2010 Şubat Anneleri

babamda diyodu sizi kimseye vermem o geldi aklıma bizimde kız olsaydı taliplisi çoktuda erkek olunca olmadı bizim çevredede herkesin oğlu var yakın akrabaların kızı var onlarda kardeş sayılır eşimde onun için yolda gördüğü kıza gelinim diye sahip çıkıyor

pofidi bende dün dr. aradım hamurişi abur cubur tatlı çok fazla yemek yok dedi... zamanında bebek oynasın diye fazla yedim galiba metroları... sabahları 1 çay kaşığı tahin pekmez yesem bişey olur mu acaba?

o kadardan bişey olmaz ki zaten sabah yediklerimizi yakması daha kolay
sonuçta sekerede ihtiyacımız var ama 1 porsiyon yiyorsak artık çeyrek porsiyon olacak
oda hergün değilkaydirigubbakcemile3
neyseki gecici bişey doğumdan sonraacısını çıkarırız

seldacım işallah çok güzel haberlerle dönersin arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Valla kızlar demek ki babalarımızın hepsi aynı. Bizimki de şimdiden plan yapıyor hadi artık doğsun büyüsün de biz haftasonları gezcez onunla diye, ben ne olcam dedim sen iş yaparsın diyo istersen sen de git gezmeye annenlerle arkadaşlarınla diyo. Haftasonu yumuşak bir topla koridorda oynuyo eyvaaah dedim çocuk ta olunca kovcaklar bizi apartmandan desene. ıki çocukla ne yapıcam ben de bilmiyorum vallakaydirigubbakcemile3

Valla benim kızın talibide çooook ama babamız evlendirmicem diyooo

ya kızlar ben bu elevit denen vitaminden nefret ediyorum içmek istemiyorum iğrenç kokuyo yaa

kızlar gunaydın geldım doktordan ama hıc ıı degılım 20 gunde 4 kılo almısım doktor cıldırdı ne laflar soledı ayyy cok bozuldu moralım ac gezecksın dıyo bu kıloyla normalde olamzsın dedı yarın bırgun gebelik zehirlenmes bıle olabılır dedı cok uzuldum ac gezecem yanıı offf neysekı oğlum iimiş 520 gr 24cm olms yarın tekarar ayrıntılıya gıdecm uff cnm cok sıkıldı

hoş geldin canım çok güzel ya bizim bebişlerde öylemi yapıyor acaba sırnaşık şey

benimki hep uyuduğu için yüzünü kapatıo ultrasyonda malum biz bayanlar elimiz yüzümüz şiş göstermeyi kendimizi öle uykudan sonra.hazırlıksız yakalıyoruz galiba bizim kızı.bundan sonra evde çıkmadan tembihleyeceğim kızım rütuşlarını yap dicemkaydirigubbakcemile3 bu arada babamız bugün iş seyyahatine çıktıkaydirigubbakcemile:gitme: kızımıza giderken kızım gdiiyorum ama gelicem dedi sabahbizim ki nasıl tekmeledi anlatamam sanki duyuyor babasını.şaşırdım.annanemiz geliyor yanımıza kalmaya 4-5 gün arada sizi okuyup çıkabilirim giremeyebilirim annemin bir arkadaşıda gelicek.beniözleyin iyimi:kedi:

günaydın herkese...
bilgencim gerçekten biraz hızlı kilo almışsın ama doktor da pek münasebetsizmiş, uyarması normal ama öyle çocuk azarlar gibi ne o öyle.
sen gözünü çok korkutma, pilav, makarna, tatlı, kızartma yeme, ekmeği kepekli ye, bol su ve meyveyi ihmal etme.başka şeye gerek yok. bunları yemeyince de aç kalmazsın canım. bol çorba her öğünde, bol salata sebze yemeği, tavuk ve kırmızı et,derisiz ve haşlanmış yada ızgara. balık en faydalı şeyler.

ya kızlar ben bu elevit denen vitaminden nefret ediyorum içmek istemiyorum iğrenç kokuyo yaa

doktoruna söyle degiştirsin canım..ben elevit kullanmıyorum.megadayn kullanıyorum vitamin hapı olarak.

aman bu doktorlara kalsa azcık kilo ile doguracagız.aytamam kim istemez az kilo ile dogurmayı ama bu hormanlar yokmu insan acıkıyo...sanırım bende almaya başladım iyice.valla evde tartı var hiç içimden gelmiyo bakmak..neyse boşver üzülme.oglun iyiymiş sen ona bak hadi gözün aydın...

cnm bozma moralini evde tartın varsa arada tartıl bazen vücut suda topluo.kaç kilo olmuşsun?bende hızlı almaya başladım napıcaz böle bilmiyorum.önceki dr fırçalıodu bu doktorum sakin Allahtan.

günaydın kızlar hoşgeldinizopuyorumnanaktan
aryacım Allah kavuştursun tatlım neyseki annen gelecekmiş
ya ne vicdansızlar var pes diyorum yazık madem yapmasalarmış bir sürü kişi bebek sahibi olabilmek için ne zorluklar çekiyor bizde sağlıklı sıhhatli doğsunlar diye paranoyak oldu birde şunların yaptığına bak klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…