2010 Şubat Anneleri

günaydın
selda inşallah iyi haberler alırsın
bebiş yolun yarısını gecti inşallah bundan sonrasıda sağlıkla devam eder
bu arada dün doktora gittim sekerim için yüksek dedi sınırı gecmişim
üst değer 140 mış tatlı ekmek hamurişi abur cubur yasak
2 hafta sonra tekrar bakılacak

oğluşum bu aralar az kıpırdıyo yaa
özledim onun kıpırdamasınııı

insan kıpırdanmalara alışınca çok kötü oluyormus benimde bir ara oldu canım 3 gün hiç oynamadı neredeyse cok sınrılerım bozuluyordu sonra yıne basladı o 3 gundede cok yorucu bır zaman gecırmısdım sonra dınlenmeye gectım ve hareketlenmeler basladı merak etme başlar yine kıpır kıpır olmaya...

ya evet alıştırdı fıkır fıkır hareketlere şimdi tık yok günde bi iki kez
ama artık göbeğimin baya üstünde hissediyorum büyüdü galiba teysesii

Seldacım Rabbim senin ve oğlunun yanında olsun..Sağlıklı, hayırlı haberlerle dönersin inş canım..Ben inanıyorum, bu kadar güçlü bir annenin oğlu da daha güçlü olacak.. Tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız bugün seninle canıma.s.

ya evet alıştırdı fıkır fıkır hareketlere şimdi tık yok günde bi iki kez
ama artık göbeğimin baya üstünde hissediyorum büyüdü galiba teysesii

benimkide bugunlerde hareketsiz pek bir de yerini mi degistirdi ne cok allta hissediyorum hareketlerini normal mi kızlar ??

günaydın canlarım.. bugünki randevumuz için dualarınızı eksik etmeyin...
Allahım seldanın ve diğer anneciklerin bebeğine güç kuvvet sağlık ver..deyin nnooolurr

günaydın canım..rabbim yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerle gelirsin.....

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum

günaydın fatoşcum.ilacı içtikten sonra tansiyon ölçtürdünmü hiç kaç çıkıyo....

Günaydın canlarım. Herkese güzel haberlerle dolu bir gün olsun.

Seldacım sen de çok iyi haberlerle gel inşallah dualarımız seninle. Oğlumun oğluna selamı varopuyorumnanaktan

günaydın canım..bende şuan yapıyorum kahvaltı bi yandan sizlere bakıyorum...

günaydın tatlı anneler ve bebişleri zemuszemus selda canım kalbimiz ve dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

günaydın tubacımm...

günaydın esma......

..

günaydın esra...dimi artık az kalmaya başladı valla......)))))))))))

günaydın canım...bende karnımı doyuruyorum....

Günaydın kızlar...
Seldacım Allah yardımcın olsun, güzel haberlerle geleceksin eminim...

günaydın fatmacıgım...

günaydın canım...artık dikkat et bari benimde yakın muayenem valla bendede çıkarsa hiç şaşırmam acayip asur cubur yemeye başladım.tatlıylada aram iyi..valla korkuyorum.keseyim diyorum ama dayanamıyorum....

günaydın canım...yaren dünürüm gelininin ismini koyduk kız ipek olacak listeye ekledinmi.hımmm

benimkide bugunlerde hareketsiz pek bir de yerini mi degistirdi ne cok allta hissediyorum hareketlerini normal mi kızlar ??

canım normaldir ben sağlık ocağına gittim 2 gün önce kalp atışlarını almak için te aşağıdan tuttu cihazı aa ne kadar aşağıdamış dedim kendi kendime hemşireye dordum aşaıdamı bebek die yok gayet normal dedi

oğluşum bu aralar az kıpırdıyo yaa
özledim onun kıpırdamasınııı

canım senin oğluşun maşallah erken başladı hareketlerini hissettirmeye bizimkilerde tembellik yaptı yaptı şimdi bir tepik atıyor akşam artık karnımın içi acıdı resmenakannehir biliyorsun zaten herzaman hareketleri bir olmuyor ama yinede insan hissetmek istiyor dimi her an her dakika mükemmel bir duyguhihoyyyt

evet benimki erken başladı hissettrimeye maşallah elimi koyunca konuşunca tepki veriyo du bu aralar pek nazlı bende keyifsizim belki ondandır

evet benimki erken başladı hissettrimeye maşallah elimi koyunca konuşunca tepki veriyo du bu aralar pek nazlı bende keyifsizim belki ondandır

sıkma canını annesi yorulmuştur belki yakında başlar yine bizimkide babaya nazlanıyor ben elimi koyunca nereye koysam oraya toplanıyor bir ağırlık oluyor babası konuşuveriyor ona tepik yok kıskanıyor odakaydirigubbakcemile3

bende hiç dayanamıyordum ama şimdi bıçak gibi kestim attım
arada bir azıcık yesemde olurmuş ama yok yemem ben gözüm korktukaydirigubbakcemile3

herkese günaydın seldacım dualarım seninle güzel haber getireceksin inşallah bizlere

Esracım bugun kuzenin kınası var oyuzden gelemiyorum cok istiyodum ama bundan sonrakine kesin gelicem birlikte gidelim ama olur mu ??

tamam canım haftaya birlikte gideriz.. kuzenin kınasıda hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla...

günaydın esra...dimi artık az kalmaya başladı valla......)))))))))))

aynen canım 26. haftama başlıyorum... ve 14 hafta kaldı önümde ki kızlar 40 haftayı doldurmazmış pek arkadaşlarımın hep 38. haftada geldi yani 3 ay sonra tam meleğim benimle inşallahhhhhhhhh......... 2 ay sonrada ben izne çıksam sonrası çabuk geçer inşallah....

bizimde babaya küs... babası elini karnıma koyunca hemen duruyo... oda parmağının ucuyla dün karnıma pıt pıt vuruyo dedim napıyosun vurma kızıma dedim... oda kızını dövmeyen dizini döver şimdiden önlemimi aliyim diyo... kaydirigubbakcemile3 bu nasıl bi baba olucak çok merak ediyorum...

evet canım şimdi vurmaya başları az cık azcık maşallah
aynen kız benimle irtibatta babasına hiç pas vermiyo oğlum :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

pofidi bende dün dr. aradım hamurişi abur cubur tatlı çok fazla yemek yok dedi... zamanında bebek oynasın diye fazla yedim galiba metroları... sabahları 1 çay kaşığı tahin pekmez yesem bişey olur mu acaba?

delikafadulden delikafadulden delikafaduldencanım bir doğsun hayırlısıyla nasıl baba kız birbirlerine düşkün olurlar gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…