2010 Şubat Anneleri

canım geçen ay 5 haftda bende 3,5 kilo almıştım şimdi ne durumdayım bilmem evdeki tartıda iyi ama sağlık ocağında fazla tartıyo tartı :)
sende dikkat et artık doktor gebelik sehirlenmesi demiş Allah korusun

saol bitanem.walla cahillik az kalır bunun yanındda Allah korkusu vicdan sevgi merhamet hepsinden yoksun insanlar.Allahım sen çocuk hasretiyle yananları evlat sahibi et yarabbim.:Saruboceq:

canım sorma adamın odasından cıktıgmda kıpkırmızı olmustum cok uzuldum yaa dedıgın gıbı kesın dıkkat etmem lazım bılgıler ıcın saolcnm

ewt canım yaa zaten asırı bı kıloyla hamıle kaldım sımdı bı de bu uff uzuldum yaa neysekı gec kalmıs sayılmazsın hala tansıyonun normal dıger geldgnde hıc kılo almamıs gorum senı dedı bakalım napacgz

günaydın canım maşallah oğluşuna bakma sen onlara benimkide bu hızla gidersen 25 kilo alırsın dedi banada herşey yasak neymiş 1ayda 3.5 kilo alınırmıymış ben aç kalsam bile bebek büyürmüş ben dengesiz beslenmişim falan filan dün tahlil göstermeye gittiğimde baktım kiloma 70den 69.5 düşmüşüm sevindirik oldum demekki ekmeği falan kesince faydası oluyor dikkat edersin olur biter üzme tatlı canını:1hug:
inş. ayrıntılı sonucunda güzel çıkar canım sorunsuz bir şekilde atlatırsın:Saruboceq:

saol bıtanem napalım artık dıkkat edecgz

allah kavuştursun canım duyuyor artık annesi kesin duymuştur babasını bizimkide akşam babaannesi bizdeydi biraz yüksek sesle konuşuyor birazda saat geç olmuştu rahatsız oldu galiba öyle bir tekme attıki sıçradım yerimden eşimde garip garip ne oldu diye bakıyor bana çok komikti arada gir gene canım

Bu doktorlar da bi alem ne diye azarlarlar sankiklava: tamam çok almışsın de dikkat et de ama ne gerek var bu kadar moral bozmaya. Biraz dikkatle zaten yoluna sokarsın sıkma canını.
Kızlar ben 2 haftadır hiç almamışım 2 günde 1 tartılıyorum şimdi. 2 hafta önce kontrolde 5 haftada 6 kilo almış çıkınca gözüm korktu. Şimdi dikkat ediyorum ve her akşam en az 40 dakika yürüyorum. Sanırım yürüyüşün çok faydası olacak.

amin cnm ya inş. ben 90 kılo olmusumakannehir

üzülme kuşum bende 11 eylülde 70 kiloydum
13 ekimde 74.800 çıktım
tabi şok oldum doktorumda uyardı
belki özellikle sert davranmıştır gözün korksun diye
yararlı şeyler yemeye calış tatlı şeker hamur işi ıvır zıvır yeme
ekmeği azalt ama kepekli yeme kepekli ekmek demir emilimini azaltıyormuş

cnm dr aslında seni çok düşünüo tmm sert çıkmış biraz ama hastasına bu kadar değer vermesi güzel bişey.kilolu hamile kaldığın için annenin sağlığı açısından az kilo alması gerekio.dediklerinde haklı dr kızıyoruz filan ama sen dikkat et biraz son aylarımızdayız zaten şişicez su toplucaz.

