2010 Şubat Anneleri

yarencım benım sat 17 mayıs doğum ise 20 şubatta 26 yasındayım canım eklersen cok sevınırım sana zahmet ttatlım

kızz.... benim gelinimi,ipeğimi verme kimselere klava:.. onlar göbüş kertmesi oldular ya..

:

kız verirmiyim ahmetimden başkasına..o bizim ilk göz agrımızzemuszemus

gözün aydın canım...ya seldayıda merak ediyorum.ama çakırgözlü iki gandar girmiyo kızlar çoook merak ediyorum şu kızı.umarım kötü bişey demezler..ama kötü bi his var içimde inşallah yanılıyorumdur:Saruboceq:

ayyyy sen derken bile içim bi tuhaf oldu anlatamam.geçmiş olsun canım çok şükür birşey çıkmamış gözün aydın.o çatı muayene hamileyken asla olmadım.zaten ben bi bagırırsam aglarımda ayyy....valla kızlar her yıl smear testi yaptırırm saglık için.valla o testi bile zar zor yaptırıyoum bagıra çagırakaydirigubbakcemile3

çok beğendim yaa bende alıcam inş. oğluşuma maviş maviş
kız sitesinde 77 küsür yazıyo sen baya iyiye almışınn

Son düzenleme:

Neler örceniz bakalım:hulya:

tatlım aslında açık artırma bitmedi daha bugece bitcek ama ben alcam işte teklıf vermeyin furrrum valla sizi:roflol::roflol:

Çok iyiymiş fiyatı yahu. Açık arttırma mı dedin kötükedihüso

kızlar şimdilik cam alın.bende öyle yaptım ama sonra camı bırakıyorsunuz.çünkü tutmaya başladıklarında cam güvenli olmuyo.hem tattamıyorlar.benim kız içer bide beşikten atmazsa içi rahat etmezdi.bazen içerdi başında beklerdim biberonu almak için yok anacım vermezdi illa aşagıya atacak o pıt sesi duyacakkaydirigubbakcemile3bide öyle düşünün..

ay çok hoş zilli ye bak bide biberonu atmadna rahat edemiyomuş :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

ya zaten ilk 6 ay emzirdigimiz için biberona gerek olmuyor pek ondan sonrası içinde cam agır gelir tutamaz diye düşünüyorum

ay çok hoş zilli ye bak bide biberonu atmadna rahat edemiyomuş :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

valla anlatsam baş olmaz yani komedi oluyorlar..sizde hepsini yaşayacaksınız emin olun.bütün bebekber biberon atmayı severler:tomato:

kızlar göbişimi çektim ama buraya nasıl koycam bilmiyorum biri bana tarif edebilir mi acaba:kedi:

valla anlatsam baş olmaz yani komedi oluyorlar..sizde hepsini yaşayacaksınız emin olun.bütün bebekber biberon atmayı severler:tomato:

inş. güzel Allah ım o günleri gösterir
bebeğimin her anını yaşamak için çalışmıcam ya anasını satimmm alkisalkisalkis

en sağlıklısı cam kızlar ilk aylar bende katılıyorum bak bak zeynoya neler yapıyomuş cadıı

yok kız başka tek bu:çok üzgünüm:
şaka biyana sizden önemlımı hediye bile ederim cnmŞeniz

ah kıyamam canım almış kadar oldun çok sağol tatlımm iyi günlerde giy sardım ben pijama olayına 8-9 takım sabahlıklarla beraber pijamam oldu dur deyin bana artık

inş. güzel Allah ım o günleri gösterir
bebeğimin her anını yaşamak için çalışmıcam ya anasını satimmm alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

en sağlıklısı cam kızlar ilk aylar bende katılıyorum bak bak zeynoya neler yapıyomuş cadıı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…