hoşgeldin canım kovarmıyız canım hiçç belli olmaz bizede 9 şubat dedi ama erken doğarsa kovacanızmı benide yoksa ağlarım ben sonraaa
ayy az kaldı kızlar yha hergün nekadarı gitti nekadar kaldı diye gün hesaplıyorum voles ilk doguranlar bizler olacaz inşşş.sonra havamızı atarız biz kurtulduk diyesırnaşık şeybenimde canım 30 ocak tahmini doğum ama bende gitmem burdan kaydirigubbakcemile3
kızlar gunaydın...
gunaydın dıyorum ama sabahın 6sından berı ayaktayım.
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
doktor sordu kac haftalıksın neyın var dedı. bende cevap verdım...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
ve adam resmen catı muayenesı yaptı...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
ve canım hala cok yanıyor...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???
çok geçmiş olsun cnm çatı muayenesinin can acıttıgını duymuştum ama bukadar oldugunu bilmiyodum valla
ama bunu doktor yaptıysa vardır bir bildigi bebege zarar vermez sanırım