ay bende artık ekmeği kesicem en azından akşamları yemek yememğe çalışıcam
dün akşam güzel bi salata yedim ekmeksiz üstüne meyve yedim hiç ekmek yemedim artık akşam 6 dan sonra ekmek sürmücem ağzıma nede olsa ekmeğin bi faydası yok

ewt canım banada sureklı yurys yap dedı

arya canım annen geliyomuş hadi gözün aydın olsun
eşinide sağ sağlim sana kavuştursun Allah

haklısın canım ne suc bulabılırım kı adam benı dusnmese hıc konusmaz gecnde uyarmstı baktı ıse yaramadı bu seferde bole kırıcı oldu benım anlmam içinde bole bı konusma gereklıymıs galıba neyse napım boğazımı tutmayı bılmem lazım

saol cnm.ay bizim cimcimede yüksek sese gürültüye gelemio hiç.birde açlığa dayanamıyoruz.az tekmeliio die korkuodum 2 gündür ama dün biraz aç kaldı baktım hareketlendikaydirigubbakcemile3 eşimde dioki babası gibi açlığa dayanamıyacak.bende çok komikleştim eskiden değil ıvır zıvır normal öğünlerde bile insanların iştahını kapatıodum sofrada ama şimdi yemek ismi duyunca yutkunuyorum eşim çok gülüo bu halime hayret ediolar banakaydirigubbakcemile3

ewt cnm kepeklı ekmek için bende ole duymstum ya ben hayatımda hıc yapamıycagm seyı yaptım hamılelıkten once sıgara kullanıydm hamıle kaldgm gunded bugune elımı bıle surmedım onu yapabıldıyse dıyorum kı yeme ıcınıde yapabılırım ne bılım belkı sacma bı dusunce ama ole dusunuyrm

sağlıklı şeyler yemek lazım cnm ama inadına canımız hep zararlı şeyler çekio.bende 1 haftada 800 gr almışım çok almışım yine dikkat edeyim diorum olmuo ya dayanamıorum iradesiz bir insan oldum.ama karar verdim bende dikkat edicem hatta birbirimize destek verelim bu konuda.

arya canım annen geliyomuş hadi gözün aydın olsun
eşinide sağ sağlim sana kavuştursun Allah

saol tatlım amin.eşim bu aralar çok sık gitmeye başladı tam ona ihtiyacım olan zamanlar.Annem gelicek die mutluyum tabi çok özledim.yani bugün üzüleyimmii sevineyimmi ortada kaldım değişik bir ruh hali içindeyimkafamçokkarıştı

Bana hemşire kepekli ekmek ye dedi. Hem sindirimi kolay hem bağırsakları çalıştırması açısından özellikle.

ewt canım banada sureklı yurys yap dedı

Valla canım ben de 82 kilo hamile kaldım geçen kontrolde 92 çıktım işte şoktayım hala. Doktor birşey demedi benim 6 kilo aldığıma hayret geçen kontrolde 2 kilo aldım diye fazla almışsın dikkat et demişti oysaki:uhm:
O yüzden bu ay minimum almam lazım hatta hiç almamalıyım. Gerçi ben hareketsizlikten alıyorum çoğunu o yüzden yürüyüşü aksatmıyorum şimdi. Hareketsiz kaldığım dönem kilo almaya başlıyorum. Bi de sigarayı bırakmanın everdiği bir durum da vardı ilk aylarda ondan da bir 3-4 kilo almışımdır.
Ben de akşamları bol salata yoğurt ve yemek yiyorum, ekmek pilav ve makarna yemiyorum. Tatlı da canım çok isterse küçük parça çikolata yiyorum o kadar. Bu ay da alırsam artık bırakıyorum ben de dikkat etmeyi falan 30 kilo ile tamamlayım hiç umursamıcamklava:
Zaten normal kilomun 12 kilo üzerindeydim hamile kaldığımda 30 kilo daha bile alsam bebeğim sağlıklı olsun yeter hepsini vericem sonra çok hırslıyım

Son düzenleme:

tabi yaparsın benim hergün mutlaka bitter çikolatam vardır
ama hergün yerim bağımlı gibi oldum
onu bıraktım
az yemeye çalıştım 3-5 gün zorlandım ama artık midem küçüldü mü ne
az yiyince doyuyorum
önceden o kadar çok yerdim ki resmen gözüm kararıyodu yemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…