2010 Şubat Anneleri

cnm mazemeleri toptanci gibi dukan var hazirlarinida satiyorlar boyle mazemede seker de satiyorlar hazir bn bir cesit mazemede kapi susu bana 7 tl ye cikti mazemesi ama oda yaparsak bi evimize cikalim da tul alcam kapiyi suslemeye nazar boncuklari hos geldin yazilari falanda var ondan da istiyorum bitane

sorma canım heycanlandım valla nasılsın tatlım bbeiş nasıl

iyiyiz tatlım bi yaramazlık yok.bugün çarşıya çıkmıştık oğlumla birlikte kendimi zor zapdettim.eskiden çarşıya çıktığımda ya kendime ya eşime bişeyler alırdım şimdi baktımda ellerim hep bizim velete aldıklarımla dolmuş.bir sürü bebek mağazasına girdim.geldim eve oturdum sevdim aldıklarımı Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize.
resim koymayı becerebilsem ekliycem sizlerde görün teyzeleri.

ah ya sumifer cnm allah hayırlısıla gidirmeyi nasip etsin bende oyleyım cıkarip cikarip seviyorum gisileri doktor dun yenı halile resim verdiya hep elimde ona bakiyorum ne tuhaf bisimis su annelik cnm ya

günaydın sevilaycım.. evet çalışmaya devam.. ocak sonu gibi doğum, ama ocağın ortalarına kadar çalışcam heralde...bir ihtimal şirkette de doğum yapabilirim :icecream: sen nasılsın? bi şikayetin var mı? ikizlerimiz nasıl?

slm kızlarrr.. Bügün biz daktır amcamızı ziyarete gidicezz..ya biz kocaman oldukkk.. 6 aya girdik.. Ama ben cok agırlastım.. 2 hafta önce haftane cıkıslarını felan aldım bebişlerimin en acil olan onlardı. Bi kac tanede tulum aldım. Her ihtimala karsı .. Bu hafta sonu onları bi güzelde yıkayıp ütülüycem.. Ayrıca bu ay sonu ben cantamı hazırlıycam O eni beklesin.. hepınıze güzel bi gün diliyoruz dua edin bize.. Meleklerinizide sizie Öptük..

Valla bende senin gibiyim. kaydirigubbakcemile5Benim bugun bellı olcak teyzesi.. Valla ikizler iyiler ama hiç durmuyorlar.. cok agırlastım yatamıyotum kramplarım arttı. magnezyum kullanıyorum. 9aylık gibi göbüşüm var. Ama gecicek biz ikizlerde 30 haftada izne cıkılıyormus. Bende 6 hafta sonra ayrılıcam.. Hayırlısı artık yolu yarıladık vallahihoyyytBen iyice hamiş modundayım.. Tadını cıkartıyorum güzelim şükür Allahıma zorları bitti alıs veris derdi basladı heyecanla..

canım benim allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
günaydın canım

oy oy maşallah yesin teyzesi onları hadi ii haberlerle gel bizede ahber ver ikizlerimizin annesi.

günaydın canlarım.. bugünki randevumuz için dualarınızı eksik etmeyin...
Allahım seldanın ve diğer anneciklerin bebeğine güç kuvvet sağlık ver..deyin nnooolurr

Günaydın canlarım. Herkese güzel haberlerle dolu bir gün olsun.

Seldacım sen de çok iyi haberlerle gel inşallah dualarımız seninle. Oğlumun oğluna selamı varopuyorumnanaktan

günaydın tatlı anneler ve bebişleri zemuszemus selda canım kalbimiz ve dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

günaydın canım maşallah kuzucuklarına sanada iki tane bebek taşıyosun Allah kolaylıklar versin canım sağlıkla inş. doğsunlar

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum
günaydın canım sanada inş.

günaydın canlarım.. bugünki randevumuz için dualarınızı eksik etmeyin...
Allahım seldanın ve diğer anneciklerin bebeğine güç kuvvet sağlık ver..deyin nnooolurr

günaydın canım
inş. RAbbim bebeğine sağlık sırhat versin kucağına almayı nasip etsin hemencecik iyileştirsin sana da sabır kuvvet versin canm
Günaydın canlarım. Herkese güzel haberlerle dolu bir gün olsun.

Seldacım sen de çok iyi haberlerle gel inşallah dualarımız seninle. Oğlumun oğluna selamı varopuyorumnanaktan
günaydın

günaydın tatlı anneler ve bebişleri zemuszemus selda canım kalbimiz ve dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
günaydın

günaydın canlarım haftayı bitirmek üzereyiz meleklerimize yaklaşıyoruzzzzzzz... gel teskere gelllllllll......

seldacım canım hayırlı haberlerle geliceksin biliyorum hatta çok olumlu bi gelişme bile olabilir bugünkü randevuda.... ay fal bakıyo gibi oldu ama ne bilim içimden öle geldi....

Günaydın kızlar bizde geldik herkese güzel bir gün diliyoruz oğluşumla kahvaltımızı da yaptık şimdi işe başlıyoruz... Selda cım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız seninle hayatım...

Günaydın kızlar...
Seldacım Allah yardımcın olsun, güzel haberlerle geleceksin eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…