• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

yarencım benım sat 17 mayıs doğum ise 20 şubatta 26 yasındayım canım eklersen cok sevınırım sana zahmet ttatlım

kızz.... benim gelinimi,ipeğimi verme kimselere :oklava:.. onlar göbüş kertmesi oldular ya..

:

kız verirmiyim ahmetimden başkasına..o bizim ilk göz agrımızzemuszemus

selam kızlar okuyabildiğim kadarı ile herşey yolunda ,
biz dr dan geldik dün çektirdiğim ayrıntılı usg yi çok beğendi dr'un kalitesi çok iyi dedi 100 e çektirdim diyincede oo süper 300 den aşağı çekmezler dedi birde ben bağdat caddesi gibi ist en pahalı yerinde çektirdim kzımın şansına valla.kilomuz iyi dedi 8 kilo almışım yaa hızlı daldım galiba kilo olayına olayına.Şeker testi içinde 26. haftada yani 1 ay sonra yaptır dedi bizde haberler böyle.

Selda 13.00 te gidecekti dimi.bu arada Çakırgözlüden haber varmı baktım ama göremedimde

gözün aydın canım...ya seldayıda merak ediyorum.ama çakırgözlü iki gandar girmiyo kızlar çoook merak ediyorum şu kızı.umarım kötü bişey demezler..ama kötü bi his var içimde inşallah yanılıyorumdur:Saruboceq:

kızlar gunaydın...
gunaydın dıyorum ama sabahın 6sından berı ayaktayım.
sabah wc ye gıttıkten sonra cok afedersınız kucuk tuvaletımı yaptıktan sonra kan farkettım. beynımden vurulmusa dondum apar topar acıle gıttık. bakırkoy devlet hastanesının kadın dogum acıl polıklınıgıne...
doktor sordu kac haftalıksın neyın var dedı. bende cevap verdım...
alttan muaneye edıceme hazırlan sen dedı bende normal muayene sandım tamam dedım...
ve adam resmen catı muayenesı yaptı...
3 parmagıyla resmen catı muayenesı yaptı adam. cektıgım acıyı anlatamam sıze kızlar ya bagırmamla esım odaya daldı noluyo dıye... cok sukur bebekten gelmıyomus. sonrasında da karından ultrasonla baktı bebegın gayet saglıklı kadın dogumluk bı problem degıl dedı...
ve canım hala cok yanıyor...
tecrubelı annıslere sorucam zamanından once yapılan bu muayene bebege zarar verırmı???

ayyyy sen derken bile içim bi tuhaf oldu anlatamam.geçmiş olsun canım çok şükür birşey çıkmamış gözün aydın.o çatı muayene hamileyken asla olmadım.zaten ben bi bagırırsam aglarımda ayyy....valla kızlar her yıl smear testi yaptırırm saglık için.valla o testi bile zar zor yaptırıyoum bagıra çagırakaydirigubbakcemile3

ben 7 .ayıma girdim ve alışverişede başladım artık benımkı aşagıda oldugundan erken gelebilir çünkibence alışveriş işini bitmesi gereken bir görev degil keyfe dönüştürmek gerek bebeginiz için bişiler almak gerçekten çok keyifli çünki
bakın dün bunları aldım internetten:emir_bebek:hihoyyyt
oyunatana750342.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/2585/hamilelerveyenianneleri.jpg

çok beğendim yaa bende alıcam inş. oğluşuma maviş maviş
kız sitesinde 77 küsür yazıyo sen baya iyiye almışınn

Son düzenleme:
ZEYNEPP geçmiş olsun canım
kız dün o kadar konuştuk alttan muayeneyi bugün kabak senin başına patladı :)))
neyseki bebekte bişi yokmuş çok sevindim...

Bizde dün ananemizle renk renk ipler aldık pembeler beyazler yeşiller sarılar...

Neler örceniz bakalım:hulya:

canım fiyatı çok uygun geldı bana nuk kalitesini biliyoruz zaten yorumlarıda okudum alanlar çok memnunmuş 39 .00 fiyatı içinde 2 adet emzik emzikler kapaklıymış bir küçük bir büyük biberon bide çıngırak var

cnm pijamayıda g.g den aldım 25 tl ama kullanılmamış sıfır yani ceketi tacı filan içinde çok uyguna geldı bana

tatlım aslında açık artırma bitmedi daha bugece bitcek ama ben alcam işte teklıf vermeyin furrrum valla sizi:roflol::roflol:

Çok iyiymiş fiyatı yahu. Açık arttırma mı dedin kötükedihüso

kızlar şimdilik cam alın.bende öyle yaptım ama sonra camı bırakıyorsunuz.çünkü tutmaya başladıklarında cam güvenli olmuyo.hem tattamıyorlar.benim kız içer bide beşikten atmazsa içi rahat etmezdi.bazen içerdi başında beklerdim biberonu almak için yok anacım vermezdi illa aşagıya atacak o pıt sesi duyacakkaydirigubbakcemile3bide öyle düşünün..

kızlar şimdilik cam alın.bende öyle yaptım ama sonra camı bırakıyorsunuz.çünkü tutmaya başladıklarında cam güvenli olmuyo.hem tattamıyorlar.benim kız içer bide beşikten atmazsa içi rahat etmezdi.bazen içerdi başında beklerdim biberonu almak için yok anacım vermezdi illa aşagıya atacak o pıt sesi duyacakkaydirigubbakcemile3bide öyle düşünün..

ay çok hoş zilli ye bak bide biberonu atmadna rahat edemiyomuş :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

ya zaten ilk 6 ay emzirdigimiz için biberona gerek olmuyor pek ondan sonrası içinde cam agır gelir tutamaz diye düşünüyorum

ay çok hoş zilli ye bak bide biberonu atmadna rahat edemiyomuş :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

valla anlatsam baş olmaz yani komedi oluyorlar..sizde hepsini yaşayacaksınız emin olun.bütün bebekber biberon atmayı severler:tomato:

kızlar göbişimi çektim ama buraya nasıl koycam bilmiyorum biri bana tarif edebilir mi acaba:kedi:

valla anlatsam baş olmaz yani komedi oluyorlar..sizde hepsini yaşayacaksınız emin olun.bütün bebekber biberon atmayı severler:tomato:

inş. güzel Allah ım o günleri gösterir
bebeğimin her anını yaşamak için çalışmıcam ya anasını satimmm alkisalkisalkis

en sağlıklısı cam kızlar ilk aylar bende katılıyorum bak bak zeynoya neler yapıyomuş cadıı

yok kız başka tek bu:çok üzgünüm:
şaka biyana sizden önemlımı hediye bile ederim cnmŞeniz

ah kıyamam canım almış kadar oldun çok sağol tatlımm iyi günlerde giy sardım ben pijama olayına 8-9 takım sabahlıklarla beraber pijamam oldu dur deyin bana artık

inş. güzel Allah ım o günleri gösterir
bebeğimin her anını yaşamak için çalışmıcam ya anasını satimmm alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

en sağlıklısı cam kızlar ilk aylar bende katılıyorum bak bak zeynoya neler yapıyomuş cadıı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

Back