slm canım senden mi yardım bekliyo bide maşallah gelemem deseydin yaaa
ne yardımı kız otur oturduğun yerde
sana mı güvenipte misafir cağırmış
yorma kendini yoruluncada tansiyon çıkar
yok kız bişi yaptırmıyo bak oturuyom valla iidir saolsun.beni düşündüğünüz için saolun canlarımŞenizYa Fatoşçum onlar gelsin sana yardıma artık. Unutuyorlar senin hamile olduğunu herhalde.
Tansiyonunun düşmesi için dinlenmen lazım.
böyle giderse yarın bir gün biz kendi topraklarımızda açılım ister hale gelcez
Allahım sen vatanımızı hainlerden koru:Saruboceq:turkbayragi
ayyyyy liste süper görünüyooo.... Allahım nazarlardan saklasın listemizi.... doğuma yakın buna bide doğum şekli ve bebeğin kilosunuda ekleyelim yaren olur mu?
slm kızlar günaydın herkes iyiidir inş.
yarencim benım bilgilerim pek yok orda güncellersen sevinirim
son adet 24 nisan, erkek tahmini dogum 29 ocak
yani doktor ilk şubat demişti şimdi ocaga kaydı ama ben şubat annelerinden ayrılmak istemıyom kovsanızda gitmemkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar günaydın herkes iyiidir inş.
yarencim benım bilgilerim pek yok orda güncellersen sevinirim
son adet 24 nisan, yaş 26 cinsiyet erkek tahmini dogum 29 ocak
yani doktor ilk şubat demişti şimdi ocaga kaydı ama ben şubat annelerinden ayrılmak istemıyom kovsanızda gitmemkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla süper olur canım ay kızlar şaka maka az kaldı ben çok heycanlıyım hergece sanki sabah doğum yapcakmışım gibi hissediyorum bu pisikoloji normalmi sizce yoksa psikoloğa danışayımmı ne dersinizz
dünürüm yardıma gidiyomuşun eltine çok yorma kendinide damadımıda.... ya eltin sana yardıma gelsin sen ne gidiyosun anlamadım ki... tam dünür olalımda ben döverim senin eltini...
voles sevilayı senin dedğin gibi yaptım, benim aklıma gelmemişti öyle :) .. yerim ben senin gönlünü yerim..:asigim:
kızlar gunaydın...
gunaydın dıyorum ama sabahın 6sından berı ayaktayım.
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
doktor sordu kac haftalıksın neyın var dedı. bende cevap verdım...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
ve adam resmen catı muayenesı yaptı...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
ve canım hala cok yanıyor...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???
rahat olursan acımaz dıyolar belkı acımazdı ama benım haberım yoktu adamın parmagını sokucagından... zaten gergındım kastıkca kasmıstım kendımı... oda bısey demeden olaya gırınce canım cok yandı acıkcası...
kızlar gunaydın...
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???
voles sevilayı senin dedğin gibi yaptım, benim aklıma gelmemişti öyle :) .. yerim ben senin gönlünü yerim..:asigim:
kızlar gunaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?