hoşgeldin canım kovarmıyız canım hiçç belli olmaz bizede 9 şubat dedi ama erken doğarsa kovacanızmı benide yoksa ağlarım ben sonraaa
ayy az kaldı kızlar yha hergün nekadarı gitti nekadar kaldı diye gün hesaplıyorum voles ilk doguranlar bizler olacaz inşşş.sonra havamızı atarız biz kurtulduk diyesırnaşık şeybenimde canım 30 ocak tahmini doğum ama bende gitmem burdan kaydirigubbakcemile3
kızlar gunaydın...
gunaydın dıyorum ama sabahın 6sından berı ayaktayım.
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
doktor sordu kac haftalıksın neyın var dedı. bende cevap verdım...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
ve adam resmen catı muayenesı yaptı...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
ve canım hala cok yanıyor...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???
geçmiş olsun canım ya :1hug:sorun neymişki pardon anlayamadım da nerden kaynaklanıyor belli değil mi :uhm:
doktoruna söyle degiştirsin canım..ben elevit kullanmıyorum.megadayn kullanıyorum vitamin hapı olarak.
aman bu doktorlara kalsa azcık kilo ile doguracagız.aytamam kim istemez az kilo ile dogurmayı ama bu hormanlar yokmu insan acıkıyo...sanırım bende almaya başladım iyice.valla evde tartı var hiç içimden gelmiyo bakmak..neyse boşver üzülme.oglun iyiymiş sen ona bak hadi gözün aydın...
kızlar gunaydın...
gunaydın dıyorum ama sabahın 6sından berı ayaktayım.
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
doktor sordu kac haftalıksın neyın var dedı. bende cevap verdım...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
ve adam resmen catı muayenesı yaptı...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
ve canım hala cok yanıyor...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???
Geçmiş olsun canım Allahtan bebişte birşey yok.Catı muayenesi 7. aydan sonra acılma olur suyu gelir diye tehlikeli şuan sakıncası yok ama hazırlıksız yakalanman kötü tabi beklemediğin anda 3 parmak kötü olmuş.çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve kendi dr ara bi söyle belki kontrol için gelmeni ister.
kızlar ya ben daha bebişime bi don bile almadım
biraz daha gecsin diye bekliyorum 29. haftayıda gecsin istiyorum
ve daha ne alınır nerden alınır bi planım bile yok:1no2:
canım geçmiş olsun
ama keşke alttan muayne için musait deilim deseydin ya
usg de gayet anlaşılırdı bebek iyimi deilmi
bu muayne zararlımı hiç fikrim yok canım
çok şükür iyimiş bebek geçmiş olsun canım
sende benım gıbısın canım ya bende 28 ı doldursun oyle alıyım herseyını dıyorum...
annene yada aıledenden bırıne sorsan bulundugun yerde bebe alısverıs yerlerı vardır mutlaka akıl verırler sana...
bu arada seldanın randevusu 1.30 daydı dımı bende arıyım onu sonra ınsallah hersey yolundadır...
var canım alışveriş yerleri ama ne bileyim beklemek istiyorum
aslında şimdiye durmazdım ama yakın bi arkadasımın karnında bebişi öldü :çok üzgünüm:
ondan etkilendim bende biraz daha zaman gecsin istiyorum
bi yandanda içimde alışveriş isteği uyanıyor
kotu seyler getırme canım aklına ıyı dusun ıyı olsun dımı ama Allah ın ıznıyle hepımız saglıkla dogurucaz mınıklerımızı ınsallah...
nerde oturuyosun kı sen hıc yokmu boyle bebıs seylerı satan yerler?
bı lıste hazırla 28 haftadan sonra cıkar yawas yawas tamamlarsın bende oyle yapıcam walla...
normaldir ya, ben de sürekli erken doğar mı acaba diye düşünüyorum.zaman hızlı mı geçiyo yavaş mı geçiyo anlamıyorum ki.. 26. haftadayım ne ara o kadar oldu diyorum bi, bi de diyorum ki daha 14 hafta var, geçse de kucağımıza alsak diyorum..-tatlicadiarzu-
rahat olursan acımaz dıyolar belkı acımazdı ama benım haberım yoktu adamın parmagını sokucagından... zaten gergındım kastıkca kasmıstım kendımı... oda bısey demeden olaya gırınce canım cok yandı acıkcası...
aslında şimdiye durmazdım ama yakın bi arkadasımın karnında bebişi öldü :çok üzgünüm:
plaj çok moral bozucu yazıyor o yuzden 2 gündür sayfaları açamıyorum ...
slm kızlar günaydın herkes iyiidir inş.
yarencim benım bilgilerim pek yok orda güncellersen sevinirim
son adet 24 nisan, yaş 26 cinsiyet erkek tahmini dogum 29 ocak
yani doktor ilk şubat demişti şimdi ocaga kaydı ama ben şubat annelerinden ayrılmak istemıyom kovsanızda gitmemkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla süper olur canım ay kızlar şaka maka az kaldı ben çok heycanlıyım hergece sanki sabah doğum yapcakmışım gibi hissediyorum bu pisikoloji normalmi sizce yoksa psikoloğa danışayımmı ne dersinizz
izmirdeyim ben en iyisi liste yapmak eksikler için
zaten bişeyi yok daha bebişinkaydirigubbakcemile3
izmirdeyim ben en iyisi liste yapmak eksikler için
zaten bişeyi yok daha bebişinkaydirigubbakcemile3
canım walla o panıkle bos bulundum bı an...
doktorumu aradım problem olmaz dedı neysekı...
nedır bu cektıklerımız yaw dogsun ısırıcam poposunu zaten :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?