kızlar gunaydın...
gunaydın dıyorum ama sabahın 6sından berı ayaktayım.
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
doktor sordu kac haftalıksın neyın var dedı. bende cevap verdım...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
ve adam resmen catı muayenesı yaptı...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
ve canım hala cok yanıyor...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???
canım benim tam dünür ne kız yarımmıyız şimdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ne bileyim canım çoğu bitti azı kaldı çok şükür herşey güzel gitsin inşallah
canım benim geçmiş olsun ay valla bir korku daha çıktı başımıza 9.ayda yapılcak mecburende bakalım neler görcez
kötü şeyler düşünme canım herşeyin hayırlısı herşey bizler için sağlıklı doğacak bebişlerimiz inşallahhh
geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz ama dr. üstüne düşmedimi nerden geliyomuş bu kan?? çatı muayenesinide zaten hiç anlamam parmaklarıyla kaç cm açılma var söylüyolar cetvel gibiler mübarekler...
everelim yani manasında... kaydirigubbakcemile3 kız şimdi dövsem sen kimsin diycek bana bi daha dövcem...klava:
tek tavsıyem kendını sıkma yoksa sonu fena oluyor :roflol:
pofıdı kız ızmırde magazamı bulamıyon allah senı napmasın gıt alısverıse gıtmısken kemeraltında meshur bı kahvecı war ordada damlasakızlı turk kahvesı ıc benım yerıme :asigim:
ben 7 .ayıma girdim ve alışverişede başladım artık benımkı aşagıda oldugundan erken gelebilir çünkibence alışveriş işini bitmesi gereken bir görev degil keyfe dönüştürmek gerek bebeginiz için bişiler almak gerçekten çok keyifli çünki
bakın dün bunları aldım internettenhihoyyyt
http://img43.imageshack.us/img43/2585/hamilelerveyenianneleri.jpg
tek tavsıyem kendını sıkma yoksa sonu fena oluyor :roflol:
pofıdı kız ızmırde magazamı bulamıyon Allah senı napmasın gıt alısverıse gıtmısken kemeraltında meshur bı kahvecı war ordada damlasakızlı turk kahvesı ıc benım yerıme :asigim:
pofidi cnm bak burası kasımda açılacakmış izmirde tam bir bebk magazası herşey var dört gözle bekliyorum bende
www.eniyibebek.com
çok güzeller canım güle güle kullansın bebişin
ben 7 .ayıma girdim ve alışverişede başladım artık benımkı aşagıda oldugundan erken gelebilir çünkibence alışveriş işini bitmesi gereken bir görev degil keyfe dönüştürmek gerek bebeginiz için bişiler almak gerçekten çok keyifli çünki
sAGOL cnm daha iyisi sizin bebişlere olsun inş.çok güzeller canım güle güle kullansın bebişin
inş. ii haberllerle dönersin hihoyyytcıcıler ben kacıyorum yawastan su el uyusmalarım ıcın norolojıde randewum war bakalım daha neler gelıcek basıma...
opuyorum hepınızı kızlar kızımda cok opuyo sızı :asigim:
Sen de gel şekerim hep birlikte gidelim fincanda pişen kahve içelim kemeraltında
Evet şekerim ben de onu bekliyorum açılsın da gidim bakim. Yeni açıldı diye indirimli olur belki:icecream:
canım fiyatı çok uygun geldı bana nuk kalitesini biliyoruz zaten yorumlarıda okudum alanlar çok memnunmuş 39 .00 fiyatı içinde 2 adet emzik emzikler kapaklıymış bir küçük bir büyük biberon bide çıngırak vargüle güle kullan canım içinde neler var bunun kaça aldın bide
Şekerim bu pijamaya bayıldım. Nerden aldın?
Güle güle kullanınopuyorumnanaktan
ben usk. oturuyorum cnm ama isten gelicem kavacıktan arabayla gelicem. 18:30da baslıyor trafige kalmadan cıkarım birde girmeden oralarda biseyler yeriz hem de laflarız ha?? sen yakın mısın peki ??
canım fiyatı çok uygun geldı bana nuk kalitesini biliyoruz zaten yorumlarıda okudum alanlar çok memnunmuş 39 .00 fiyatı içinde 2 adet emzik emzikler kapaklıymış bir küçük bir büyük biberon bide çıngırak var
cnm pijamayıda g.g den aldım 25 tl ama kullanılmamış sıfır yani ceketi tacı filan içinde çok uyguna geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?