kızlar gunaydın geldım doktordan ama hıc ıı degılım 20 gunde 4 kılo almısım doktor cıldırdı ne laflar soledı ayyy cok bozuldu moralım ac gezecksın dıyo bu kıloyla normalde olamzsın dedı yarın bırgun gebelik zehirlenmes bıle olabılır dedı cok uzuldum ac gezecem yanıı offf neysekı oğlum iimiş 520 gr 24cm olms yarın tekarar ayrıntılıya gıdecm uff cnm cok sıkıldı
günaydın kızlar hoşgeldinizopuyorumnanaktan
aryacım Allah kavuştursun tatlım neyseki annen gelecekmiş
ya ne vicdansızlar var pes diyorum yazık madem yapmasalarmış bir sürü kişi bebek sahibi olabilmek için ne zorluklar çekiyor bizde sağlıklı sıhhatli doğsunlar diye paranoyak oldu birde şunların yaptığına bakklava: klava:
günaydın herkese...
bilgencim gerçekten biraz hızlı kilo almışsın ama doktor da pek münasebetsizmiş, uyarması normal ama öyle çocuk azarlar gibi ne o öyle.
sen gözünü çok korkutma, pilav, makarna, tatlı, kızartma yeme, ekmeği kepekli ye, bol su ve meyveyi ihmal etme.başka şeye gerek yok. bunları yemeyince de aç kalmazsın canım. bol çorba her öğünde, bol salata sebze yemeği, tavuk ve kırmızı et,derisiz ve haşlanmış yada ızgara. balık en faydalı şeyler.
canım geçen ay 5 haftda bende 3,5 kilo almıştım şimdi ne durumdayım bilmem evdeki tartıda iyi ama sağlık ocağında fazla tartıyo tartı :)
sende dikkat et artık doktor gebelik sehirlenmesi demiş Allah korusun
kızlar gunaydın geldım doktordan ama hıc ıı degılım 20 gunde 4 kılo almısım doktor cıldırdı ne laflar soledı ayyy cok bozuldu moralım ac gezecksın dıyo bu kıloyla normalde olamzsın dedı yarın bırgun gebelik zehirlenmes bıle olabılır dedı cok uzuldum ac gezecem yanıı offf neysekı oğlum iimiş 520 gr 24cm olms yarın tekarar ayrıntılıya gıdecm uff cnm cok sıkıldı
doktoruna söyle degiştirsin canım..ben elevit kullanmıyorum.megadayn kullanıyorum vitamin hapı olarak.
aman bu doktorlara kalsa azcık kilo ile doguracagız.aytamam kim istemez az kilo ile dogurmayı ama bu hormanlar yokmu insan acıkıyo...sanırım bende almaya başladım iyice.valla evde tartı var hiç içimden gelmiyo bakmak..neyse boşver üzülme.oglun iyiymiş sen ona bak hadi gözün aydın...
benimki hep uyuduğu için yüzünü kapatıo ultrasyonda malum biz bayanlar elimiz yüzümüz şiş göstermeyi kendimizi öle uykudan sonra.hazırlıksız yakalıyoruz galiba bizim kızı.bundan sonra evde çıkmadan tembihleyeceğim kızım rütuşlarını yap dicemkaydirigubbakcemile3 bu arada babamız bugün iş seyyahatine çıktıkaydirigubbakcemile:gitme: kızımıza giderken kızım gdiiyorum ama gelicem dedi sabahbizim ki nasıl tekmeledi anlatamam sanki duyuyor babasını.şaşırdım.annanemiz geliyor yanımıza kalmaya 4-5 gün arada sizi okuyup çıkabilirim giremeyebilirim annemin bir arkadaşıda gelicek.beniözleyin iyimi:kedi:
günaydın canım maşallah oğluşunabakma sen onlara benimkide bu hızla gidersen 25 kilo alırsın dedi banada herşey yasak neymiş 1ayda 3.5 kilo alınırmıymış ben aç kalsam bile bebek büyürmüş ben dengesiz beslenmişim falan filan dün tahlil göstermeye gittiğimde baktım kiloma 70den 69.5 düşmüşüm sevindirik oldum demekki ekmeği falan kesince faydası oluyor dikkat edersin olur biter üzme tatlı canını:1hug:
inş. ayrıntılı sonucunda güzel çıkar canım sorunsuz bir şekilde atlatırsın:Saruboceq:
ewt canım yaa zaten asırı bı kıloyla hamıle kaldım sımdı bı de bu uff uzuldum yaa neysekı gec kalmıs sayılmazsın hala tansıyonun normal dıger geldgnde hıc kılo almamıs gorum senı dedı bakalım napacgz
Bu doktorlar da bi alem ne diye azarlarlar sankiklava: tamam çok almışsın de dikkat et de ama ne gerek var bu kadar moral bozmaya. Biraz dikkatle zaten yoluna sokarsın sıkma canını.
Kızlar ben 2 haftadır hiç almamışım 2 günde 1 tartılıyorum şimdi. 2 hafta önce kontrolde 5 haftada 6 kilo almış çıkınca gözüm korktu. Şimdi dikkat ediyorum ve her akşam en az 40 dakika yürüyorum. Sanırım yürüyüşün çok faydası olacak.
cnm dr aslında seni çok düşünüo tmm sert çıkmış biraz ama hastasına bu kadar değer vermesi güzel bişey.kilolu hamile kaldığın için annenin sağlığı açısından az kilo alması gerekio.dediklerinde haklı dr kızıyoruz filan ama sen dikkat et biraz son aylarımızdayız zaten şişicez su toplucaz.
allah kavuştursun canım duyuyor artık annesi kesin duymuştur babasını bizimkide akşam babaannesi bizdeydi biraz yüksek sesle konuşuyor birazda saat geç olmuştu rahatsız oldu galiba öyle bir tekme attıki sıçradım yerimden eşimde garip garip ne oldu diye bakıyor bana çok komikti arada gir gene canım
üzülme kuşum bende 11 eylülde 70 kiloydum
13 ekimde 74.800 çıktım
tabi şok oldum doktorumda uyardı
belki özellikle sert davranmıştır gözün korksun diye
yararlı şeyler yemeye calış tatlı şeker hamur işi ıvır zıvır yeme
ekmeği azalt ama kepekli yeme kepekli ekmek demir emilimini azaltıyormuş
haklısın canım ne suc bulabılırım kı adam benı dusnmese hıc konusmaz gecnde uyarmstı baktı ıse yaramadı bu seferde bole kırıcı oldu benım anlmam içinde bole bı konusma gereklıymıs galıba neyse napım boğazımı tutmayı bılmem lazım
arya canım annen geliyomuş hadi gözün aydın olsun
eşinide sağ sağlim sana kavuştursun Allah
üzülme kuşum bende 11 eylülde 70 kiloydum
13 ekimde 74.800 çıktım
tabi şok oldum doktorumda uyardı
belki özellikle sert davranmıştır gözün korksun diye
yararlı şeyler yemeye calış tatlı şeker hamur işi ıvır zıvır yeme
ekmeği azalt ama kepekli yeme kepekli ekmek demir emilimini azaltıyormuş
ewt canım banada sureklı yurys yap dedı
ewt cnm kepeklı ekmek için bende ole duymstum ya ben hayatımda hıc yapamıycagm seyı yaptım hamılelıkten once sıgara kullanıydm hamıle kaldgm gunded bugune elımı bıle surmedım onu yapabıldıyse dıyorum kı yeme ıcınıde yapabılırım ne bılım belkı sacma bı dusunce ama ole dusunuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?