepimiz Allaha emanetiz :Saruboceq::Saruboceq:Türkiyede bu zamana kadar deli dana ,kuş gribi ,kene vs. vs. derken neler neler çıktı meydana ölenlerde oldu etkilenmeyenlerde her çıkan şeyde aşı olsaydık halimiz nasıl olurdu nasip artık
evet canım allah bizi bebişlerimizi korusun aşı olalım korunalım derken daha beter olmayalım benim teyzemin kızının eşinin eli sakat annesi ona hamileyken ağrı kesici iğne yapmışlar ondan olmuş allah korusun canım
Boyatayım diyorum, sonra vazgeçiyorum. Organik boya mı denesem. Ama onların içinde de ne var belli değil..
Selamlar kızlar. Herkese iyi pazarlar.
Ben grip oldum kızlar yaa. dünden beri kötü oldum. Boğazlarım ağrımıyor çok şükür ama burnum tıkalı gözlerim akıyor:çok üzgünüm: İhşallah daha kötü olmam. Şimdi adaçayı içtim bol limonlu.
Saçlardan bahsediyormuşsunuz aklıma geldi ben de dün akşam rüyamda saçlarımın beyazladığını gördüm. Rüya tabirlerinde ne yazıyor biliyor musunuz : Hamile kadının saçlarının beyazladığını görmesi erkek çocuğu olacağına işarettir:dance: Doğru:smiley-cool:
hoşgeldin şeker geçmiş olsun a.s.dikkat ette daha çok artmasın hastalığın
rüyanda hayırlara çıksın inşallah vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?