2010 Şubat Anneleri

Esracım bir dahaki kurs haftaya değil 29 ekimden dolayı ondan sonraki hafta unutma tamam mı ?

aaaaaa söylediğin iyi oldu canım walla ben giderdim:)))) off tamda perş mi denk gelmiş ya cuma olsaydı bari tatilide işe yarardı... sen ne tarafta oturuyodun canım yakınmı hastane sana nasıl geliceksin...?

ne bilem bacım.benim zeyno sezeryanla 39+1 de dünyaya geldi.ne sancı ne açılma.bişey yoktu bende kasılma bile yoktu..yani dursa daha duracaktı cadı.gelmeye iyeti yoktu.doktor 40 haftanın içindeyiz terblik olabilir alalım dedi.bizde tamam dedik....bnimde bildigim tam tersi oglan bebekler erken gelir diye bilirimkaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafaduldencanım bir doğsun hayırlısıyla nasıl baba kız birbirlerine düşkün olurlar gör bak

o aşk tam bizde var..onları seyretmek çok hoşuma gidiyo.benim zeynoda baba düşkünü illa baba olacak onun için benlede iyi ama önceligi baba...diyorum ipegide aranıza alın valla kıskanırım haaa.diyorum o dogsun alırız benim sevgim ikisinide yete diyo..ayyy canım kocam ya valla çok seviyorum eşimi o çok iyi bir baba.iyi bir eş...Şeniz

maşallah kocana Allah muhabbetinizi bozmasın canım arttırsın inş.

delikafadulden delikafadulden delikafaduldencanım bir doğsun hayırlısıyla nasıl baba kız birbirlerine düşkün olurlar gör bak

inşallah walla pek hayal edemiyorum şu ara o kısmı... babamızın kızıyla diyaloğu sadece eve geç gelmek yok erkekler kötü pis kaka hava kararmadan evde olunucak ve kızını dövmeyen dizini döver... hem kızı büyütcem hemde eşime baba olmayı öğreticem galiba..

belli olmuyo demek... zeyno yerini çok sevmiş belli ondan gelmek istememiş bi türlü... bakalım hayırlısıyla gelsinlerde artık o kadar taşımışım 1-2 haftayı aramam:))))))

maşallah kocana Allah muhabbetinizi bozmasın canım arttırsın inş.

amin canım sagol

evet ya yerini sevdi demekkikaydirigubbakcemile3tabi canım beklemişiz onca ayda bir iki haftayımı bekleyemiyoruz:lepi:

aaaaaa söylediğin iyi oldu canım walla ben giderdim:)))) off tamda perş mi denk gelmiş ya cuma olsaydı bari tatilide işe yarardı... sen ne tarafta oturuyodun canım yakınmı hastane sana nasıl geliceksin...?

ben usk. oturuyorum cnm ama isten gelicem kavacıktan arabayla gelicem. 18:30da baslıyor trafige kalmadan cıkarım birde girmeden oralarda biseyler yeriz hem de laflarız ha?? sen yakın mısın peki ??

pofidi bende dün dr. aradım hamurişi abur cubur tatlı çok fazla yemek yok dedi... zamanında bebek oynasın diye fazla yedim galiba metroları... sabahları 1 çay kaşığı tahin pekmez yesem bişey olur mu acaba?

1 çay kaşığı çok fazla bir miktar değil ki. Benim doktorum bana pekmezi yasakladı. Onun dışındakileri yiyebilirsin dedi.

Bu arada günaydın kızlar. Yine çok yoğundum giremedim kaç gündür. N e var ne yok görüşmeyeli? Özellikle Çakırgözlüyle Seldayı merak ediyorum. Bi gelişme var mı?

benim kocişte kız istiyordu ama artık beni bile oğlumun anası diye sever oldu hemen pabucumu dama attı gıcık klava:

esra senin eşin erkekler pis diyor benim eşimde oğlumuzu hemen evlendirmeye çalışıyor her akşam eve geliyor oğluma kız buldum diye doğduğu gün evlendirecek elinden gelse

günaydın canlarım.. Bugünki randevumuz için dualarınızı eksik etmeyin...
Allahım seldanın ve diğer anneciklerin bebeğine güç kuvvet sağlık ver..deyin nnooolurr

günaydın kızlar...
Sabahtan beri yazamadım çok yoğunum off
seldacım dualarım seninle herşey güzel olacak...

esra senin eşin erkekler pis diyor benim eşimde oğlumuzu hemen evlendirmeye çalışıyor her akşam eve geliyor oğluma kız buldum diye doğduğu gün evlendirecek elinden gelse

erkekler bir alem bizimde arkadaşlarımız var bizden 1 hafta sonra evlenmişlerdi onlarında bebekleri olacak aramızda 1ay falan var iki akıllı önce dünür olmaya karar verdiler onlarında oğluşu olacakmış dövüştürürüz diyorlar daha doğmadan kavga ettireceklermiş
çocuk gibiler yani

valla benim zeynonunda taliplisi çok.bizim çevremizde çok erkek çocuk doguran oldu ipegin bile hazır şimdiden.6 aylık bi oglumuz var talip oldular ipege...
bizim babamız kızlarımı vermem diyo.zeynonun kocası iç güveysi olursa veririm diyo degilse vermem ayrılamam kızımdan diyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın dünyanın en güzel annelerii......:enbuyukkk:
seldacım dualarım seninle...

kaydirigubbakcemile3kız güldüm valla...aklıma horoz dövüştürürlerya o aklıma geldikaydirigubbakcemile3

valla çocuklar canım ben bazen çocuk için acelemi ettik ilk önce seni büyütseydim diyorum oda olsun oğlumla beraber büyürüz diyor bakalım napcaz iki erkekle hangisi önce büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…