valla benim zeynonunda taliplisi çok.bizim çevremizde çok erkek çocuk doguran oldu ipegin bile hazır şimdiden.6 aylık bi oglumuz var talip oldular ipege...
bizim babamız kızlarımı vermem diyo.zeynonun kocası iç güveysi olursa veririm diyo degilse vermem ayrılamam kızımdan diyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pofidi bende dün dr. aradım hamurişi abur cubur tatlı çok fazla yemek yok dedi... zamanında bebek oynasın diye fazla yedim galiba metroları... sabahları 1 çay kaşığı tahin pekmez yesem bişey olur mu acaba?
Eki Görüntüle 27013 slm kızlar opuyorumnanaktan
hoş geldin canım çok güzel ya bizim bebişlerde öylemi yapıyor acaba sırnaşık şey
ya kızlar ben bu elevit denen vitaminden nefret ediyorum içmek istemiyorum iğrenç kokuyo yaa
kızlar gunaydın geldım doktordan ama hıc ıı degılım 20 gunde 4 kılo almısım doktor cıldırdı ne laflar soledı ayyy cok bozuldu moralım ac gezecksın dıyo bu kıloyla normalde olamzsın dedı yarın bırgun gebelik zehirlenmes bıle olabılır dedı cok uzuldum ac gezecem yanıı offf neysekı oğlum iimiş 520 gr 24cm olms yarın tekarar ayrıntılıya gıdecm uff cnm cok sıkıldı
kızlar gunaydın geldım doktordan ama hıc ıı degılım 20 gunde 4 kılo almısım doktor cıldırdı ne laflar soledı ayyy cok bozuldu moralım ac gezecksın dıyo bu kıloyla normalde olamzsın dedı yarın bırgun gebelik zehirlenmes bıle olabılır dedı cok uzuldum ac gezecem yanıı offf neysekı oğlum iimiş 520 gr 24cm olms yarın tekarar ayrıntılıya gıdecm uff cnm cok sıkıldı
"9 çocuğum var bu ölürse ölsün" - Mynet Haber habere bakın ya
yorumsuzz
"9 çocuğum var bu ölürse ölsün" - Mynet Haber habere bakın ya
yorumsuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?