sorma canım heycanlandım valla nasılsın tatlım bbeiş nasıl
günaydın sevilaycım.. evet çalışmaya devam.. ocak sonu gibi doğum, ama ocağın ortalarına kadar çalışcam heralde...bir ihtimal şirkette de doğum yapabilirim :icecream: sen nasılsın? bi şikayetin var mı? ikizlerimiz nasıl?
canım benim allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsiniyiyiz tatlım bi yaramazlık yok.bugün çarşıya çıkmıştık oğlumla birlikte kendimi zor zapdettim.eskiden çarşıya çıktığımda ya kendime ya eşime bişeyler alırdım şimdi baktımda ellerim hep bizim velete aldıklarımla dolmuş.bir sürü bebek mağazasına girdim.geldim eve oturdum sevdim aldıklarımı Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize.
resim koymayı becerebilsem ekliycem sizlerde görün teyzeleri.
günaydın canımgünaydın sevilaycım.. evet çalışmaya devam.. ocak sonu gibi doğum, ama ocağın ortalarına kadar çalışcam heralde...bir ihtimal şirkette de doğum yapabilirim :icecream: sen nasılsın? bi şikayetin var mı? ikizlerimiz nasıl?
slm kızlarrr.. Bügün biz daktır amcamızı ziyarete gidicezz..ya biz kocaman oldukkk.. 6 aya girdik.. Ama ben cok agırlastım.. 2 hafta önce haftane cıkıslarını felan aldım bebişlerimin en acil olan onlardı. Bi kac tanede tulum aldım. Her ihtimala karsı .. Bu hafta sonu onları bi güzelde yıkayıp ütülüycem.. Ayrıca bu ay sonu ben cantamı hazırlıycam O eni beklesin.. hepınıze güzel bi gün diliyoruz dua edin bize.. Meleklerinizide sizie Öptük..
günaydın canım maşallah kuzucuklarına sanada iki tane bebek taşıyosun Allah kolaylıklar versin canım sağlıkla inş. doğsunlarslm kızlarrr.. Bügün biz daktır amcamızı ziyarete gidicezz..ya biz kocaman oldukkk.. 6 aya girdik.. Ama ben cok agırlastım.. 2 hafta önce haftane cıkıslarını felan aldım bebişlerimin en acil olan onlardı. Bi kac tanede tulum aldım. Her ihtimala karsı .. Bu hafta sonu onları bi güzelde yıkayıp ütülüycem.. Ayrıca bu ay sonu ben cantamı hazırlıycam O eni beklesin.. hepınıze güzel bi gün diliyoruz dua edin bize.. Meleklerinizide sizie Öptük..
günaydın canım sanada inş.günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum
günaydın canlarım.. bugünki randevumuz için dualarınızı eksik etmeyin...
Allahım seldanın ve diğer anneciklerin bebeğine güç kuvvet sağlık ver..deyin nnooolurr
günaydınGünaydın canlarım. Herkese güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
Seldacım sen de çok iyi haberlerle gel inşallah dualarımız seninle. Oğlumun oğluna selamı varopuyorumnanaktan
günaydıngünaydın tatlı anneler ve bebişleri zemuszemus selda canım kalbimiz ve dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?