2010 Şubat Anneleri

ya biz ne zaman hazırlayacağız çantalarımızı delikafadulden ben çok sabırsızlanıyorum hihoyyyt
ne güzel canım doğum gününkutlu olsun daha nice yıllara bebişinle kocanla

bi zamanlar ben de yapıyordum hatta havlu falan işledim zemuszemus
ben de birkaç para bebişimin cicilerinden koydum bakın albümümde

günaydın kızlar uzun süredir giremiyotdum siteye umarım herkes iyidir
dün maskoya gittik bebişe odasını beşiğini aldık kasım sonunda gelecek ay bir an önce doğsalar sağlikla gün geçtikçe heyecanlanıyorum

günaydınnn canlarr a.s.ya saatler bugün geriye alıyonudu diymi yanlış hatırlamıyosamCADIARZU

günaydın tatlı anneler ve bebişleri herkese güzel pazarlarŞeniz oğluşumla biz yine çalışıyoruz bizim gibi çalışanlara da kolay gelsin

günaydın tuğbacım kolay gelsin oğluşunla sana bizde oğlumla çalışıyoruz

kaderlerimiz aynı yanikaydirigubbakcemile5 benimde dün akşam eşimin denizliden akrabası gelmiş düğüne eşiyle birlikte bizim yaşımızda onlarda daha geçen sene evlendiler ama geleceklerinden son anda haberim oldu gece bizde yatıya kaldılar onları bırakıp işe geldim canım sıkılıyor böyle olunca şu anda evde eşim ve kayınvalidem ilgileniyor onlarla :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydınnn canlarr a.s.ya saatler bugün geriye alıyonudu diymi yanlış hatırlamıyosamCADIARZU

ayy sorma bıtanesı bızım haberımız yoktu saatlerın alındıgındanda sabah esımı 8,30 da gondercegıme 7,30 da gondermısım naptıysa garıbım o saatte kaydirigubbakcemile3

günaydın canım opuyorumnanaktan sanırım şeker yüklemesinide sorunsuz atlaşmıssın gözün aydın cimcimeyede maşallah

Arkadaşlar ben dün domuz gribi aşısını sordum. Normal grip aşısını bile yaptırma hamileyken dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…