• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

tugba tatlım sakin ismini koyma sende ben hayata esim zorlasa bile koymam ama esim de istemiyo buyuklerinin ismi nasil zorlukla bu bebekleri tasiyoruz karnımızda birde isimdemi biz koymucaz

bu gidişle öyle olacak canım galiba istesem eşimi kandırırım o zaten mertkan istiyor babasının ismi raşit ama ben karışmam dedim daha çok kızdırırlarsa koymam eşimin babası zaten kendi kendine küsmüş bende ne oldu diye sormuyorum işime geldi kaynana gibi çenesi vardı herşeye karışıyordu koymam olur biter cennet canıma minnet

bana bisi demediler ben yeni hamile kalinca erkek se mete kısa da guzel bi isim bikurum demistim kaynana kızı falan ordadi bana da bisi demedi diyemez de kendi kızı koymus mu kaynanasının istedigi ismi bos ver cnm aman cocuk bizim cocugumuz kimse bisi diyemez canına minet iste bos ver

kızlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın bende çıkıyorum işyerindeydim mesai ancak bitti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim bilgencim sen nasılsın nasıl gidiyor rutin kontrol mü?

ewt canım ılk bebgımı kaybetmıstım ben anlatmıstım sana gecen gıttgmde ayrıntılıya gonderdı 20 gun sonra tekrar gondercm demıstı ınş. bundada bısey cıkmaz sen ıısın demı cnm

biliyorum canım inşallah hayırlı olumlu sonuçlarla gelirsin,ben de ilk adetimi oldum, bu arada 10 kilo verdim 2 ayda.2 ay daha bekleyip hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısı..

kızlar yeni topik açılmış bizimle ilgili gördünüzmü.
2010 şubat anneleri gün saymaya başlıyoruz diye...
bizimde 111 günümüz var kızlar Allahın izniyle.

[/COLOR] MELEKSEN canım kapı süsün çok güzel olmuş ellerine sağlık. alkisalkisalkis nasıl yaptın.malzemeleri nerden aldın anlatsana.

biliyorum canım inşallah hayırlı olumlu sonuçlarla gelirsin,ben de ilk adetimi oldum, bu arada 10 kilo verdim 2 ayda.2 ay daha bekleyip hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısı..

ayy cok guzel canım benım masallah valla hemen kalırsın bak gor tatlım ılkın bu acı gecmez dıyo ınsan sonra bı bakıyosn unutmssn valla o nedenle ıcını rahat tut allaha sığın cnm benım

merhaba ...umarım hepiniz iyisinizdir,ben aranızdan ayrılalı 2 ay oldu ama hala görünce içim cız ediyor
canım nasılsın bizler iyiz şükür inşallah en kısa zamanda aramıza katılırsın tekrardan
iyi aksamlar kızlar naber nasilsiniz
slm canım
kızlar sabah 9 ta randevum var bana dua edın de ıı haberlerle gelım inş.
canım güzel haberlerle gel inşallah
kızlar yeni topik açılmış bizimle ilgili gördünüzmü.
2010 şubat anneleri gün saymaya başlıyoruz diye...
Bizimde 111 günümüz var kızlar allahın izniyle.
hemen bulayım
kızlar belım agrıdı uzncam bıraz optum sızı

görüşürüz tatlım

Back