Yüklemeden sonra 120 çıktı canım.Sınır 170 miş
hava cnm ay bitim cicilerinize cok guzel ler ay ciciler gorunce benimde alis veris yapasim kabariyo:kedi: bende hastalik oldu galiba
Şeniz
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle girerler içlerine...
güzelmiş canım maşallah
Havvacim cicilerinin hepsi çok güzel tatlim iyi günlerde giydirmek nasip olsun
Bende bugün kizima bisiler aldim cicilerimize ekledim
Insan dayanamiyo bi türlü okadar güzel seyler varki hepsini alasim geliyo
Kızlar bugün doktora bebeğin pozisyonunu sordum. Başı aşağıda sağ kasığının tarafında dedi.Eve geldiğimden beri hiç göbişimi okşamadım. Deminden beri damar atışı gibi atışlar hissediyorum. Ama kuvvatli atışlar. Vuruş daha çok.Göbeğimi okşamaya başladım ve durdu. Her gün bu saatlerde okşuyorum bebeğimi. Bugün kendisi istedi. Allahım Nasıl bir mucize bu ya.. Anne beni okşa dedi resmen
maşşallah bebişlerimize.şimdi sürekli hareket ediyorlar ya azcık bi etmese benim aklım çıkıyo yoksa bişey mi oldu neden durdu diye tekmelemesi, vurması beni çok mutlu ediyo varlığını hissettirip ben burdayım anneeeeeeeeee diyo.
selam canım ,aynı sekılde bende oyle bırazcık dursa hemen evham yapıyorum ama onlarda arada yoruluyorlar dımı ama :)
evet onlarda dinlenmek istiyorlar, uyusunlarki çabuk büyüsünler biran önce gelsinler kucaklarımıza.senin tahmini doğum tarihin ne canım.
eee ne yaptınız bugun bakalımmmmm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?